- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.241
Ablam sagolsun sayesinde tum turkiye biliyor. Ben de cok inanirim.bizde de aileler biliyo onlarda diyolar söyleyelim mi bnde diyorum yok :) demek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum :) ben ne zmn bazı kişilere eşimle aranız nasıl dediğinde iyiyz desem akşamına tartışıyoruz bunu çok fark ettim o yüzden diyemiyorum Allah emanetler
Yeni 1 mucize inşallah bir kızın olur Allah gönlünde n geçeni versin. Benimde iki kızım var bununda erkek olmasını isterim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Saka gibi yaww. Insallah oyle durumla karsilasmayizBizim hir bir tanıdığa 7. Aya kadar kız demiş sonra erkek olduğu anlaşılmış bir sürü hazirlik yapmıştı kızı için sonra ellerinde kaldı bu aralar o da doğumunu bekliyor anliyacagin yanlislik olabiliyor
Adresi kopyalasan bakiyim bi gerci okuyacak anlayacak psikoloji kalmadi bende aklimi yemem an meselesi
Uzulme canim insallah daha guzelleri olur . Bende kunyemi kaybettim is yerinde birde oturudum agladim. Gitti 750 tl diye kocam cok kizdi buna mi agliyorsun diye. Sanki bu hormanlar bizi cok duygusal yapiyor. Aglamak icin firsat kolluyoruz. Sonuc olarak kunyem bulunduMerhaba kızlar nasılsınız demin biraz temizlik yapayım dedim tam güç bulmuştum kendimde bir iki dk çalıştı çalışmadı süpürge boğuk boğuk ses çıkartmaya başlamasıyla siyah dumanlar yükselmesi bir oldu makinadan daha alalı 2.5 sene olmuştu öyle çokta çalıştırmıyorum hafta da bir falan Rowenta'nın slince modeli 700 civarı bir şeye almıştık iyisi olsun diye moralim çok bozulduNetten araştırdığıma göre 300-400 e değişiyormuş motorlar muhtemelen motoru yanmıştır zaten Başladım ağlamaya bir kaç gün öncede araba da sıkıntı çıkmıştı yeni aldığımız nazar mı kötü enerji mi tesadüf mü bilmiyorum artık çocuk doğacak diye biraz birikim yapalım derken böyle boş boş masrafların çıkması çok sinirimi bozdu Annem de sağolsun teselli etti onda fazladan makina var benimkini alırsın diye sağolsun iyi ki analar var Başımızda.Üzme kendini hamilesin falan diye moral vermeye çalıştı.
Araştırdım baya zararı yok diyen çoğunlukla zaten çok sık kullanılmazsa bi sorun olmaz heraldeIlk kez duydum canim. Bebek etkileniyor mu acaba .
Bende bi arastirayim kulaga cok hos geliyorAraştırdım baya zararı yok diyen çoğunlukla zaten çok sık kullanılmazsa bi sorun olmaz heralde
Bizim okulsa bi arkadasa burdaki devlet hastanesinde erkk demisler.erzurumda ozele gitmis onlrda kiz demis.bu tabi ozelde detayli bkti diye hep pembe aldi oglu oldu gecn.gun:) hps bnm erkk kardesimede hep kiz demisler dogumca erkk oldugu anlasildi:))Saka gibi yaww. Insallah oyle durumla karsilasmayiz
E bebeğe de bakabilirsin uygunBende bi arastirayim kulaga cok hos geliyor
Bizim okulsa bi arkadasa burdaki devlet hastanesinde erkk demisler.erzurumda ozele gitmis onlrda kiz demis.bu tabi ozelde detayli bkti diye hep pembe aldi oglu oldu gecn.gun:) hps bnm erkk kardesimede hep kiz demisler dogumca erkk oldugu anlasildi:))
Bende bi arastirayim kulaga cok hos geliyor
Cinsiyet belli olmadan yapilmaz tabi alisverisburda zara grubu indirime girdi canımda hiç unisex bişey yok ya mavi ya pembe benim doktorda daha cinsiyet söylemedi
Bende 2013 mart annesiydim kizim subatta dogdu:)ikinci bebekte gercekten hisler cok farkli, sana katiliyorum. Benim hamileligimde cok farkli kizimdakindenhoşbuldum
kesinlikle zaman çok hızlı akıyor ama ikinci bebekte hislerim çok çok farklı2013 şubat annesiydim oğlum acele edip ocakta doğdu ama şimdi yaz annesi olucaz bir de ramazana denk geliyor epeu maceralı olacak
Riskler az cikmis canim gozun aydin:) 3'lu yada 4'lu testin de iyi cikar insallah. Kac yasindasin?Hamileliğimin 12 haftası ikili tarama testi yaptırdım papp-a 981,00 ng/ml. Mom 0.98. Hcg(t1) 43200,0ml U /ml. Mom 0,50 NT 1,6mm. Mom 1,05 Down sendromu 1:1960. Sadece yas 1:40. Trisomi 18/13 1:48700 Down sendromu için biyokimyasal risk 1:543. Trisomi18/13 1:4051 çıktı bilgisi olan arkadaslarımdan cvp bekliyorum Tsk
Doktoruna soyle fazla folik asit yuklemesi olmasin bu seferde :)Çok teşekkür ederim :) ben de folik asit 20 tane daha var bitince ona başlarım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?