2015 Temmuz Anneleri

yanılmıyorsam jelin prospektüsünde , ilac kullanımı bırakıldığında lekelnme olabilir yazıyordu ,, ben paranoya bağladığım için pek okumuyorum artık o kağıtları ,, bir haftaya kadar belki ihtiyacın kalmıyacak cnm , şimdidien o zamanı düşünme bol bol uyu dinlen keyfine bak , bol bol su da iç ,,

Çok teşekkürler desteğin için canım aynen öyle yapmayı düşünüyorum bugün tüm gün uzandım evde miskin miskin..1 hafta böyle inşallah...İnşallah bebeğim bırakmayacak beni Allahın izniyle

Hanımlar çatlak oluşumunu engelleyen krem kullanmaya başlayan varmı. Doktorum bana bir tane önerdi bu akşamdan itibaren kullanmaya baslayacam. Umarım faydası olur

Ben bebeyağına başladım her duştan sonra pehlivan gibi yağlanıyorum oğlumda baya işe yaramıştı yine yarar umarım

Kzlar selammm,eşim yarın ufak bı amelıyat gecırecegı ıcın bıraz doktor ıslerımız vardı,giremedim,çiftekuzum geçmiş olsun,ben tüp bebek ıgnelerıne basladıgımda grıp oldum,doktor asla ilaç yasak dedi,o geçirdiğim 3 günü hiç unutmam..şimdi hasta olmamak ıcın terör estırıyorum ve kımseyle fızıksel temasa geçniyorum..umarım sende ıyısındır,bu arada başkentli ısımlı arkadasın durumundan haberdarmısınız,onu merak edıyorum..kanaması olan arkadaslarında umarım herseylerı yolundadır..bu arada bı mesajda arkadasın bırı progesteronun fazlası sıkıntı olurmu demiş,hamılelıkde düşük olmasın dıye bunye progesteron hormonu uretıyor,dısardan takvıye yapıp hotmon sevıyesını ykselttıkce düşük tehlıkesı azalıyor,bende yenı kestım jeli ve cok mutluyum,cunku kokusuna kusuyordum:))))öptüm hepiniziCok konuştum:)

ssedass79 esine gecmis olsun simdiden erkeklerin nazi da hic cekilmez Allah yardimcin olsun...
benim grip kizdan gecti malesef cocuk olunca fiziksel munasebet mecbur oluyo

Yok canim sakasina dedim :) Fazla folik asit alimi olmuyor :) Fazladan ilac kullanmamis olursun decavit yeterli gelir.Doktoruna sor istersen.

Kızlarrr bu kusma olayı bitmiyo yaaa ..Yarın okulda var öğrencilerin gözü önünde olmaz inşallah..
7.25 te derste olucam dua edinn ..Evde olanlar benim için de uyusunlar ♡♡♡

Hanımlar çatlak oluşumunu engelleyen krem kullanmaya başlayan varmı. Doktorum bana bir tane önerdi bu akşamdan itibaren kullanmaya baslayacam. Umarım faydası olur
banada geçen sene doğum yapan arkadaşım fazla almış birini verdi ama ne zaman kullanılmaya başlamamız gerekiyor kullanmamız şartmı kullanmasak ne olur bide hangi bölgelere kullanıcaz

Merhaba arkadaşlar, benim üç gündür bulantım azaldı çok şükür, hiç kusmadım. Bir yandan seviniyorum bir yandan endişeleniyorum herşey yolundadır inşallah :)
Bi de biraz göbeğim çıktı şimdiden, eşim şimdiden çıkması normal mi bi sorun olmasın dedi bütün gece uyuyamadım :'(

OTE="ciftekuzu, post: 38673701, member: 518213"]Bugun esim karnima kulagini koydu aha kalbini duyuyom dedi Standart baba
Aa hakkat mi ne guzel yaaa dedim ne pisligim dimi sora konustu falan o karnima bisey soyleyince kurtlu kizim kostu geldi bacak arama soktu kafayi ordan bagiriyo koptuk yeminle babasi dio bizim kiz megafondan seslenio kardesine
Sora bizim velet bi hissettirdi kendini sok oldum [/QUOTE]
Kiz Bende hissediyorum belki bana oyle geldi diyorum ama yok ben bir haftadir hissediyorum insan bi acayip oluyoArtik buyuyolar az kaldi gobislerde cikacak yakinda

yeni1mucize, post: 38677434, member: 627329"]Gecmis olsun canim benim de oglum hastaydi gecen hafta sanirim bana da geliyorlar basim bogazim agriyor kemiklerim sizliyor sanki [/QUOTE]
Simdiden Gecmis olsun canim hamilelikte hastalik hic cekilmiyo

Ya kislar 3 gun once 1 2 damla kanama oldu gcmisti bugun akinti pembe gibi geldi doktorum inatci progestan ise yaramiyo dedi kanitlanmamis falan falan guveniyorum iyi doktor ama ben yinede 200 mg vardi evde aldim simdi dayanamadim bi taraftan da o kadar doktor oneriyo bu hafta raporluyum evde kullanicam haftaya 12. Haftam duzelir gecer gider insallah sizcede progestan kullanayim dimi ya

kızlar ben bugun angelsounds doppler cihazı aldım çok iyi oldu valla bebişi buldum kalbini dinledim benim damarım mı acaba kendi damarımı mı dinliyorum diye düşündüm sonra saniye tuttum yok çok hızlı atıyor aha dedim tamam doğru kalp bu :))) bu arada bende hep bebek hareket ediyor soldan soldan diye düşünüyordum ki cihazı aldım sağda olduğunu fark ettim bana öyle geliyormuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…