- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.281
oda eğer ikili test iyi çıkarsa diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti doğruluk oranı hafta ilerledikçe daha da düşüyormuş sanırım öyle birşey demiştiCanim benim kizimda ikili test iyi cikmisti 4'lu test risklicikti sonradan kan degerlerimde. Yaptirmak daha garanti olabilir. Doktoruna danisip karar ver istersen
benim büyük oğlan çok hasta olurona deniyim dicem oda sevmiyo sütü kaymağını yicem senin şimdi bekle sen diye sütle konuşyrum yenir mi o kafayı yemişsin sen diyo napıyım seviyorum
Doktoruna soyle fazla folik asit yuklemesi olmasin bu seferde :)
biz de 12 haftayı bitirdik daha ilk bebeğimiz
ilk 3 ay bitince uyku hali geçer deniyor ama ben hala halsizim hiç evden çıkmak istemiyorum uyuyorum çok sizin de böyle mi? kocama üzülüyorum zavallım sessiz sessiz evin içinde kendi kendine takılıyor
ben normalde de uykuyu severim acaba hamilelikten değil de miskinlikten mi benimki?
Bizim okulsa bi arkadasa burdaki devlet hastanesinde erkk demisler.erzurumda ozele gitmis onlrda kiz demis.bu tabi ozelde detayli bkti diye hep pembe aldi oglu oldu gecn.gun:) hps bnm erkk kardesimede hep kiz demisler dogumca erkk oldugu anlasildi:))
demi yaaa bunlar hiç agızlarının dadını bilmiyollaaa hıhAyy koy sutunun kaymaaa yenmez mii yaa candir cannn iyileseyim hopletcem insallahhh
Ayy koy sutunun kaymaaa yenmez mii yaa candir cannn iyileseyim hopletcem insallahhh
Ben hic duymadim canim fiyatida uygunmus bence alinabilir. Sakincasida yoksa neden olmasin. Bende merak ediyorum surekli . 3 kere neden gidiyorsunuz merak ettim . Biz 14. Haftadayiz 6 kez gittik merakli benCanım Londra'da çoğu magazada satılıyor kalp atışlarını dinliyorsun bi zararı varmı hiç duymadım burda genelde herkeste bulunur çünkü sadece 3 kez hastaneye ultrasyona gittiğin için
Ben uykuyu hic sevmedim. Kocam adimi evde tembel koydu. Uykucu oldu adimbiz de 12 haftayı bitirdik daha ilk bebeğimiz
ilk 3 ay bitince uyku hali geçer deniyor ama ben hala halsizim hiç evden çıkmak istemiyorum uyuyorum çok sizin de böyle mi? kocama üzülüyorum zavallım sessiz sessiz evin içinde kendi kendine takılıyor
ben normalde de uykuyu severim acaba hamilelikten değil de miskinlikten mi benimki?
kız yenmez mi o fazlasının zararlı olduğunu bilmesem ömrümü sütle kaymakla geçirebilirim bide domates bide peynir bide zeytin bide limon bide midye gerçi benim bideler bitmezOmrumce sutu cok sevdim ama kaymaktan nefret ederiikm
ahaha senle aynımışız ya bu kadar olur yani.aynı durum bendede var.masallah bizde eşimle iyi anlaşıyoruz.cok şukur.ama birisi sorup da bende iyiyiz dediğimde aynı olay bizdede oluyo.nazar degiyo.o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.felak nas ayetel kürsü okuyorum bol bolbizde de aileler biliyo onlarda diyolar söyleyelim mi bnde diyorum yok :) demek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum :) ben ne zmn bazı kişilere eşimle aranız nasıl dediğinde iyiyz desem akşamına tartışıyoruz bunu çok fark ettim o yüzden diyemiyorum Allah emanetler
Zaten benimde riskli cikti ama kizim masallah canavar gibi:)oda eğer ikili test iyi çıkarsa diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti doğruluk oranı hafta ilerledikçe daha da düşüyormuş sanırım öyle birşey demişti
Aynen canim bnde okuyorum bide la havle okuyorum.Allahim kprusun kotu insanlrdanahaha senle aynımışız ya bu kadar olur yani.aynı durum bendede var.masallah bizde eşimle iyi anlaşıyoruz.cok şukur.ama birisi sorup da bende iyiyiz dediğimde aynı olay bizdede oluyo.nazar degiyo.o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.felak nas ayetel kürsü okuyorum bol bol
Ben hic duymadim canim fiyatida uygunmus bence alinabilir. Sakincasida yoksa neden olmasin. Bende merak ediyorum surekli . 3 kere neden gidiyorsunuz merak ettim . Biz 14. Haftadayiz 6 kez gittik merakli ben
Folik asit vücutta birikim yapmıyor vücut ve bebek ihtiyacı olani alıyor gerisi idrarla atılıyor.
canım bendede sürekli bir uyku hali var.normalde bende severim uyumayı ama daha da fazlalaştı.özellikle bşyler yedikten sonra hemen uykum geliyor.biz de 12 haftayı bitirdik daha ilk bebeğimiz
canım bende ikili testi yaptırdım cok şukur güzel çıktı.dr sordum üçlü dörtlü test ne zaman diye o da bana onlara gerek yok.bu temiz çıkınca ben diğerlerini yapmıyorum dedikızlar ben üçlü veya dörtlü testi yaptırmayı düşünmüyorum ikili test temiz çıktı gerek var mı yaptırmaya oğlumda da yaptırmamıştım
canım sen zaten vajinal jel , kullanıyorsun , hapıda alttan kullan diyeceğini sanmıyorum , yinede danışmakta fayda var , doktor risk var demiş ama her hamilelikte risk var sonuçta 40 hafta olsan bile ,, doktorun bütün tedbirleri alarak böyle demiştir bence , kötüye yorup kötü şeyler düşünme sakın ..yarene hamileyken 13 . haftada progestan kullanmayı bıraktım hoop lekelenmem başlamıştı ,, şükür bişey olmadı , annemle konuşuyoruzda bugün ,bana hamileyken 5. ayına kadar kanaması olmuş ,, bak bana çekecek çilem varmış demek hiç bişey olmamış , aradan yıllar geçti aynı durumu ben yaşıyorum :))) anaların kaderi kızlarına çeyizmiş :))Çok teşekkür ederim canım verdiğin moral için.Pozitif enerjin gerçekten çok iyi geliyo buralara
Çok doğru söylüyorsun canım..Dra sordum zaten hem crinone jel hem progestan fazla gelmez mi dedim(ikisi de progesteron hormonu içeriyo sonuçta)hayır hayır süper dedi gitti hastanede yatarken.İkisini de kullanmam gerekli ama progestanı ağızdan alınca çok sersemlik yapıyo şimdi bu hafta raporluyum evde sorun yok işe başlayınca sıkıntı ediyorum hayattan kopuyorum çünkü 1 saat falan onu içince sıkıntı orda o nedenle alttan kullanmayı düşündüm.Aynen ben de crinone jeli en son p.tesi sabah kullandım bitti salı gecesi kanama başladı bence de ondan oldu.Acaba yeterince progesteron hormonu üretemiyomu ki bizim vücutlar illa dışardan takviye istiyo=?canım sen zaten vajinal jel , kullanıyorsun , hapıda alttan kullan diyeceğini sanmıyorum , yinede danışmakta fayda var , doktor risk var demiş ama her hamilelikte risk var sonuçta 40 hafta olsan bile ,, doktorun bütün tedbirleri alarak böyle demiştir bence , kötüye yorup kötü şeyler düşünme sakın ..yarene hamileyken 13 . haftada progestan kullanmayı bıraktım hoop lekelenmem başlamıştı ,, şükür bişey olmadı , annemle konuşuyoruzda bugün ,bana hamileyken 5. ayına kadar kanaması olmuş ,, bak bana çekecek çilem varmış demek hiç bişey olmamış , aradan yıllar geçti aynı durumu ben yaşıyorum :))) anaların kaderi kızlarına çeyizmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?