- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.261
kızlar ben üçlü veya dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili test temiz çıktı gerek var mı yaptırmaya oğlumda da yaptırmamıştımRiskler az cikmis canim gozun aydin:) 3'lu yada 4'lu testin de iyi cikar insallah. Kac yasindasin?
Canim sakin oyle dusunme hareketleri hissetmeye baslayinca daha cok bag kuracaksin bebeginle su anda boyle hissetmen cok normal. Kanamalar oluyor iste bazen maalesef senin yaptigin yada yapacagin hicbirseyle alakali degil, benim kizimda surekli kanamam vardi turp gibi yanimda simdi oynuyor :) kotuye yorma bu saatten sonra risk az artik! Hadi moralin geri gelsin hamileligin tadini cikar tamam mi? Bak ikinci hamilelikte cok ararsin bu gunleri:)Günaydınlar herkese.Rüyamda pofuduk mu pofuduk çok tatlı bi kız çocuğu emziriyodum.Güya yeni doğmuş ama en az 1,5 yaşında vardı bebek :)
Kızlar ben bu salı gecesi başıma gelen kanamadan dolayı sürekli kendimi sorguluyorum acaba neden oldu diye?Kendimi çok yormadım,aşırı öğürmedim vs... Sonra kendimi şu yönden suçluyorum benim bu 3. gebelik olunca diğer 2si hayal kırıklığı olunca başından beri içimde hep bi korku var..Annem bile söylemedim daha hamile olduğumu.Bikaç kişi biliyo onlara söylerken de yalan söylemiş gibi hissediyorum ,kendim bile inanamıyorum galiba..Bu bebeğe de bişey olursa(rabbim korusun)sanırım çok üzülmiyeyim diye kendimi bağlamaktan korktum galiba,elimi karnıma koyup bebeğimi sevemiyorum ,onunla konuşmuyorum,bu yüzden acaba onu çok mu yalnız bıraktım bu yüzden mi oldu diye sürekli kendimi suçluyorum,Hep kendimi kaptırmaktan korktum hep...Bi de şu ilk 3 ay geçince risk büyük ölçüde geçermiş derler ya hep psikopat gibi içten içe gün saydım ilk 3 ay geçsin de rahatlıyayım diye ama 12+1 de kanama yaşadım.işte her zaman Allaha emanetiz hiç bi zaman garantimiz yokmuş ...çok uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece...
midem bulanırken su içemedim içine limon sıkıp içince rahat ettim :)Neyin içine limon sıkıp içtiniz anlayamadım o kısmı
çok yakınmış ilk bebeklerimiz, ilk hamileliğimde çok endişeliydim bulantılar geçmek bilmiyordu şimdi ne ara geçti hangi ara 13 haftalık olduk hayret ediyorum.Bende 2013 mart annesiydim kizim subatta dogdu:)ikinci bebekte gercekten hisler cok farkli, sana katiliyorum. Benim hamileligimde cok farkli kizimdakinden
Canim ben kizimda aylarca alttan kullandim hatta alttan kullanmanin daha cok etki ettigini soyleyenler bile var. hicte yan etki yapmiyor o sekilde. Doktoruna bir danis mutlaka..bilmem ki bi sormak lazım dr a bakalım ne diyecek
Ben yazmistim angelsounds ile ilgili daha once. Kizimda bir heves aldim cogunlukla kendi atardamarina denk getirip kendi kalp atisini dinlemis oluyorsun. Anca bebek bayagi buyuyunce daha net duyuluyor. Doktorun ultrasonu gibi degil tabiki oyuncak gibi bisey ancak guclu kalp atimi olacak ki duyulsun. Icinde gunde iki kereden fazla kullanmayin yaziyordu sanirim bende iskillenmistim zararlimi acaba diye. Bak evde var acip kullanmak aklima gelmedi bileo
Canım bence o cihazlar daha çok panik yaratır. Her zaman duyulmuyormuş ses bazen düzgün ayarlayamayınca. Hem allah korusun bebeğe bişey olsa ve duymasak zaten ne yapabiliriz ki olan olduktan sonra? Hem canım zaten bir iki aya allahın izniyle harektlerini hissedicez karnımızda, o zaman daha az endişelenicez
Ben çok paniğimdir, ben de düşündüm bu aletten almayı ama anladım ki hepsi boş, tehlikeli sınırı geçtik allaha şükür deyip allaha emanet edicez . Rahat ol canım, sadece rahat ol. Bizim yaptığımız şeylerin bebeği etkilemesi neredeyse imkansız. Allahım ömür vermişse yaşayacaklar, kontrol hiç bir şekilde bizde değil. Bu yüzden rahat olmaktan başka çare yok. İçin rahat olsun sen istesen de bebeğe zarar veremezsin. Ne sorunları olan gece gündüz ağlayan hamileler var, ne ilaçlar içenler, ne sigara alkol kullananlar, ne yorulanlar, ne ağır işte çalışanlar... Allah yazdıysa hiçbir şey olmaz bebelerimize hiç merak etme
Gecmis olsunAyy bu grip geniz akintisi bulantimi iyce arttırdıbaşım kopuyo vücudum dökülüyoo
Canim yerim o kuzuyu ben:)selam kızlar ,, bu ara sanırım herkeste başağrısı var , 3 gündür başımın sağ tarafı çatlıyor resmen , sabah kalhvaltı yapıp az uzandım , yüzümüde kapadım ışık gelmesin diye , kızım gelmiş başıma sessiz sessiz bişeyler diyo bana bakıyor ,ayaklarımı öpüyor , bebekleriyle oynarken bebekleri kusuyormuş güya , korkma bebeğim kus kus diyor ,, Allahım bir an önce normale dönsek çocuklarda iyice hasta moduna girdi :)
Aynen canim, simdiki korkular hicbirsey degil esas dogunca endiseyi gorun :):)evet canım aslında doğduğunda kucağımıza aldığımızda asıl korkular o zaman artıyor ,, düşecekmi , hasta olacakmı , aman ağzına bişeymi attı ,, aman genzine mamamı kaçtı ,, bugün okulda ne yaptı , terledimi , üşüdümü :)))) annelik zor şey gerçekten :)
kızlar ben üçlü veya dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili test temiz çıktı gerek var mı yaptırmaya oğlumda da yaptırmamıştım
Çok teşekkür ederim canım verdiğin moral için.Pozitif enerjin gerçekten çok iyi geliyo buralaraCanim sakin oyle dusunme hareketleri hissetmeye baslayinca daha cok bag kuracaksin bebeginle su anda boyle hissetmen cok normal. Kanamalar oluyor iste bazen maalesef senin yaptigin yada yapacagin hicbirseyle alakali degil, benim kizimda surekli kanamam vardi turp gibi yanimda simdi oynuyor :) kotuye yorma bu saatten sonra risk az artik! Hadi moralin geri gelsin hamileligin tadini cikar tamam mi? Bak ikinci hamilelikte cok ararsin bu gunleri:)
kuzum ya bende amcam süt getirmiş onu kaynatıyordum aklıma sen geldin valla sıcak sıcak içse ne güzel iyi gelirdi şimdi diye canım benim yaYatiom canim ya ilerlio malesef
Cok duydum ben canim oyle, birkac arkadasima da oldu:)2.,3. Hamileligi olanlar basta erkek denip sonra kiz denen oldumu aranizda? 11.hafadaydim erkendi cok ve dr.kesin konusmadi aslinda.gunlerdir arastirip duruyorum boyle yasayan cok olmus.11.haftada %90 erkek demis dr.biray sobra kesin kiz demis.hayirlisi artik
peki kullanınca bi süre yatıyo muydun geri geliyo muydu?ben crinone jele de devam ediyorum günde 2 kez 2si bi arada olur mu arayla mı kullanmam gerek diye dr.uma sorucam bakalım yarınCanim ben kizimda aylarca alttan kullandim hatta alttan kullanmanin daha cok etki ettigini soyleyenler bile var. hicte yan etki yapmiyor o sekilde. Doktoruna bir danis mutlaka..
kuzum ya bende amcam süt getirmiş onu kaynatıyordum aklıma sen geldin valla sıcak sıcak içse ne güzel iyi gelirdi şimdi diye canım benim ya
Canim benim kizimda ikili test iyi cikmisti 4'lu test risklicikti sonradan kan degerlerimde. Yaptirmak daha garanti olabilir. Doktoruna danisip karar ver istersenkızlar ben üçlü veya dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili test temiz çıktı gerek var mı yaptırmaya oğlumda da yaptırmamıştım
Yok iyice iceri sokuyorsun o yavas yavas eriyor zaten yatmana gerek yok bosuna. Dr'una sorarsin canim ikisini ayni anda kullanmadim ben bir bilgim yokpeki kullanınca bi süre yatıyo muydun geri geliyo muydu?ben crinone jele de devam ediyorum günde 2 kez 2si bi arada olur mu arayla mı kullanmam gerek diye dr.uma sorucam bakalım yarın
benim büyük oğlan çok hasta olurAyy canim benim cok dusuncelisin
Anneme de sutcu gelio mis gibi ah icebilsemmm sicak bide ustune karabiber dokucen ertesi gune ayaktasin evelallah valla hasta olup bunu icebilirim diyen varsa tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?