2015 Temmuz Anneleri

ikili testte erkek dediyse daha da dönmez bence canım çünkü daha özel bakıp inceliyorlar hani normal muayene sırasında erkek deseydi belki kordonu gördü erkek dedi derdim ama malesef değişmez allah gönlüne göre versin.

Hosgeldin canim.Amin,cumlemize insaAllah.
hoşbuldum

Hosgeldin! Benimde 22 aylik bir kizim var yakinda 2 olacak onanamiyorum zaman nasil geciyor:) cinsiyeti haftaya ogrenecegim!
kesinlikle zaman çok hızlı akıyor ama ikinci bebekte hislerim çok çok farklı 2013 şubat annesiydim oğlum acele edip ocakta doğdu ama şimdi yaz annesi olucaz bir de ramazana denk geliyor epeu maceralı olacak

Merhaba kızlar bütün yazilanlara bakamadım ..Herkese sevdikleriyle iyi bir sene diliyorum ..İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alırîzz
Bulantılar devam ama sabrediyorum çalışınca çok zor karnımız büyüyüp hareket edemeyince otobüsler nasıl çekilecek bilmem
Angelsounds adlı kalp dinleme cihazı nı almıştım bahsetmiştim burda elime ulaştı daha doktor randevume oldugu için evham ediyordum.Kalp atışlarını duyabiliyoruz eşim buluyo bebişimizi şükürler olsun

Bugün baş dönmesi ve ağrısı yüzünden hiç yataktan kalkamadim . Varmı bu durumu yaşayan anneler allah bize güç versin

canım nereden aldın ve gerçekten sesi duyabiliyor musun memnun musun bende almayı düşünüyorum ilk bebeğimin kalbi durmuştu şimdi çok evham yapıyorum işime çok yarar :)

Hamileliğimin 12 haftası ikili tarama testi yaptırdım papp-a 981,00 ng/ml. Mom 0.98. Hcg(t1) 43200,0ml U /ml. Mom 0,50 NT 1,6mm. Mom 1,05 Down sendromu 1:1960. Sadece yas 1:40. Trisomi 18/13 1:48700 Down sendromu için biyokimyasal risk 1:543. Trisomi18/13 1:4051 çıktı bilgisi olan arkadaslarımdan cvp bekliyorum Tsk

Ben facete grubu goremedim bulamadim.ben de face te araninca cikmiyorum oyle ayarlamistim.nasil girecem ben gruba ozaman
Ben hem burdayim hem facede burdaki ortam daha sicak dun yaptigim yoruma alakasiz karinin biri yorum yazdi cevap bile vermedim.
@aylintayfun arkadasim esiyle kullanan arkadaslar var sorun olmuyor grubumuzun adi 2015 temmuz anneleri.

canım nereden aldın ve gerçekten sesi duyabiliyor musun memnun musun bende almayı düşünüyorum ilk bebeğimin kalbi durmuştu şimdi çok evham yapıyorum işime çok yarar :)
Canım angelsounds diye aratirsan çıkıyor fiyatları aşağı yukarı aynı civarda ..en ucuzunu bul al ben de anlık bi indirim yakalamıştım öyle aldım 65 tlden başlıyo
Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu ondan aldım iyi oluyo günde bir dinliyoruz biz

lütfen yardımcı olurmuşsunuz 43 yaşındayım ilk gebeliğim

Benim dr.um progestani biraktirdi bir sureden sonra ise yaramiyor dedi.risk azalmis tam gecmemis ama..
Ben de kanama olunca daha yeni başladim.ne kadar kullanirim bilmem.akşam 9 gibi fena oldum ilaçtan,uyumuşum daha yeni uyaniyorum.hadi bu hafta raporluyum evde atlatirim okulda zor olur,dr dan onay alıp alttan kullanirim heralde

lütfen yardımcı olurmuşsunuz 43 yaşındayım ilk gebeliğim

Bu sıradan bir test degil ki arkadasim burda bunu kim yorumlasa seni yanlis yonlendirir doktoruna ne zaman gostericeksin saglikli bilgiyi anca ondan alirsin. Insallah tertemizdir..
ense kalinligi ne cikti?

Yaşa takilma benim mudurum riskli yas grubunda 2 cocuk dunyaya getirdi masallahlari var dr capaya falan yonlendirmisti sallayip gitmediydi bile siradan semtinde bulunan bi hastanede takip oldu catir catirda normal dogurdu hic evham yapmadi Allaha emanet dedi umarim pimpirikli bi yapin yoktur Rabbim saglikla kavustursun bebegine...

bedidiko yiwrumm yaa limon karabiber vs naptin sen beaa ben onlari icebileydim zati daha ne isterdim
herr yanimm tikanik kafam agrio ay sahtim sahbaz olduumm
bol su ic dinlen diollaaa su iciimm de hört die geri gelio ee neye yaradi
ilacla 1 hafta ilacsiz 7 gun surermis cekicez artik mecbuuuuuurrr

Şahtım şahbaza koptum gece gece
Geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…