2015 Temmuz Anneleri

Riskler az cikmis canim gozun aydin:) 3'lu yada 4'lu testin de iyi cikar insallah. Kac yasindasin?
kızlar ben üçlü veya dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili test temiz çıktı gerek var mı yaptırmaya oğlumda da yaptırmamıştım

Canim sakin oyle dusunme hareketleri hissetmeye baslayinca daha cok bag kuracaksin bebeginle su anda boyle hissetmen cok normal. Kanamalar oluyor iste bazen maalesef senin yaptigin yada yapacagin hicbirseyle alakali degil, benim kizimda surekli kanamam vardi turp gibi yanimda simdi oynuyor :) kotuye yorma bu saatten sonra risk az artik! Hadi moralin geri gelsin hamileligin tadini cikar tamam mi? Bak ikinci hamilelikte cok ararsin bu gunleri:)

Neyin içine limon sıkıp içtiniz anlayamadım o kısmı
midem bulanırken su içemedim içine limon sıkıp içince rahat ettim :)
Bende 2013 mart annesiydim kizim subatta dogdu:)ikinci bebekte gercekten hisler cok farkli, sana katiliyorum. Benim hamileligimde cok farkli kizimdakinden
çok yakınmış ilk bebeklerimiz, ilk hamileliğimde çok endişeliydim bulantılar geçmek bilmiyordu şimdi ne ara geçti hangi ara 13 haftalık olduk hayret ediyorum.
Benimde oğlum var kızlar karnımdakini sürekli kızım diye seviyorum Bakalım sonuç ne olacak, bu arada radyolıji uzmanları ultrasonu daha güzel okuyorlar söyledikleri daha doğru çıkıyor

Ben yazmistim angelsounds ile ilgili daha once. Kizimda bir heves aldim cogunlukla kendi atardamarina denk getirip kendi kalp atisini dinlemis oluyorsun. Anca bebek bayagi buyuyunce daha net duyuluyor. Doktorun ultrasonu gibi degil tabiki oyuncak gibi bisey ancak guclu kalp atimi olacak ki duyulsun. Icinde gunde iki kereden fazla kullanmayin yaziyordu sanirim bende iskillenmistim zararlimi acaba diye. Bak evde var acip kullanmak aklima gelmedi bile hareketleri hissetmeye az kaldi bosuna bisuru para vermeyin derim.

Canim yerim o kuzuyu ben:)

Aynen canim, simdiki korkular hicbirsey degil esas dogunca endiseyi gorun :):)

kızlar ben üçlü veya dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili test temiz çıktı gerek var mı yaptırmaya oğlumda da yaptırmamıştım

Ben oglumda ikili testi yaptırdım risk olmadığı için doktorum gerek gormedi risk çıksaydı onlar yapılır dedi.yarin ikili testim var inşallah yine sorunsuz çıkar doktoruna da.guvenirim.

Çok teşekkür ederim canım verdiğin moral için.Pozitif enerjin gerçekten çok iyi geliyo buralara

Kizlar ben şiddetli kuyruk sokumu agrisi yasiyorum. Sizinde aranizda bu agriyi çeken var mi?

Cok duydum ben canim oyle, birkac arkadasima da oldu:)

Canim ben kizimda aylarca alttan kullandim hatta alttan kullanmanin daha cok etki ettigini soyleyenler bile var. hicte yan etki yapmiyor o sekilde. Doktoruna bir danis mutlaka..
peki kullanınca bi süre yatıyo muydun geri geliyo muydu?ben crinone jele de devam ediyorum günde 2 kez 2si bi arada olur mu arayla mı kullanmam gerek diye dr.uma sorucam bakalım yarın

kuzum ya bende amcam süt getirmiş onu kaynatıyordum aklıma sen geldin valla sıcak sıcak içse ne güzel iyi gelirdi şimdi diye canım benim ya

Ayy canim benim cok dusuncelisin
Anneme de sutcu gelio mis gibi ah icebilsemmm sicak bide ustune karabiber dokucen ertesi gune ayaktasin evelallah valla hasta olup bunu icebilirim diyen varsa tavsiye ederim..

Canim benim kizimda ikili test iyi cikmisti 4'lu test risklicikti sonradan kan degerlerimde. Yaptirmak daha garanti olabilir. Doktoruna danisip karar ver istersen

peki kullanınca bi süre yatıyo muydun geri geliyo muydu?ben crinone jele de devam ediyorum günde 2 kez 2si bi arada olur mu arayla mı kullanmam gerek diye dr.uma sorucam bakalım yarın
Yok iyice iceri sokuyorsun o yavas yavas eriyor zaten yatmana gerek yok bosuna. Dr'una sorarsin canim ikisini ayni anda kullanmadim ben bir bilgim yok

Ayy canim benim cok dusuncelisin
Anneme de sutcu gelio mis gibi ah icebilsemmm sicak bide ustune karabiber dokucen ertesi gune ayaktasin evelallah valla hasta olup bunu icebilirim diyen varsa tavsiye ederim..
benim büyük oğlan çok hasta olur ona deniyim dicem oda sevmiyo sütü kaymağını yicem senin şimdi bekle sen diye sütle konuşyrum yenir mi o kafayı yemişsin sen diyo napıyım seviyorum

Bugun esim karnima kulagini koydu aha kalbini duyuyom dedi Standart baba
Aa hakkat mi ne guzel yaaa dedim ne pisligim dimi sora konustu falan o karnima bisey soyleyince kurtlu kizim kostu geldi bacak arama soktu kafayi ordan bagiriyo koptuk yeminle babasi dio bizim kiz megafondan seslenio kardesine
Sora bizim velet bi hissettirdi kendini sok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…