2015 Temmuz Anneleri

Kizlar grip oldum surekli hapsuruyorum yavrumu da uyutmuyorum yazik kuzuma surekli uyaniyor
Gecmis olsun canim bende 3 gundur griptim bugun iyiyim cok sukur.Bol c vitamini,ihlamur ve balla,atlatacaksin dedi doktorum.Cok sukur o sekilde 3 gunde atlattim.Dun cok hapsirdim bende yavrularim hic uyumadilar dogduklarinda intikam alip onlarda bizi uyutmayacaklar merak etme

Canim cok gecmis olsun.Bebek dusecegi zaman ise yaramiyor ama tutunmus bebekte gayette ise yariyor aslinda.İstersen baska bir dojtora daha gorun kullan der belki.Sana kullan ya da kullanma diyemem ama ben olsam bende kafama gore kullanirdim doktorum vermezse :) Bu arada ben erken dogum riski icin 9 ay boyunca kullanacagim.

Hayirli olsun cilgin hatun seni :) Artik kulagina takar 7/24 mp3 calar gibi dinlersin :)))

Hanımlar lierac kremi kullanıpta fayda gören varmı vücudum diğer iki kızım da çok catlamisti bunda da öyle olsun istemiyorum.

Hanımlar lierac kremi kullanıpta fayda gören varmı vücudum diğer iki kızım da çok catlamisti bunda da öyle olsun istemiyorum.
Canim ben kullanmadim ama doktorum onermisti yalniz zeytinyagi,bebeyagi veya badem yagida kullanabilirsin ayni etkiyi yapar bosuna kreme bir dunya para vermis olmazsin dedi :)

Canım eşim aldı bile ve cok pahalıydi doktor onermisti ama benim vücudum çok catladi diger cocuklarimda yağ kullandım ama fayda etmedi catlamaktsn kurtulamadım. Bundada öyle olacak diye korkuyorum

E="rasiba, post: 38676529, member: 98116"]banada geçen sene doğum yapan arkadaşım fazla almış birini verdi ama ne zaman kullanılmaya başlamamız gerekiyor kullanmamız şartmı kullanmasak ne olur bide hangi bölgelere kullanıcaz[/QUOTE]
Karin bölgesine ve göğüs kalcalara kullanman yeterli . Doktorun bana soylemesine göre üçüncü aydan sonra baslayabiliriz

kızlar gunaydin, krem konusunda ben uzun araştırma sonucu bu donem icin Mustela aldim, eczacıma cok güvenirim ve dedi ki çatlaklar asıl karın cok gerilince baslar o doneme kadar onemli olan nemlendirmek dolayısı ile Mustela kullan. 6. aydan sonra lierac alırsın... Kendisi oyle yapmis, bende oyle yapicam. Birde önerim sac ve vücut icinde daha doğal ürünler sebamed vs kullanın Bebislere o yoldanda kimyasal gitmesin

elahar2 38658013 .!.:
canım bendede ara ara morarma oluyo.banada eşim yapıyo.son zamanlarda suna dikkat ettım.vurduktan sonra ayağa kalkarsam acayip morarıyor.eger kalkmazsam bıraz beklersem hic bşy olmuyo cok şukur.bide böyle dene istersen
Bende oturarak yapiorum elimle karnimi gerip yapiom yoksa yapamiorum ama senn dedigini de denerim bugun bakalim

Canim kanama olmadan öncede sordum devlette bi doktor gerek yok ama bi zarari da olmaz demisti bende zarari olacagini dusunmedigim icin kullanmadim baska bidoktora gitmek hic icimden gelmiyo bakayim bi kac gun kullanacagim evdeyim bu hafta 10+0 11e girdik Allahin izniyle su haftalari gecsem icim rahatlayacak

Bugun saat onikde mol gebe olup olmadigimi ogrencem

Bu arada tansiyon nabiz olcuyorum surekli nabzim 90 civarinda ortalama ordan kalbi atiyo die cikarimda bulunuyorum normalde 60 70 benimki çünkü varmi benim gibi düşünen

Gule gule kullan ama bebek hareket edip aynı yerde bulamazsan kalp atisini paniklemeeee :) bende bastan cok düşünmüştüm ama 3-4 haftaya hareket ettigini hissetmeye baslarım heralde birde buna para vermiim

Benim doktorum kanamam olmamasına ragmen daha once düşüğüm oldugu icin önlem amaçlı verdi, zararı yok bebeğe dedi... Bence sende al kullan, psikolojik olarak bile olsa olumlu etkiliyorsa ise yarıyor demektir
Ben 12. haftayi doldurunca bıraktım, ilk 2-3 gun hep tedirgindim acaba birsey olur mu diye Allah'a şükür 10 gündür kullanmıyorum, sorun yasamadım

Insallah saglikli sihhatli hayirli vir şekilde gelsinler de raziyim uykusuzluga :) sana da gecmis olsun canim meyveyi yemeyi birakinca grip oldum iste sagol canim dediklerini dikkate alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…