2015 Temmuz Anneleri

Merhaba ben de temmuz annesi olacağım inşallah doktorum folik asitle birlikte decavitte verdi ikisini birlikte kullanan var mı acaba

Alttan diyosun di mi aslında başka bi dr bana da öyle demişti ama şimdi günde 2 kez vajinal yoldan crinone jel de kullanıyorum acaba etkileişm olur mu en iyisi dr.uma sorayım bi teşekkürler

evet canım alttan kullandım, vajina yolunu biraz tahriş edebiliyor ama diğer türlü yan etkiler mahvediyordu beni, bir de mide bulantısıyla birleşince ölümcül bir kombinasyon oluyordu

Bende bu vitamini kullaniyorum bi aydir ama bulantiya pek faydasi yok...

Bn hic yemedim bu sene yarin solim esim alsin:)sanki esim hamile surekli cani tatli istiyo bnde her zmn yapamiyorum.bari o bnm istedigimi yapsin :))
Bizim evde de durumlar aynen öyle. Sürekli canı birseyler istiyor bana yaptırıyor. Bende sanki sen hamilesin diyorum mesela dun tvde birsey gordu yiyecek soylemeyeyom simdi yaz meyvesi aman olsada yesek diyor.

Evet canm kocaman yuregimiz yeter :) sagolasin :)

Dogru soyluyorsun en guzel hediye kardes :) Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin amin :)

Canim hic oyle dusunme bence senin sevgin de ilgin de ikisine de yeter hatta buyuduklerinde daha iyi olur onlar icin bi yoldaslari olur su hayatta darisi bize İnsallah once bi saglikli sihhatli bu bebisi dogurayim sonra kardesi de gelsin

Insallah canim saglikla dogur kardesinide yap

Bende bu vitamini kullaniyorum bi aydir ama bulantiya pek faydasi yok...
hadi yaw tüh : D ben de umutlanmıştım, ama benim bulantılar geçiyor zaten artık inşallah
zencefil bana çok iyi geliyordu, midem bulandıkça a101'de satılan ginger drops şekerini emiyordum sarı etiketli olanı, gerçekten çok iyi gelmişti.

Peygamber efendimizde ayva yiyenin çocuğu güzel olur demiş böyle bi rivayet var Ahmet Maranki de söylüyor hamilelikte ayva yiyin diye
Ben internette baska bi bitki ararken rastlamistim galiba tehlikeli diyordu gebelikte cok ayva yemek bilen varsa bi sorusturup paylassaniz kizlar sevabina oyle canim cekiyor ki mayahos mayhoş ne guzel oluur

[QUOTEk06, post: 38661621, member: 292189"]Gamzeli olsun diye basindan beri yiyorum. Babasi gamzeli bakalim olacakmi bayiliyorim gamzeye [/QUOTE]
Benim esimde gamzeli oglumda bazen gamzelim diye cagiriyom bide bakiyom ikisi karsimda cocuga yonelince esim baya bozuluyo

[QUOTEk06, post: 38661621, member: 292189"]Gamzeli olsun diye basindan beri yiyorum. Babasi gamzeli bakalim olacakmi bayiliyorim gamzeye
Benim esimde gamzeli oglumda bazen gamzelim diye cagiriyom bide bakiyom ikisi karsimda cocuga yonelince esim baya bozuluyo[/QUOTE]
Çok iyi yaa

Ben internette baska bi bitki ararken rastlamistim galiba tehlikeli diyordu gebelikte cok ayva yemek bilen varsa bi sorusturup paylassaniz kizlar sevabina oyle canim cekiyor ki mayahos mayhoş ne guzel oluur
valla ben ilk günden beri yiyorum hiçde araştırmadım bide doğrayıp üstüne limon sıkıyorum yutması daha kolay oluyor. ama her gün farklı meyve yemeye çalışıyuorum işte 1 gün ayva 1 gün portakal bi gün muz vs.. gibi hepsinin vitaminlerinden alayım diye

Çok yemek tansiyonu yükseltiyor diye duymuştum haftada bir iki tane yemekten bişey olmaz sanırım ya da haftada bi tane iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…