- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.201
inşallah arkadaşım ya kıyamam ben şiştekuzuma :)Carpilmis durumdayim resmenay beni bi kac kisi almis ortaya yer misin yemez misin diye essek sudan gelen kadar dovmus sanki o vaziyetteyim agri sizi bi yandan psikolojik olarak ta diplerdeyim Rabbim yardim et Allahim yalvaririm
gerçekten melekler korumuş yavrunu .. bizimkileri de korusunlar inşallah sağ salim kucağımıza alalım..Benim kizim 9 aylikken yuksek ahsap korkuluklu besigine yatirdim uyuyodu bende salondayim kapim kapali ses gitmesin die emeklio daha benimki ses geldi ama o kadar yakindaki elim ayam bosaldi kapiyi acamiyorum korkudan ne gorecegimi bilmiyorum bi actim haylaz kapiya dayanmis kucak istio
O olayi olsem unutamam zira o besikten dusmus ve melekler tutmus resmen baska aciklsmasi olamaz sag salim o yukseklikten asagi bi bebegin inebilmesinin
Rabbim her daim korusun yavrularimizi...
kızlar benb daha önce hiç bahsetmemiştim ama benim bi oğlum var 2,5 yasında oda 2 temmuz doğumlu 39 haftalıkken sezaryenle dünyaya getirmiştim eğer bundada bi sorun olmazsa 39 haftalıkken doğurmayı düşünüyorum aynı güne denk gelicekler böylelikle :)
Hosgeldin:) Bende folikasiti kesti decaviti oyle baslatti.
inşallah arkadaşım güzel olmaz mı ama aralarında tam 3 yaş olucak ama aynı gün doğmuş olcaklar babalarının doğum günüde 22 temmuz :)inşallah tatlım sağlıklı olsun da kilosu boyu .. aynı gün doğum günü yaparsınız artık :)
2si olmazsa 22sine denk getir o zamaninşallah arkadaşım güzel olmaz mı ama aralarında tam 3 yaş olucak ama aynı gün doğmuş olcaklar babalarının doğum günüde 22 temmuz :)
okadar tutamam herhalde içimde yaa bi an önce çıksın tosbağam :)2si olmazsa 22sine denk getir o zaman
yengeçlerle başım dertte çokta duygusal oluyorlar ama neyseeee bilemiyorum yani :) herşeyde biraz kader yaa 2. bebeğimi kaybettim tekrar olsun diye dört beş ay denedik olmadı bende artık tamam olmucak artık dedim umudumu kaybetmiştim o ay hamile kalmışım oda yine oğluma hamile kaldığım aya denk geldi her şerde var bi hayır2si olmazsa 22sine denk getir o zaman
12 hafta da cinsiyet belli oluyor mu yahu :) ben sordum doktoruma henüz belli değil dedi
Çokta öğrenmek istemiyorum aslında böyle daha heyecanlı oluyo
aynen.. bizim de sürpriz oldu beklemediğimiz bir anda.. demekki doğru zaman buymuşyengeçlerle başım dertte çokta duygusal oluyorlar ama neyseeee bilemiyorum yani :) herşeyde biraz kader yaa 2. bebeğimi kaybettim tekrar olsun diye dört beş ay denedik olmadı bende artık tamam olmucak artık dedim umudumu kaybetmiştim o ay hamile kalmışım oda yine oğluma hamile kaldığım aya denk geldi her şerde var bi hayır
Ben sormadan dr.bakti erkek gibi ama kesin degil dedi.ben de simdilik birsey ogrenmek istemiyordum.Oglum var kıza oyle alistirmisim ki kendimi kacgundur uzulup duruyorum elimde degil..Saglikli olsun tabiki oglum icin boylesi daha iyi olur herhalde ama kız cocuklarini okadar cok seviyorum ki..icimde bir umut var yine de dusunmeden duramiyorum kafayi yiycem sanki
aynen arkadaşım hayırlısı buymuş ne diyelim sabırsızlıkla ayın 14 ünü bekliyorum bi an önce kontrol zamnı gelsinde tosbağamı göreyim. biz şimdi oğluşumla küçük anneaneye gidiyoruz :) benim ananeme böyük annene anneme küçük ananne diyo sıpa :)aynen.. bizim de sürpriz oldu beklemediğimiz bir anda.. demekki doğru zaman buymuş
çok tatlıymış .. hoşçakal canımaynen arkadaşım hayırlısı buymuş ne diyelim sabırsızlıkla ayın 14 ünü bekliyorum bi an önce kontrol zamnı gelsinde tosbağamı göreyim. biz şimdi oğluşumla küçük anneaneye gidiyoruz :) benim ananeme böyük annene anneme küçük ananne diyo sıpa :)
bide kızlar için daha çok kıyafet süslü püslü bir sürü şey var insan özeniyorr :)Açık konuşmak gerekirse ben de kız olsun istiyorum :) Allahın takdiri tabi ama kız çocukları daha bi sevimli oluyorlar kızmasınlar bana ama pembiş pembiş giydiriyolar çok hoşuma gidiyor
Açık konuşmak gerekirse ben de kız olsun istiyorum :) Allahın takdiri tabi ama kız çocukları daha bi sevimli oluyorlar kızmasınlar bana ama pembiş pembiş giydiriyolar çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?