- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.041
gerçeten öyle oluyorlar canım benim özledim du bi arayayım bariBenim eşimde yengeç özellikleri aynı bahsettiğin gibi demekki geneli öyle
Ara ara ben senden önce aradım yazını okuyunca hhahaahgerçeten öyle oluyorlar canım benim özledim du bi arayayım bari
Kizlar benim gibi bebisi 1 hafta geriden gelen var mi ?
ewet yayınla bence de ben şimdiden 4 kilo aldım bile 63 kiloyum gerçi öyle çok da yemiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum galiba aldığım vitaminlerden . üşümelerim titremelerim oluyodu mesela onlar geçti kendimi iyi hissediyorum ama bu kilo böle devam ederse sonunda ne olurum bilmiorum.kilo vermek isteyene çok güzel bi durumda ben şimdilik pek memnun değilim. ama olacak inanıyorum
bende doktoruma sordum zayıfım nolacak diye. bebeğinin manken gibi annesi olacak ne olsun daha dedidiyetisyenede gidiyorum. bi beslenme listesi verdi bana. hatta burdan yayınlıyım sizlerde yararlanırsınız belki. bunları yemen yeterli sen kilo almasanda bu besinlerde bebeğin günlük tüm ihtiyacı var. o zaten alacağını alıyormuş. sen geriye kalanlarla idare ediyorsun artık
Ara ara ben senden önce aradım yazını okuyunca hhahaah
vitaminler bende e iştah açtı ondan sonra 2 kilo aldım bende ama aldığım kilo nereye gitti bilmiyorum. çünkü gören herkes sen iyice kilo verdim diyor. halbuki şuan hamile kaldığım kiloma geri geldim ama cidden popom filan küçüldü. anlamadım bende.ewet yayınla bence de ben şimdiden 4 kilo aldım bile 63 kiloyum gerçi öyle çok da yemiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum galiba aldığım vitaminlerden . üşümelerim titremelerim oluyodu mesela onlar geçti kendimi iyi hissediyorum ama bu kilo böle devam ederse sonunda ne olurum bilmiorum.
Maşallah kuzuyaaz önce kızım yanıma geldi , hamilelik takvimimi gördüü ,, aaaa annneee bebeğe bak takla atıyor diyooo :))) bu çocuklar alem yaa :)))
Doktorda aynısını söyledi. SEnden zaten besleniyor endişelenme diyekilo vermek isteyene çok güzel bi durumda ben şimdilik pek memnun değilim. ama olacak inanıyorum
bende doktoruma sordum zayıfım nolacak diye. bebeğinin manken gibi annesi olacak ne olsun daha dedidiyetisyenede gidiyorum. bi beslenme listesi verdi bana. hatta burdan yayınlıyım sizlerde yararlanırsınız belki. bunları yemen yeterli sen kilo almasanda bu besinlerde bebeğin günlük tüm ihtiyacı var. o zaten alacağını alıyormuş. sen geriye kalanlarla idare ediyorsun artık
senden gördüm canım netten ve çalıştığım arkadaşlardan araştırdım bende Kolan hastanesinden randevu aldım 2 ocağa senden önce gidicem yazarım sana hayırlı haberler döneriz inşallahSordum canim ultrason 280tl kan tahlili 110tl toplam 390tl ama 4 boyutlu canim doktor 40 dakika inceleyip cd veriyormus butun organlara parmaklarina kadar olcup veriyormus cinsiyetide soyler insallah.
Ne güzel ben tatlıyı düşününce bile midem kalkıyorTatlidan nefret eden ben simdi tatliya düşdüm baya kilo alcam ya hep puding falan istiyor canim
canım bana mesaj atarmısın listeyi teşekkürler şimdidenkilo vermek isteyene çok güzel bi durumda ben şimdilik pek memnun değilim. ama olacak inanıyorum
bembeyaz bir istanbul sabahından günaydın şu anda lapa lapa kar yağıyor. bende bu ayki kontrollerim bitti 2 li test sonucu temiz çıktı. başka kan tahlilleride yaptılar doktor yanlış anlamadıysam kızamıkçık geçirmişssin dedi sonucu pozitif çıkmış bu iyi bişey dedi o an aklım biraz dağınıktı nette kızamıkçıka baktığımda okadarda basit bişey gibi gözxükmnüyor acaba benmi yanlış anladım ama kızamıkçık dedi gibi hatırlıyorum. bi dahaki kontrol artık 15 ocak
canım bana mesaj atarmısın listeyi teşekkürler şimdiden
özelden bilgilerini mesaj at ekleyim canım seni@icell_84 canım bu ilk sayfada ki listede herkesin ismi yok sanırım değil mi kendi adımı göremeyince merak ettim olması önemli değil de merak işte :)
teşekkürler canım inceleyelim birazattım canım özelden. sayfada da paylaştım ordan bakmak isteyenede bakabilir ama gerilerde kalıyor. aklıma geldikçe bakayım diyenlere özel mesajda atabilirim
Bende özel mesaj istiyorumattım canım özelden. sayfada da paylaştım ordan bakmak isteyenede bakabilir ama gerilerde kalıyor. aklıma geldikçe bakayım diyenlere özel mesajda atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?