- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.141
amin canım valla en son geçen hafta ikili testte doktorun dediği gibi kaldı. büyük ihtimalle erkek demişti. bugün değişik bir yorum yapmadı çünkü yerinde durmuyodu sıpa16. hafta dolunca bir sonraki randevumuz 26 ocakta yani. o zaman %100 söylicem dedi. ne bileyim geçen sefer büyük ihtimal erkek deyince biz alışıverdik hemen eşimle oğlum diye sevmeye başladık yanlışmı yaptıkki sonradan dönmesin bizim oğlan
Grip olduuummmbittim ben ya meyve yiyemiom bitki cayi vs icemiom ne halt edicem beeeenn
kuzum senin sadece ortası benim bildiğin göbek çimadam ağda acıtıyor mu epilatörle alabilir miyim ki heryeri onunla hallediyorum da :)
hoşbuldumHosgeldin canim.Amin,cumlemize insaAllah.
kesinlikle zaman çok hızlı akıyor ama ikinci bebekte hislerim çok çok farklıHosgeldin! Benimde 22 aylik bir kizim var yakinda 2 olacak onanamiyorum zaman nasil geciyor:) cinsiyeti haftaya ogrenecegim!
neden ki canim ne olmustu da kabusun oldu biraz sert bi kadin gibi ama simdilik bi sikinti yasamadim...O kadın kabusum resmen.. bi kere gittim mahvetti beni.. uzmanlığını doktorlugunu bilemem ama üslubu tavrı hoş deil
öyle bir kiyarkiiiiibiz bunu bir yerde okumuştuk o günden beri eşimde öyle diyo bana. ben her hapşırdığımda uyandırdın gene çocuğu diyodoğunca oda seni uyutmicak intikamını alcak görceksin gününü diyo yaparmıki yaaa yok canım kıymaz evladım bana
Merhaba kızlar bütün yazilanlara bakamadım ..Herkese sevdikleriyle iyi bir sene diliyorum ..İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alırîzz
Bulantılar devam ama sabrediyorum çalışınca çok zor karnımız büyüyüp hareket edemeyince otobüsler nasıl çekilecek bilmem
Angelsounds adlı kalp dinleme cihazı nı almıştım bahsetmiştim burda elime ulaştı daha doktor randevume oldugu için evham ediyordum.Kalp atışlarını duyabiliyoruz eşim buluyo bebişimizi şükürler olsun
Benimde çok başım ağrıdı bugünBugün baş dönmesi ve ağrısı yüzünden hiç yataktan kalkamadim . Varmı bu durumu yaşayan anneler allah bize güç versin
Ben hem burdayim hem facede burdaki ortam daha sicak dun yaptigim yoruma alakasiz karinin biri yorum yazdi cevap bile vermedim.
@aylintayfun arkadasim esiyle kullanan arkadaslar var sorun olmuyor grubumuzun adi 2015 temmuz anneleri.
Canım angelsounds diye aratirsan çıkıyor fiyatları aşağı yukarı aynı civarda ..en ucuzunu bul al ben de anlık bi indirim yakalamıştım öyle aldım 65 tlden başlıyocanım nereden aldın ve gerçekten sesi duyabiliyor musun memnun musun bende almayı düşünüyorum ilk bebeğimin kalbi durmuştu şimdi çok evham yapıyorum işime çok yarar :)
lütfen yardımcı olurmuşsunuz 43 yaşındayım ilk gebeliğimHamileliğimin 12 haftası ikili tarama testi yaptırdım papp-a 981,00 ng/ml. Mom 0.98. Hcg(t1) 43200,0ml U /ml. Mom 0,50 NT 1,6mm. Mom 1,05 Down sendromu 1:1960. Sadece yas 1:40. Trisomi 18/13 1:48700 Down sendromu için biyokimyasal risk 1:543. Trisomi18/13 1:4051 çıktı bilgisi olan arkadaslarımdan cvp bekliyorum Tsk
Ben de kanama olunca daha yeni başladim.ne kadar kullanirim bilmem.akşam 9 gibi fena oldum ilaçtan,uyumuşum daha yeni uyaniyorum.hadi bu hafta raporluyum evde atlatirim okulda zor olur,dr dan onay alıp alttan kullanirim heraldeBenim dr.um progestani biraktirdi bir sureden sonra ise yaramiyor dedi.risk azalmis tam gecmemis ama..
lütfen yardımcı olurmuşsunuz 43 yaşındayım ilk gebeliğim
Şahtım şahbaza koptum gece gecebedidiko yiwrumm yaa limon karabiber vs naptin sen beaa ben onlari icebileydim zati daha ne isterdim
herr yanimm tikanik kafam agrio ay sahtim sahbaz olduumm
bol su ic dinlen diollaaa su iciimm de hört die geri gelio ee neye yaradi
ilacla 1 hafta ilacsiz 7 gun surermis cekicez artik mecbuuuuuurrr
Gidilmezmi annesi insallah onlara her zaman bilincli sekilde yardim ederiz. Ben 6 kitabini daha verecegim. Birde sitesi var her konu ile ilgili radyo ses kayitlari var mutlaka dinlemenizi oneririm.
Aynı durumdayim atesim cikacak diye ödüm patlıyor ilaç kullanmk istemiyoruum ne yapsakGrip olduuummmbittim ben ya meyve yiyemiom bitki cayi vs icemiom ne halt edicem beeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?