- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.121
Canim hamilelikte bi zarari olmuyo ayvanin ayva yemek bebegi guzellestirirmis hep annemde ablam ile bana hamile iken surekli ayva yermis bi sıkntıda olmamis simdi bende ayva yiyorum surekli hatta gece birde kalkip yedigimi biliyorum yani skntı yapma rahatlikla yiyebilirsin yaniBen internette baska bi bitki ararken rastlamistim galiba tehlikeli diyordu gebelikte cok ayva yemek bilen varsa bi sorusturup paylassaniz kizlar sevabina oyle canim cekiyor ki mayahos mayhoş ne guzel oluur
Bende ayni durumdayim ya alsak bebege bi zarari olur mu acaba benimde baya cogaldi göbegimdeOlmaz mi canim benim de oyle minik minik vardi uzamis ya cok sinir oldumm((
Bence bu bebek erkek canimEki Görüntüle 1357481 Eki Görüntüle 1357491
Bak canim ilki en son fotografimiz ikinciside ilk kalp atisini duydugumuz zaman 6+3 gunluk
Evet çoğu kişide doğru cikiyor cnmGe
gercekten dogru cikiyor mu :))
Pazartesi kismetse tekrar ultrason fotografimi alirim. Eklerim o zaman :) sonra gelsinnn tahminlerrrEvet çoğu kişide doğru cikiyor cnm
Gidilmezmi annesi insallah onlara her zaman bilincli sekilde yardim ederiz. Ben 6 kitabini daha verecegim. Birde sitesi var her konu ile ilgili radyo ses kayitlari var mutlaka dinlemenizi oneririm.İçimm gitti siparişlerimi bi onaylasam hafta içigelip de :))
Benim esimde gamzeli oglumda bazen gamzelim diye cagiriyom bide bakiyom ikisi karsimda cocuga yonelince esim baya bozuluyo
Benim esimde gamzeli oglumda bazen gamzelim diye cagiriyom bide bakiyom ikisi karsimda cocuga yonelince esim baya bozuluyo[QUOTEk06, post: 38661621, member: 292189"]Gamzeli olsun diye basindan beri yiyorum. Babasi gamzeli bakalim olacakmi bayiliyorim gamzeye
en guzl koruyucu her seye ayetel kürsi mumkunse yedi kez oku. allaha emanet olArkadaşlar merhaba, ben bir konuda yardımınızı istiyorum; içinizde şöyle güEl bir nazar duası bilen varmı ? Ne okumak gerekiyor ? Bebeğime değmeyeceğini biliyorum , o meleklerin korumasında ama ben kendimi kötü hissediyorum birkaç gündür, lütfen bilen varsa yazsın her akşam uyumadan okuyum psikolojik olarak rahatlicam
Tam tersi canim hamileyken yenilmeli.Peygamberimiz sav hamile kadinlarin ayva yemesini soylemistir,bebegi guzellestirirmis :)Ama hamileyken cok fazla yememek lazim sanirim bi arastirin onu dogumdan sonra yeriz olmadi
Bende bir etkisi olmuyor cok sukur.Sadece hafif halsizlik oluyor o kadar.kızlar bu progestanı kullananlar süreci nasıl atlatıyorsunuz feci sersemlik uyku baş dönmesi yapıyo kendime gelemiyorum.Günde 3 kez içmem gerek bir de
Hosgeldin:) Bende folikasiti kesti decaviti oyle baslatti.Merhaba ben de temmuz annesi olacağım inşallahdoktorum folik asitle birlikte decavitte verdi ikisini birlikte kullanan var mı acaba
Canim ben bugun almaya gittim bir kampanya vardi baska bur marka aldim Nature's made prenatal+DHA. Benim ictigim hap pembe renkti ama sen renklere takilma uzerinde prenatal yazanlar dogru olanlar prenatal+DHA olanlar daha iyi dedigim gibi omega 3'te var oblarda ama mutlaka prenatal olmasi lazim digerleri hamileler icin degil cunku.Hapin rengi sarı olan var birde pembe olan sarı olanin icinde omega 3 var sanırım peki pembe renk olan hap ne işe yarıyor o da vitamindirde ne farki var senin kullandığın Hapin rengi ne canım
Hosgeldin canim.Amin,cumlemize insaAllah.Merhaba kızlar, bende temmuz annesi olucam inş :) iki yaşında bir de oğlum var. Cinsiyet öğrenen oldu mu aranızda? Arada sırada açıp okuyorum yazmak şimdi nasip oldu. Hepinize sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum.
Hosgeldin! Benimde 22 aylik bir kizim var yakinda 2 olacak onanamiyorum zaman nasil geciyor:) cinsiyeti haftaya ogrenecegim!Merhaba kızlar, bende temmuz annesi olucam inş :) iki yaşında bir de oğlum var. Cinsiyet öğrenen oldu mu aranızda? Arada sırada açıp okuyorum yazmak şimdi nasip oldu. Hepinize sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum.
Bence bu bebek erkek canim
Canim su anda tum markalar indirimde tum magazalar yilbasi ertesi buyuk indirim var burda:) yolla hemen kayincoyu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?