- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.101
Ayva anne sutunu cogaltiyomuss haberde duydum paylasim dedim kizlar:))
Alttan diyosun di mi aslında başka bi dr bana da öyle demişti ama şimdi günde 2 kez vajinal yoldan crinone jel de kullanıyorum acaba etkileişm olur mu en iyisi dr.uma sorayım bi teşekkürler
kızlar bu progestanı kullananlar süreci nasıl atlatıyorsunuz feci sersemlik uyku baş dönmesi yapıyo kendime gelemiyorum.Günde 3 kez içmem gerek bir de
Kesinlikle katkisi oluyor 'annelik sanati'bitti ve ne kadar cok yanlis şey biliyormusum dedim. Simdi mahremiyet eğitimine başladım.Ayy ben de cok iatium bu tür kitapları teşekkurler
Bende bu vitamini kullaniyorum bi aydir ama bulantiya pek faydasi yok...bana bugün doktorum vitamin olarak vinalac immunitum diye bir vitamin verdi. İçinde zencefil olduğu için bulantıya da iyi geliyormuş ayrıca probiyotikler de var içinde onlar da kabızlık için faydalıymış. Ben ilk defa bugün içicem şimdiye kadar vitamin vermedi folik asit ve ecoprin içiyordum. Belki bu vitamini doktoruna sorabilirsin. Bulantıya iyi gelirse ben de burdan haber veririm
Bizim evde de durumlar aynen öyle. Sürekli canı birseyler istiyor bana yaptırıyor. Bende sanki sen hamilesin diyorumBn hic yemedim bu sene yarin solim esim alsin:)sanki esim hamile surekli cani tatli istiyo bnde her zmn yapamiyorum.bari o bnm istedigimi yapsin :))
Canım sil aklından böyle düşünceleri,hormonlarının oyunu bu :) Ben ikiz bekliyorum,doğuştan sevgi ikiye bölünecek,hangisine haksızlık yapmış olacağım :) Böyle düşün içini ferah tut hepsinin yeri ayrı,annelerin kocaman bir yüreği var herkese yeter sevgimiz :)
Geliyo canim merak etme hormonlardan. Bir dogsun bebeklerimiz gecer o hisler kucagimiza alinca. Hepsinin sevgisi ayri olacak cocuklarimiza kardes verecegiz bence en buyuk hediye onlar icin. Tek cocuklari goruyorum yalnizlar biraz . Kardes iyidir canim:) banada geliyor o hisler bazen ama hemen baska birsey dusunmeye calisiyorum
Canim hic oyle dusunme bence senin sevgin de ilgin de ikisine de yeter hatta buyuduklerinde daha iyi olur onlar icin bi yoldaslari olur su hayatta darisi bize İnsallah once bi saglikli sihhatli bu bebisi dogurayim sonra kardesi de gelsin
Gamzeli olsun diye basindan beri yiyorum. Babasi gamzeli bakalim olacakmi bayiliyorim gamzeyePeygamber efendimizde ayva yiyenin çocuğu güzel olur demiş böyle bi rivayet var Ahmet Maranki de söylüyor hamilelikte ayva yiyin diye
hadi yaw tüh : D ben de umutlanmıştım, ama benim bulantılar geçiyor zaten artık inşallahBende bu vitamini kullaniyorum bi aydir ama bulantiya pek faydasi yok...
Pazartesi yaklasti napcam ben ya allah im sana sigindim
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)
Benimki de portakaldan :))Emzirenlere daha faydalidr dedigin gbi cnm.bn mandalina cok istiyorum serinliorum sanki yedikce.turuncu olursa bnm bebek mandalinadan :))
Ben internette baska bi bitki ararken rastlamistim galiba tehlikeli diyordu gebelikte cok ayva yemek bilen varsa bi sorusturup paylassaniz kizlar sevabina oyle canim cekiyor ki mayahos mayhoş ne guzel oluurPeygamber efendimizde ayva yiyenin çocuğu güzel olur demiş böyle bi rivayet var Ahmet Maranki de söylüyor hamilelikte ayva yiyin diye
İçimm gitti siparişlerimi bi onaylasam hafta içigelip de :))Kesinlikle katkisi oluyor 'annelik sanati'bitti ve ne kadar cok yanlis şey biliyormusum dedim. Simdi mahremiyet eğitimine başladım.
Olmaz mi canim benim de oyle minik minik vardi uzamis ya cok sinir oldummkızlar biraz önce göbeğime baktım resmen bildiğiniz tüy yumağına dönmüş benim göbüşüm heryerden kıl fışkırıyor aranızda öyle olan var mı
Benim esimde gamzeli oglumda bazen gamzelim diye cagiriyom bide bakiyom ikisi karsimda cocuga yonelince esim baya bozuluyo[QUOTEk06, post: 38661621, member: 292189"]Gamzeli olsun diye basindan beri yiyorum. Babasi gamzeli bakalim olacakmi bayiliyorim gamzeye
valla ben ilk günden beri yiyorum hiçde araştırmadım bide doğrayıp üstüne limon sıkıyorum yutması daha kolay oluyor. ama her gün farklı meyve yemeye çalışıyuorum işte 1 gün ayva 1 gün portakal bi gün muz vs.. gibi hepsinin vitaminlerinden alayım diyeBen internette baska bi bitki ararken rastlamistim galiba tehlikeli diyordu gebelikte cok ayva yemek bilen varsa bi sorusturup paylassaniz kizlar sevabina oyle canim cekiyor ki mayahos mayhoş ne guzel oluur
Ben internette baska bi bitki ararken rastlamistim galiba tehlikeli diyordu gebelikte cok ayva yemek bilen varsa bi sorusturup paylassaniz kizlar sevabina oyle canim cekiyor ki mayahos mayhoş ne guzel oluur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?