- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.181
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alırız bu bebekleri inşallah rabbim bu hayatta şu an daha fazla bişey istemiyorum (tabi sevdiklerimiz yanımızda olsun)..Ben bu anglesounds cihazdan almak istiyorum burda okudum kalp dinleme cihazı..en ufak bişeyde kalp sesi dinlemeye 80 km yol gidiyorum hastaneye..ama bu sefer de dayanamayıp sık sık dinler bebeği yorarıyım ki diye korkuyorum...Canım inanır mısın adeta benim kafamın içindekileri yazmışsın
Benim de 2 kaybım var maalesef ve ben de kendimi bağlamamaya çalıştım. Saçma gelecek belki ama canım bişey istediğinde ve birisi getirdiğinde kendimi suçlu, mahçup hissediyorum sanki hamile değilmişim gibi. Sanki insanları boşuna umutlandırıyormuşum gibi. Ailem bebek doğunca yapılacaklardan bahsettikçe hep hayırlısı diyordum sanki hamile değilmişim gibi.
Biz ne kadar bağlanmamaya çalışsak da aslında çok bağlandık ama sadece kendimize itiraf edemiyoruz belki üzülme korkusuyla. Bebekler allaha emanet ve inanki yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bebek kaybetmek ne günah, ne ayıp, ne de mahçubiyet gerektiren bişey, ama işte hormonlar aklımıza bin türlü fikir sokuyor
Ama buna inan, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. Benim doktorum dedi ki ilk 3 ayda yapılabilecek en faydalı şey bebeğin orda olduğunu düşünmemekmiş. Bu yüzden bence sen doğru olanı yaptın, hiç kendini suçlayacak bişey yok ortada
oİnşallah canım inşallah hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alırız bu bebekleri inşallah rabbim bu hayatta şu an daha fazla bişey istemiyorum (tabi sevdiklerimiz yanımızda olsun)..Ben bu anglesounds cihazdan almak istiyorum burda okudum kalp dinleme cihazı..en ufak bişeyde kalp sesi dinlemeye 80 km yol gidiyorum hastaneye..ama bu sefer de dayanamayıp sık sık dinler bebeği yorarıyım ki diye korkuyorum...
Www.ademgünes.com canim adiyla yani. Burcfm de yapmis hepsiniSiteyi ozelden ya da burdan yazabilir misiniz
kuzum senin başına gelen zaten hasta mı oldun şimdi deAyy bu grip geniz akintisi bulantimi iyce arttırdı başım kopuyo vücudum dökülüyoo
of of Allah şifa versin çok zor gebelikte grip güzel bi masaj yaptır menekşe yağı ile özellikle omuz ve boyun iyi gelir inşallah geçmiş olsunAyy bu grip geniz akintisi bulantimi iyce arttırdıbaşım kopuyo vücudum dökülüyoo
çok haklısın canım , acı geçmişi olan anneler hep burada sanırım , olsun bu bir yönden daha iyi bizi bizden başka daha iyi kim anlayabilir ki :) güzel günlere az kaldı inşallah ,, bebişlerin tekmeleri başladığında herşey daha keyifli olacak :)slm hamişler herkeste bi endişe bi korku bende bi ben varım böyle evhamlı zannediyodumbebişlerimiz Allaha emanet Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin temmuz annelerinde de hiç normal gebe yok mu ne kayıplarımızdan sebeb olsa gerek hep endişeli hep tedirginiz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bunlar da anı kalsın inşallah
inşallah canım her sece elim karnımda uyanıyorum kuzumu da strese sokuyorumdiye ayrıca üzülüyorum Allah yardımcımız olsunçok haklısın canım , acı geçmişi olan anneler hep burada sanırım , olsun bu bir yönden daha iyi bizi bizden başka daha iyi kim anlayabilir ki :) güzel günlere az kaldı inşallah ,, bebişlerin tekmeleri başladığında herşey daha keyifli olacak :)
evet ben annemlere yeni söyledim nasıl üzerime titriyo ses tonuma nasıl dikkat ediyo anlatamam gerçi bizde öyleyiz beş dakika geç kalsınlar okuldan yollara düşüyorum ANALIK ZOR İŞ VESSELAMKizlar gunaydin öncelikle kaybetme korkusu var hepimiz olmasada cogumuz kayıp yasayaraak deneyimledik ve ayni seyleri yasamak ister istemez en korktugumuz sey doktorumun bir cumlesi var bununla igili dediki dogsa heryeri saglammi saglam olsa okula gitse acaba bisey.oldumu simdi 24 yasinda kardesim askerde cukurcada saga saglim bi donse diyor annem de bizde evlata ilişkin kprkularimuz bitmek bilmeyecek hicbir zaman Allaha emanet olsun herkesi evladi bizde bi ananin evladiyiz bizde Allaha emanetiz sabir ve teslimiyet tek elimizden gelen ve insallah hersey guzel olsun hepimiz için
geçmiş olsun canım baş ağrısına patates iyi geliyo dilimleyip alnıma sarıyorum nette okumuştum iyi geldi banaselam kızlar ,, bu ara sanırım herkeste başağrısı var , 3 gündür başımın sağ tarafı çatlıyor resmen , sabah kalhvaltı yapıp az uzandım , yüzümüde kapadım ışık gelmesin diye , kızım gelmiş başıma sessiz sessiz bişeyler diyo bana bakıyor ,ayaklarımı öpüyor , bebekleriyle oynarken bebekleri kusuyormuş güya , korkma bebeğim kus kus diyor ,, Allahım bir an önce normale dönsek çocuklarda iyice hasta moduna girdi :)
yapıyorum cnm soğuk soğuk bir süre rahatlatıyorgeçmiş olsun canım baş ağrısına patates iyi geliyo dilimleyip alnıma sarıyorum nette okumuştum iyi geldi bana
evet canım aslında doğduğunda kucağımıza aldığımızda asıl korkular o zaman artıyor ,, düşecekmi , hasta olacakmı , aman ağzına bişeymi attı ,, aman genzine mamamı kaçtı ,, bugün okulda ne yaptı , terledimi , üşüdümü :)))) annelik zor şey gerçekten :)Kizlar gunaydin öncelikle kaybetme korkusu var hepimiz olmasada cogumuz kayıp yasayaraak deneyimledik ve ayni seyleri yasamak ister istemez en korktugumuz sey doktorumun bir cumlesi var bununla igili dediki dogsa heryeri saglammi saglam olsa okula gitse acaba bisey.oldumu simdi 24 yasinda kardesim askerde cukurcada saga saglim bi donse diyor annem de bizde evlata ilişkin kprkularimuz bitmek bilmeyecek hicbir zaman Allaha emanet olsun herkesi evladi bizde bi ananin evladiyiz bizde Allaha emanetiz sabir ve teslimiyet tek elimizden gelen ve insallah hersey guzel olsun hepimiz için
kuzum senin başına gelen zaten hasta mı oldun şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?