2015 Temmuz Anneleri

Ben internette baska bi bitki ararken rastlamistim galiba tehlikeli diyordu gebelikte cok ayva yemek bilen varsa bi sorusturup paylassaniz kizlar sevabina oyle canim cekiyor ki mayahos mayhoş ne guzel oluur
Canim hamilelikte bi zarari olmuyo ayvanin ayva yemek bebegi guzellestirirmis hep annemde ablam ile bana hamile iken surekli ayva yermis bi sıkntıda olmamis simdi bende ayva yiyorum surekli hatta gece birde kalkip yedigimi biliyorum yani skntı yapma rahatlikla yiyebilirsin yani

[QUOTEk06, post: 38661621, member: 292189"]Gamzeli olsun diye basindan beri yiyorum. Babasi gamzeli bakalim olacakmi bayiliyorim gamzeye
Benim esimde gamzeli oglumda bazen gamzelim diye cagiriyom bide bakiyom ikisi karsimda cocuga yonelince esim baya bozuluyo[/QUOTE]
Ayy hatlar karisti masallah canim.insallah benim yavrusumda gamzeli olur teyzesi

Kizlar ben hurma diye biliyom hacdan umreden dönenler ikram ederler iste o hurma bizim burada çok mesur hamile kadina emziren kadina hep yedirilir sutu bollastiriyor kendimden biliyom hem hadiste hem ayette var sizin bahsettiğiniz ayvada öneriliyor ama hadiste ve ayette gecen hurma hatta Peygamberimizin yeni doğan çocuğa hurma ile tahnik yaptigi söylenir hatta hz ali hz hasanin ilminin daha çok olmasini buna baglamistir ( hz huseyine tahnikyapılmadan emzirilmisti)

en guzl koruyucu her seye ayetel kürsi mumkunse yedi kez oku. allaha emanet ol

Merhaba kızlar, bende temmuz annesi olucam inş :) iki yaşında bir de oğlum var. Cinsiyet öğrenen oldu mu aranızda? Arada sırada açıp okuyorum yazmak şimdi nasip oldu. Hepinize sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum.

Hapin rengi sarı olan var birde pembe olan sarı olanin icinde omega 3 var sanırım peki pembe renk olan hap ne işe yarıyor o da vitamindirde ne farki var senin kullandığın Hapin rengi ne canım
Canim ben bugun almaya gittim bir kampanya vardi baska bur marka aldim Nature's made prenatal+DHA. Benim ictigim hap pembe renkti ama sen renklere takilma uzerinde prenatal yazanlar dogru olanlar prenatal+DHA olanlar daha iyi dedigim gibi omega 3'te var oblarda ama mutlaka prenatal olmasi lazim digerleri hamileler icin degil cunku.

Hosgeldin canim.Amin,cumlemize insaAllah.

Hosgeldin! Benimde 22 aylik bir kizim var yakinda 2 olacak onanamiyorum zaman nasil geciyor:) cinsiyeti haftaya ogrenecegim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…