- 22 Kasım 2014
- 187
- 91
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.221
allah bize bir evlat vermiş en önemlisi bu bence .. hayırlı evlat olsnlardaYaa evet insanin okiyafetlerde suslerde akli kaliyor.hemde daha cok oluyor.ilk cocukta kiz istemistim erkwk denince uzulmedim ama ilkti cunku ve ben tek cocuk hic dusunmedim..ikinci kiz olur ins.dedim yillarca..simdilik kesin degil allah bilir saglik en onemlisi aslinda.allah hayirlisini versin buna da alisirim sonucta.
Yaa evet insanin okiyafetlerde suslerde akli kaliyor.hemde daha cok oluyor.ilk cocukta kiz istemistim erkwk denince uzulmedim ama ilkti cunku ve ben tek cocuk hic dusunmedim..ikinci kiz olur ins.dedim yillarca..simdilik kesin degil allah bilir saglik en onemlisi aslinda.allah hayirlisini versin buna da alisirim sonucta.
2.,3. Hamileligi olanlar basta erkek denip sonra kiz denen oldumu aranizda? 11.hafadaydim erkendi cok ve dr.kesin konusmadi aslinda.gunlerdir arastirip duruyorum boyle yasayan cok olmus.11.haftada %90 erkek demis dr.biray sobra kesin kiz demis.hayirlisi artik
Günaydınlar herkese.Rüyamda pofuduk mu pofuduk çok tatlı bi kız çocuğu emziriyodum.Güya yeni doğmuş ama en az 1,5 yaşında vardı bebek :)
Kızlar ben bu salı gecesi başıma gelen kanamadan dolayı sürekli kendimi sorguluyorum acaba neden oldu diye?Kendimi çok yormadım,aşırı öğürmedim vs... Sonra kendimi şu yönden suçluyorum benim bu 3. gebelik olunca diğer 2si hayal kırıklığı olunca başından beri içimde hep bi korku var..Annem bile söylemedim daha hamile olduğumu.Bikaç kişi biliyo onlara söylerken de yalan söylemiş gibi hissediyorum ,kendim bile inanamıyorum galiba..Bu bebeğe de bişey olursa(rabbim korusun)sanırım çok üzülmiyeyim diye kendimi bağlamaktan korktum galiba,elimi karnıma koyup bebeğimi sevemiyorum ,onunla konuşmuyorum,bu yüzden acaba onu çok mu yalnız bıraktım bu yüzden mi oldu diye sürekli kendimi suçluyorum,Hep kendimi kaptırmaktan korktum hep...Bi de şu ilk 3 ay geçince risk büyük ölçüde geçermiş derler ya hep psikopat gibi içten içe gün saydım ilk 3 ay geçsin de rahatlıyayım diye ama 12+1 de kanama yaşadım.işte her zaman Allaha emanetiz hiç bi zaman garantimiz yokmuş ...çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece...
Ah canım çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz ,benim ense kalınlığım 1,4 cm çıktı şükür de kan sonuçlarım yarın çıkıcak.Dr bu sefer cinsiyete bişi demedi.Sordum %50 erkek dedi,dalga geçti yani galiba bebeğin hayatını risk altında gördüğü için cinsiyete yorum yapmaya gerek duymadı çok şükür kanama alanı bitti ama risk %100 bitmiş diyemem dedi bu hafta yatıcam sürekli inşallah evdeyim...Sen bu anglesounds tan almış mıydın canım kimler kullanıyodu bu cihazı böyle bişey yaşayınca ben iyice pimpiriklendimDuygularima tercuman olmussun canim bende aynen senin yasadiklarini yasiyorum su ense kalinligida bi olculseydi oh deseydim
13 haftalık olduk gurliye siz kaç haftalıksınız? Baş ağrısı susuzluktan olabiliyormuş midesi bulanan arkadaşlar ben suya limon sıkıp içiyorum midem bulandığında[/QUOTE]zeteşekür ederim bende deniyecem limonlu suyu post: 38667401 .!.:Bebegin kac haftalik oldu
Adresi kopyalasan bakiyim bi gerci okuyacak anlayacak psikoloji kalmadi bende aklimi yemem an meselesiblogcu anne de, Oznur'un günlüğünü bir oku istersen... Benzer bir süreçten geçiyorsunuz onun ki olumlu sonuçlanacak gibi, darısı basına insallah...
Gecmis olsun canim bende tam atlattim derken simdide bogazim sisti ben ne yapacagim hic bilmiyorum. Birde yarin is var tatil nede guzel olmustu.Grip olduuummmbittim ben ya meyve yiyemiom bitki cayi vs icemiom ne halt edicem beeeenn
canım daha bende kimseye soleyemedim.bi tek aıleler bilio.başka kimseye sölemedık.ıkıncı derecede olanlar bilmiyor.bende nazara cok inanırım.cok da dua ediyorum aslında.bu gidişle doğumda öğrenecekler benimkiniKizlar siz soranlara diyomusunuz hamile oldugunuzu.bn diyemiyorum daha dogrusu daha demk istemiyorum.bugun bi arkadss varmi bisey dedi bnde dusunuyorz dedim.kendide fort sydr istiyo bnada demisti senin bnden.once tutarsa bozulurum sakayla karsik dedi bole.bnde ona soylemk istemiyorum simdi.sonrada vicdan azabi cekiyorum ylnda solemk istemiyorumm.napcam bilmiyom herkesede denmiyoki bn ne zmn iyiyim desem hep hastalnrim.nazardan gep korkarim
Ah canım çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz ,benim ense kalınlığım 1,4 cm çıktı şükür de kan sonuçlarım yarın çıkıcak.Dr bu sefer cinsiyete bişi demedi.Sordum %50 erkek dedi,dalga geçti yani galiba bebeğin hayatını risk altında gördüğü için cinsiyete yorum yapmaya gerek duymadı çok şükür kanama alanı bitti ama risk %100 bitmiş diyemem dedi bu hafta yatıcam sürekli inşallah evdeyim...Sen bu anglesounds tan almış mıydın canım kimler kullanıyodu bu cihazı böyle bişey yaşayınca ben iyice pimpiriklendim
bizde de aileler biliyo onlarda diyolar söyleyelim mi bnde diyorum yok :) demek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum :) ben ne zmn bazı kişilere eşimle aranız nasıl dediğinde iyiyz desem akşamına tartışıyoruz bunu çok fark ettim o yüzden diyemiyorum Allah emanetlercanım daha bende kimseye soleyemedim.bi tek aıleler bilio.başka kimseye sölemedık.ıkıncı derecede olanlar bilmiyor.bende nazara cok inanırım.cok da dua ediyorum aslında.bu gidişle doğumda öğrenecekler benimkini
Ilk kez duydum canim. Bebek etkileniyor mu acaba .Merhaba kızlar bütün yazilanlara bakamadım ..Herkese sevdikleriyle iyi bir sene diliyorum ..İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alırîzz
Bulantılar devam ama sabrediyorum çalışınca çok zor karnımız büyüyüp hareket edemeyince otobüsler nasıl çekilecek bilmem
Angelsounds adlı kalp dinleme cihazı nı almıştım bahsetmiştim burda elime ulaştı daha doktor randevume oldugu için evham ediyordum.Kalp atışlarını duyabiliyoruz eşim buluyo bebişimizi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?