2015 Temmuz Anneleri

allah bize bir evlat vermiş en önemlisi bu bence .. hayırlı evlat olsnlarda

2.,3. Hamileligi olanlar basta erkek denip sonra kiz denen oldumu aranizda? 11.hafadaydim erkendi cok ve dr.kesin konusmadi aslinda.gunlerdir arastirip duruyorum boyle yasayan cok olmus.11.haftada %90 erkek demis dr.biray sobra kesin kiz demis.hayirlisi artik

Rumuzun gibi mucize olsun yanilsin doktor kizcen olsun insallah saglikla... kiz evlat gercekten bammbaskaa

Canim erkek denilip kiza doneni cok gordumde kiz denilip erkek cikan gormedim hic :) erkek bebekler kordonla karisabiliyor

Duygularima tercuman olmussun canim bende aynen senin yasadiklarini yasiyorum su ense kalinligida bi olculseydi oh deseydim

Duygularima tercuman olmussun canim bende aynen senin yasadiklarini yasiyorum su ense kalinligida bi olculseydi oh deseydim
Ah canım çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz ,benim ense kalınlığım 1,4 cm çıktı şükür de kan sonuçlarım yarın çıkıcak.Dr bu sefer cinsiyete bişi demedi.Sordum %50 erkek dedi,dalga geçti yani galiba bebeğin hayatını risk altında gördüğü için cinsiyete yorum yapmaya gerek duymadı çok şükür kanama alanı bitti ama risk %100 bitmiş diyemem dedi bu hafta yatıcam sürekli inşallah evdeyim...Sen bu anglesounds tan almış mıydın canım kimler kullanıyodu bu cihazı böyle bişey yaşayınca ben iyice pimpiriklendim

zeteşekür ederim bende deniyecem limonlu suyu post: 38667401 .!.:
Bebegin kac haftalik oldu
13 haftalık olduk gurliye siz kaç haftalıksınız? Baş ağrısı susuzluktan olabiliyormuş midesi bulanan arkadaşlar ben suya limon sıkıp içiyorum midem bulandığında[/QUOTE]
13+2 oldu tesekur ederim bende deniyecem limonlu suyu

ciftekuzu bedidiko sagolun akradaslarim gercekten mucize olsa bayram ederim valla ya..allah buyuktur.ama en onemlisi hayirlisi sagliklisi olsun..telden girdigim icin coklu alinti yapamiyorum.hepimizin gonlundeki olsun sagsalim kavusalim insallah.

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Benim hiç midem bulanmadı çok şükür sadece ilaçları içtiğimde halsizlik vs oluyor o kadar 5 tane ilacım var :) hayatımda bu kadar çok ilaç içmemiştim herhalde

[QUOTEbir tanıdığa 7. Aya kadar kız demiş ve sonra erkek olduğu anlaşılmış. eni1mucize, post: 38669492, member: 627329"]2.,3. Hamileligi olanlar basta erkek denip sonra kiz denen oldumu aranizda? 11.hafadaydim erkendi cok ve dr.kesin konusmadi aslinda.gunlerdir arastirip duruyorum boyle yasayan cok olmus.11.haftada %90 erkek demis dr.biray sobra kesin kiz demis.hayirlisi artik[/QUOTE]
Benim hur

Bizim hir bir tanıdığa 7. Aya kadar kız demiş sonra erkek olduğu anlaşılmış bir sürü hazirlik yapmıştı kızı için sonra ellerinde kaldı bu aralar o da doğumunu bekliyor anliyacagin yanlislik olabiliyor

Yeni 1 mucize inşallah bir kızın olur Allah gönlünde n geçeni versin. Benimde iki kızım var bununda erkek olmasını isterim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Merhaba kızlar nasılsınız demin biraz temizlik yapayım dedim tam güç bulmuştum kendimde bir iki dk çalıştı çalışmadı süpürge boğuk boğuk ses çıkartmaya başlamasıyla siyah dumanlar yükselmesi bir oldu makinadan daha alalı 2.5 sene olmuştu öyle çokta çalıştırmıyorum hafta da bir falan Rowenta'nın slince modeli 700 civarı bir şeye almıştık iyisi olsun diye moralim çok bozuldu Netten araştırdığıma göre 300-400 e değişiyormuş motorlar muhtemelen motoru yanmıştır zaten Başladım ağlamaya bir kaç gün öncede araba da sıkıntı çıkmıştı yeni aldığımız nazar mı kötü enerji mi tesadüf mü bilmiyorum artık çocuk doğacak diye biraz birikim yapalım derken böyle boş boş masrafların çıkması çok sinirimi bozdu Annem de sağolsun teselli etti onda fazladan makina var benimkini alırsın diye sağolsun iyi ki analar var Başımızda.Üzme kendini hamilesin falan diye moral vermeye çalıştı.

canım daha bende kimseye soleyemedim.bi tek aıleler bilio.başka kimseye sölemedık.ıkıncı derecede olanlar bilmiyor.bende nazara cok inanırım.cok da dua ediyorum aslında.bu gidişle doğumda öğrenecekler benimkini

inşallah benimde o civarda çıkar önemli olan ense kalınlığı ben kan sonucunun güvenirliğine zaten inanmıyorum. yüzde elli erkek mi gerçekten çok iyi bi oran vermiş dalga geçmiş resmen yat canım dinlen ben eşimi çıkarabilirsem bugun gidip e bebekten almayı düşünüyorum çünkü haretlerini 20. haftadan önce hissedemezmişiz o zamana kadar dayanamam bence

bizde de aileler biliyo onlarda diyolar söyleyelim mi bnde diyorum yok :) demek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum :) ben ne zmn bazı kişilere eşimle aranız nasıl dediğinde iyiyz desem akşamına tartışıyoruz bunu çok fark ettim o yüzden diyemiyorum Allah emanetler

Ilk kez duydum canim. Bebek etkileniyor mu acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…