2015 Temmuz Anneleri

Ablam sagolsun sayesinde tum turkiye biliyor. Ben de cok inanirim.

Amin canim cok tesekkur ederim allah hepimizin gonlune gore versin insallah.ikinci ucuncu cocukta istesigimiz olmasi cok normal bence..hayirlisi olsun artik.
Yeni 1 mucize inşallah bir kızın olur Allah gönlünde n geçeni versin. Benimde iki kızım var bununda erkek olmasını isterim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Saka gibi yaww. Insallah oyle durumla karsilasmayiz

Uzulme canim insallah daha guzelleri olur . Bende kunyemi kaybettim is yerinde birde oturudum agladim. Gitti 750 tl diye kocam cok kizdi buna mi agliyorsun diye. Sanki bu hormanlar bizi cok duygusal yapiyor. Aglamak icin firsat kolluyoruz. Sonuc olarak kunyem bulundu bosuna aglamisim

Saka gibi yaww. Insallah oyle durumla karsilasmayiz
Bizim okulsa bi arkadasa burdaki devlet hastanesinde erkk demisler.erzurumda ozele gitmis onlrda kiz demis.bu tabi ozelde detayli bkti diye hep pembe aldi oglu oldu gecn.gun:) hps bnm erkk kardesimede hep kiz demisler dogumca erkk oldugu anlasildi:))

Aman kizlar iki gun girmedim sayfa ucmuş binlere okuyamadim erindigimden neler yapiyorsunuz

Erkek dedigine de kız ciksa dogumda olsun derim aldiklarimi dagitirim ihtiyaci olanlara keskee oglumdan kalanlar da var benm kizim olacak olursa verecem onlari da zaten ihtiyaci olanlara..
Bizim okulsa bi arkadasa burdaki devlet hastanesinde erkk demisler.erzurumda ozele gitmis onlrda kiz demis.bu tabi ozelde detayli bkti diye hep pembe aldi oglu oldu gecn.gun:) hps bnm erkk kardesimede hep kiz demisler dogumca erkk oldugu anlasildi:))

[QUOTE06, post: 38671336, member: 292189"]Saka gibi yaww. Insallah oyle durumla karsilasmayiz [/QUOTE]
Ha ha ha benimde 7 .aya kadar kiz dedi sonra ultrasonda a burda pipi var dedi biz saka sandik ama dr baya ciddiydi oglusumun battaniyesi pembeydi hala bakip guluyom bide pembis bi hastane cikisi vardi

Bende 2013 mart annesiydim kizim subatta dogdu:)ikinci bebekte gercekten hisler cok farkli, sana katiliyorum. Benim hamileligimde cok farkli kizimdakinden

Riskler az cikmis canim gozun aydin:) 3'lu yada 4'lu testin de iyi cikar insallah. Kac yasindasin?

biz de 12 haftayı bitirdik daha ilk bebeğimiz
ilk 3 ay bitince uyku hali geçer deniyor ama ben hala halsizim hiç evden çıkmak istemiyorum uyuyorum çok sizin de böyle mi? kocama üzülüyorum zavallım sessiz sessiz evin içinde kendi kendine takılıyor
ben normalde de uykuyu severim acaba hamilelikten değil de miskinlikten mi benimki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…