- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.161
Bende de var yatinca bel agrim artiyor kalkinca bas agrisi donmesi ve bulanti oluyor ortaya karisik gidiyorum bebeğimiz iyi olsun da İnşallah idare edecegiz demek ki boyleBugün baş dönmesi ve ağrısı yüzünden hiç yataktan kalkamadim . Varmı bu durumu yaşayan anneler allah bize güç versin
Canım bi fikrim olsa hemen yazacağım ama hiç bilemiyorum ki doktor aciklamadı mı? Sanki riskler hep çok düşük çikmis gibi hep 1 diyor yani iyi gibi geldi bana ama daha once hiç ikili test sonucu yorumlamadim ki İnşallah çok sağliklidir gonlunu ferah tutlütfen yardımcı olurmuşsunuz 43 yaşındayım ilk gebeliğim
Ayy ben de bal'ı okuyunca lavaboya koştum su da dediğin gibi geri geliyor ateşlenmeyelim de İnşallah atlatırız iki tane de 24 saatlik nobetim var bu hafta ne yapacağım bilmem@bedidiko yiwrumm yaa limon karabiber vs naptin sen beaa ben onlari icebileydim zati daha ne isterdim
herr yanimm tikanik kafam agrio ay sahtim sahbaz olduumm
bol su ic dinlen diollaaa su iciimm de hört die geri gelio ee neye yaradi
ilacla 1 hafta ilacsiz 7 gun surermis cekicez artik mecbuuuuuurrr
Canim bende kullandim dadigin gibi asiri uyku yapiyo alttan alirsan uyku yapmaz ben eczacima sordum bi problem olmaz dedi sen yinede Dr onay alip kullanfallenangel8 .!.:Ben de kanama olunca daha yeni başladim.ne kadar kullanirim bilmem.akşam 9 gibi fena oldum ilaçtan,uyumuşum daha yeni uyaniyorum.hadi bu hafta raporluyum evde atlatirim okulda zor olur,dr dan onay alıp alttan kullanirim heralde
Hamileliğimin 12 haftası ikili tarama testi yaptırdım papp-a 981,00 ng/ml. Mom 0.98. Hcg(t1) 43200,0ml U /ml. Mom 0,50 NT 1,6mm. Mom 1,05 Down sendromu 1:1960. Sadece yas 1:40. Trisomi 18/13 1:48700 Down sendromu için biyokimyasal risk 1:543. Trisomi18/13 1:4051 çıktı bilgisi olan arkadaslarımdan cvp bekliyorum Tsk
Benim kac gundurzebenim kac gündür boyle ayaga bile kalkamiyorum post: 38665671 .!.:Benimde çok başım ağrıdı bugün
BaZen geç döllenme oluyor canım ilk baslarda bir hafta grrifeydim internettekişere göre şimdi 13. Haftadayım sadexe iki gün geride gözüküyorBenim son adet tarihim 22 ekim netteki gebelik hesapları dogru cikiyormu
Ben de kanama olunca daha yeni başladim.ne kadar kullanirim bilmem.akşam 9 gibi fena oldum ilaçtan,uyumuşum daha yeni uyaniyorum.hadi bu hafta raporluyum evde atlatirim okulda zor olur,dr dan onay alıp alttan kullanirim heralde
Bebegin kac haftalik oldu[/QUOTE] 13 haftalık olduk gurliye siz kaç haftalıksınız? Baş ağrısı susuzluktan olabiliyormuş midesi bulanan arkadaşlar ben suya limon sıkıp içiyorum midem bulandığındaBebeğin kaç haftalik oldu"zeysima, post: 38665671, member: 421237"]Benimde çok başım ağrıdı bugün
bilmem ki bi sormak lazım dr a bakalım ne diyecekCok gecmis olsun canim.Basta bende de fena bas donmesi yapmisti yavas yavas alisiliyor.Tabi alttan alininca daha rahat olur herhalde ama onda da yatmak gereknez mi bir sure? Hic kullanmadim oyle.
Günaydınlar herkese.Rüyamda pofuduk mu pofuduk çok tatlı bi kız çocuğu emziriyodum.Güya yeni doğmuş ama en az 1,5 yaşında vardı bebek :)
Kızlar ben bu salı gecesi başıma gelen kanamadan dolayı sürekli kendimi sorguluyorum acaba neden oldu diye?Kendimi çok yormadım,aşırı öğürmedim vs... Sonra kendimi şu yönden suçluyorum benim bu 3. gebelik olunca diğer 2si hayal kırıklığı olunca başından beri içimde hep bi korku var..Annem bile söylemedim daha hamile olduğumu.Bikaç kişi biliyo onlara söylerken de yalan söylemiş gibi hissediyorum ,kendim bile inanamıyorum galiba..Bu bebeğe de bişey olursa(rabbim korusun)sanırım çok üzülmiyeyim diye kendimi bağlamaktan korktum galiba,elimi karnıma koyup bebeğimi sevemiyorum ,onunla konuşmuyorum,bu yüzden acaba onu çok mu yalnız bıraktım bu yüzden mi oldu diye sürekli kendimi suçluyorum,Hep kendimi kaptırmaktan korktum hep...Bi de şu ilk 3 ay geçince risk büyük ölçüde geçermiş derler ya hep psikopat gibi içten içe gün saydım ilk 3 ay geçsin de rahatlıyayım diye ama 12+1 de kanama yaşadım.işte her zaman Allaha emanetiz hiç bi zaman garantimiz yokmuş ...çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece...
Ben kan ilacı kullanmıyorum aslında o ilaçlar isal bulantı falan yapıyor diye biliyorum ama belki senin sebep onlar olabilir her bunyede farkli etki yapiyor olabilirler yani kontrol gunum gelse doktoruma soracagim ben de simdilik o zamana kadar işte nasıl dayansamın derdindeyimAyni durumlar bendede var acaba kullandigim kan ilacindan olabilirmi daisyduck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?