- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.301
yanılmıyorsam jelin prospektüsünde , ilac kullanımı bırakıldığında lekelnme olabilir yazıyordu ,, ben paranoya bağladığım için pek okumuyorum artık o kağıtları ,, bir haftaya kadar belki ihtiyacın kalmıyacak cnm , şimdidien o zamanı düşünme bol bol uyu dinlen keyfine bak , bol bol su da iç ,,Çok doğru söylüyorsun canım..Dra sordum zaten hem crinone jel hem progestan fazla gelmez mi dedim(ikisi de progesteron hormonu içeriyo sonuçta)hayır hayır süper dedi gitti hastanede yatarken.İkisini de kullanmam gerekli ama progestanı ağızdan alınca çok sersemlik yapıyo şimdi bu hafta raporluyum evde sorun yok işe başlayınca sıkıntı ediyorum hayattan kopuyorum çünkü 1 saat falan onu içince sıkıntı orda o nedenle alttan kullanmayı düşündüm.Aynen ben de crinone jeli en son p.tesi sabah kullandım bitti salı gecesi kanama başladı bence de ondan oldu.Acaba yeterince progesteron hormonu üretemiyomu ki bizim vücutlar illa dışardan takviye istiyo=?
Çok teşekkürler desteğin için canım aynen öyle yapmayı düşünüyorum bugün tüm gün uzandım evde miskin miskin..1 hafta böyle inşallah...İnşallah bebeğim bırakmayacak beni Allahın izniyleyanılmıyorsam jelin prospektüsünde , ilac kullanımı bırakıldığında lekelnme olabilir yazıyordu ,, ben paranoya bağladığım için pek okumuyorum artık o kağıtları ,, bir haftaya kadar belki ihtiyacın kalmıyacak cnm , şimdidien o zamanı düşünme bol bol uyu dinlen keyfine bak , bol bol su da iç ,,
Hanımlar çatlak oluşumunu engelleyen krem kullanmaya başlayan varmı. Doktorum bana bir tane önerdi bu akşamdan itibaren kullanmaya baslayacam. Umarım faydası olur
İnşalla canım inşallah dediğin gibi olur rabbimin izniyle..Sana da acil şifalar versin tez vakitte rabbim geçmiş olsun
Yok canim sakasina dedim :) Fazla folik asit alimi olmuyor :) Fazladan ilac kullanmamis olursun decavit yeterli gelir.Doktoruna sor istersen.Aman Allah ım öyle bir sorunda mı var :) soracağım mutlaka:) Acemilik işte her şeyi buradan öğreniyoruz kk iyi ki var :)
canım ya ben de öyleyim hatta diyorum Allah çalışan hamilelere kolaylık versin :) sabah kahvaltımı yapıp yatıyorum öğleden sonra işlerimi yapıp akşama kadar tekrar yatıyorum :) napiim ayağa kalkacak halim yok bol bol uyku biraz daha böyle idare edecekler bizi kocişler yapacak bişey yok :)
banada geçen sene doğum yapan arkadaşım fazla almış birini verdi ama ne zaman kullanılmaya başlamamız gerekiyor kullanmamız şartmı kullanmasak ne olur bide hangi bölgelere kullanıcazHanımlar çatlak oluşumunu engelleyen krem kullanmaya başlayan varmı. Doktorum bana bir tane önerdi bu akşamdan itibaren kullanmaya baslayacam. Umarım faydası olur
Gecmis olsun canim benim de oglum hastaydi gecen hafta sanirim bana da geliyorlarssedass79 esine gecmis olsun simdiden erkeklerin nazi da hic cekilmez Allah yardimcin olsun...
benim grip kizdan gecti malesef cocuk olunca fiziksel munasebet mecbur oluyo
Gecmis olsun canim benim de oglum hastaydi gecen hafta sanirim bana da geliyorlarssedass79 esine gecmis olsun simdiden erkeklerin nazi da hic cekilmez Allah yardimcin olsun...
benim grip kizdan gecti malesef cocuk olunca fiziksel munasebet mecbur oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?