- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.081
Ay evet ben de lcw kadife pantolondan aldim her nobet onunlayim hem rahat hem sicakbende lcw dan aldım pantolon kadife çok rahat kızlar tavsiye ederim
tebrik ederim canım ilk kez bişey yediğini görüyorumKar yedim kar yedim oleyyyyyy
tebrik ederim canım ilk kez bişey yediğini görüyorum
Bana da atar misin lutfenattım canım özelden. sayfada da paylaştım ordan bakmak isteyenede bakabilir ama gerilerde kalıyor. aklıma geldikçe bakayım diyenlere özel mesajda atabilirim
Acaba soyledikleri gibi 30 40dk bakacak mi ve bebegin herseyini inceleyecek mi cok merak ediyorum. Sende 4 boyutlu mu baktiracaksin?
Ben aseriyorum.com dan istedim geldi fena deildi hic degilse nefsimi körelttimhttp://www.sebzemeyvedunyasi.com/ burdan bişey alanınız oldu mu ben ismini söylemiyim ama bi meyve alıcam iyi midir bilemedim
canım merak etme ben de netten sonuçlara baktım Rubella pozitif görünce dr.u aradım bi telaş kızamıkçık mı geçiriyorum diye.Bi rubella İGG var bi de İGM şu an tam hatırlamıyorum da birisi önceden geçirmiş olduğunu gösteriyomuş benimkisi gibi pozitif çıkması iyi onun diğeri negatif olucak dedi dr yani iyi bişey bağışıklığın var dedi rahat ol dr.un öyle ddediyse ben de kızamıkçığın gebelikte riskli olduğunu biliyorum o akşam korkudan 4-5 uçuk birden çıkmıştı ağız çevremdebembeyaz bir istanbul sabahından günaydın şu anda lapa lapa kar yağıyor. bende bu ayki kontrollerim bitti 2 li test sonucu temiz çıktı. başka kan tahlilleride yaptılar doktor yanlış anlamadıysam kızamıkçık geçirmişssin dedi sonucu pozitif çıkmış bu iyi bişey dedi o an aklım biraz dağınıktı nette kızamıkçıka baktığımda okadarda basit bişey gibi gözxükmnüyor acaba benmi yanlış anladım ama kızamıkçık dedi gibi hatırlıyorum. bi dahaki kontrol artık 15 ocak
anam ne tatlıymış maşallahhh bebişin.Ben de yarın gidicem 2li için ama 4 boyutlu var mı hiç bilmiyorum ya inşallah vardır detaylı görürüzCanım 4 boyutlu dediğiniz bu fotodaki sanırım ? öyle 30-40 dakika sürmedi benim ki 8-10 dk falan toplamda. O kadar detaylı ultrason sanırım 20. haftada mı ne yapılıyor ?
Eki Görüntüle 1356022
Senin vücut iç sıcaklığın çok düşmez merak etme o içerde korunuyorya ben çok üşüyorum. Neredeyse ofiste paltoyla oturucam artık. Bide böyle zamanlarda korkuyorum sanki bebeğime zararım olacakmış gibi geliyor
Hayırlısı olsunkızlar bende iki buçukta dr gidicem.İnşallah cinsiyeti bugün öğreniriz.
Canım 4 boyutlu dediğiniz bu fotodaki sanırım ? öyle 30-40 dakika sürmedi benim ki 8-10 dk falan toplamda. O kadar detaylı ultrason sanırım 20. haftada mı ne yapılıyor ?
Eki Görüntüle 1356022
evet canım 8:30 da randevusu varmış bana 9'a verdiler 30 dk falan bakıcaklar diye anladım ben
http://www.sebzemeyvedunyasi.com/ burdan bişey alanınız oldu mu ben ismini söylemiyim ama bi meyve alıcam iyi midir bilemedim
Bi arkadaşım b.düzü kolanda yapmış doğumunu onuda oraya yönlendirmişler işinin piriymiş bi iki kişide giden var onlarda çok memnun herşeyini söylüyor güleryüzlü biri dediler inşallah öyledir sabah erken gidicem ben yazarım sana
anam ne tatlıymış maşallahhh bebişin.Ben de yarın gidicem 2li için ama 4 boyutlu var mı hiç bilmiyorum ya inşallah vardır detaylı görürüz
Bu sanirim canim gidince fotograf atariz sen nerde yaptirdin? Bu ultrasonda bebgin cinsiyeti belli oldu mu?
400 liranizi alcakk guler yuzlu olsun bi zahmett
Teşekkür ederim canım, inşallah vardır görürsünüz. Böyle bir anda görmek bir güzel geldi =) O ultrasonlardan anlamaya çalışarak geçen vakitten sonra...
Ben Memorial Şişli'ye gidiyorum cnm, doktorum çok yoğun randevu almak fln zor ama hem hastaneyi hem doktoru seviyorum, bir şekil bekliyorum artık... Bebeğin cinsiyeti erkek dedi doktor... Sende öğrenirsin inşallah :)
kızlar bende iki buçukta dr gidicem.İnşallah cinsiyeti bugün öğreniriz.
ya varyaa ne fenasın sen yaaa400 liranizi alcakk guler yuzlu olsun bi zahmett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?