2015 Temmuz Anneleri

yaa bende 4 kilo aldım her hafta 300-500 gr alıyorum 54 ile hamile kaldım dün tartıldım 58.600 çıktım umarım böyle devam etmez iştaham çok açık hamur işine dayanamıyorum hep börek açma poğaça simit yemek istiyorum. ama tutuyorum tabi öğlenleri çorba yada büyük bir salata yapıyorum ara öğünde meyva akşam da çorba balık yada evde ne yemek yaptıysam ya makarna türü oluyor yada sebze yemeği, ama sabahları işte pekmezler kızarmış ekmek peyniri çok yiyorum. bazen kızıyorum kendime bazende amann bebeğim iyi olsunda kilo önemli değil diyorum herkesde son 3 ay alcan asıl kiloyu diyor. ece erken 5 ayda 11 kilo almış

Hay maşallah yewrummm

yani anlamadım çocukken falan geçirmişmiyim diye bakmışlar doktor öyle kızmakçık geçirmişssin sonuç pozitif çıkmış değince bende hamileyken şu süreçte geçirdim sandım

kızlar ya acaba bu vitamin ilacı decavit kilo aldırırmı o yüzdenmi bu kadar hızlı kilo alıyorum acaba

senden gördüm canım netten ve çalıştığım arkadaşlardan araştırdım bende Kolan hastanesinden randevu aldım 2 ocağa senden önce gidicem yazarım sana hayırlı haberler döneriz inşallah

Arkadaslarin ne dedi canim iyi bi doktor muymus? Nette hic olumsuz yorum gormedim de merak ettim. Sen benden once gidiceksin benimle paylas iyi haberlerini bekliyorum canim :)

yagdi ama yerler oyle dolu dolu diil bahce kenarina birikmis yerden tirtikladim aksama kalinlasirsa aynen o vaziyette gorebilirsin beni bebeemm
canımı çektirme bizim buralarda kar en son 3 4 sene önce yağmıştı onada kar denmez ondan öncede 10 küsür yıl önce hep yağmur hep yağmur

Buzlugunda var mi bari patlican bu mevsimde alip yemezsin heral tadi da olmaz hormonlu yapay sey

Ayy ben kar aseriyorum dun yagmaya basladi diye sevindim kesti gene mubarek yaaaa
Bi tutsa bahceyi yaliycam yeminleeee
Benim buzlukta yok ama annemde varmış sabah namazını müteakip dayanamayıp aradım söyledim buzluktan çıkarmış yemeye gidiyorum İnşallahNormalde hiç aramam oatlıcanı ne oluyor anlamadım yaşıtları gibi muz falan da aşermiyor benim bebiş patlıcan istiyor ya

Arkadaslarin ne dedi canim iyi bi doktor muymus? Nette hic olumsuz yorum gormedim de merak ettim. Sen benden once gidiceksin benimle paylas iyi haberlerini bekliyorum canim :)
Bi arkadaşım b.düzü kolanda yapmış doğumunu onuda oraya yönlendirmişler işinin piriymiş bi iki kişide giden var onlarda çok memnun herşeyini söylüyor güleryüzlü biri dediler inşallah öyledir sabah erken gidicem ben yazarım sana

Teyzelerı bugün kontrolumuz var.her kontrolde Allahım inşallah kotu bırsey yoktur dye endişeli endişeli gidiyorum.aynı durum sizde de var mı?
Kesinlikle aklım gidiyor her kontrolde kendi kendime seksen kere telkin ediuorum dunden bi farkı yok bugünün de İnşallah sağlıklı bebişim diye gene de kalbim onden gidiyor

kızlar ya acaba bu vitamin ilacı decavit kilo aldırırmı o yüzdenmi bu kadar hızlı kilo alıyorum acaba
bende kilo değilde söyle bi etkisi oldu ben decaviti normalde sabah kahvaltıdan sonra alıyordum ama geçen gün unuttuğum için akşam yatmadan önce içtim ve tyattım koca geceyi ve dünü kusarak ölü gibi geçirdim ilaçtan mı artık yoksa hiç kusmuyorum falan diyordum da nazar mı değdirdim kendime bilmiyorum ama arkadaşlar tek diyebileceim hamileliğinin uzun bi zamnında kusanlara allah yardımcı olsun bikaç kere çıkardım ama öyle birşey yok ya gerçekten allahım sen onlara yardımcı ol diye sürekli dua ettim gerçekten zormuş

Acaba soyledikleri gibi 30 40dk bakacak mi ve bebegin herseyini inceleyecek mi cok merak ediyorum. Sende 4 boyutlu mu baktiracaksin?

Amana Allahım 13. haftadasın ve hala geçmedi mi bulantın ben 11. haftadayım 12 den sonra bitecek diye ümit ediyordum offf yoksa ümitlerim suya mı düşecek
Umudunu kaybetme ben biraz üşüttüm galiba hapşırıyorum arada ondan artmış olabilir doktor onikinci hafta bulantı genelde pik yapar sonra yavaş yavaş geçer ama enfeksiyon olursa artar demişti hayırlısıyla kurtulacağız bulantıdan hamileliğin tadını çıkaracağız İnşallah

Acaba soyledikleri gibi 30 40dk bakacak mi ve bebegin herseyini inceleyecek mi cok merak ediyorum. Sende 4 boyutlu mu baktiracaksin?
evet canım 8:30 da randevusu varmış bana 9'a verdiler 30 dk falan bakıcaklar diye anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…