- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.601
Ayyyyy bendeCancannn sen doktora ne zaman gidicen yaaaaa catliyorummm meraktaaannn cinsiyeti ogren artiiikkk
Ben gebeliğimin 7-8. haftalarından beri normal sırtımın üstüne yatamıyorum.Mide yanması başlarda oldu şimdi yok ta başından beri ne zaman o şekil yatsam midemde senfoni orkestrası başlıyo gark,gurk,cırr,bırr acaip acaip sesler çok rahatsızlık verici aç,tok farketmiyo.Ancak yan yatabiliyorum o nedenle zaten hailelikte sol tarafa yatmayı tavsşye ediyolar sanırım öyle okumuştumBenim mide yanmasi basladi bile bir 10 gundur aksamlari yatinca yatar pozisyon daha kotu geliyorhatta gecenlerde bogazim bile tahris oldu bogazima cikmis midem:) kizimda da atniydi reflu yastigi alacagim.
Maşallah ona =) Bakalım bu topicin bebekleri nasıl doğacak, annenin aldığı kiloyla hiç alakası yokmuş amaaaaa benim bu aldığım (alacağım) kiloların hatırına tosbik olsa bari, en azından kilo aldı ama bak tosbağa gibi çocuk doğurdu derler
evet bende aldım çok rahat gerçekten. giyeriz sanırım doğumdan sonrada bende öyle düşündüm. bu arada kızlar defacto da indirim var. ben hamile pantolonlarımı ordan aldım 30 tl ye düşmüş . hamile eşofman altlarıda 10 tl olmuş. çokda güzel bakın mutlaka.
ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri previt positive ve efa omega-3 kullanıyorum. bunlara ek olarak kalsiyum ve demirde vereceğini söyledi doktorum ama şimdi değilmiş. 20. haftada dedi galiba. şimdilik bunlar yetiyomuş. zaten previtin içindede kalsiyum ve demir var. bende beslenirken dikkat ediyorum hergün en az birer porsiyon süt, yoğurt ve peynir yiyorum mutlaka. ayrıca ceviz, badem ve fındık üçlüsünü karıştırıyorum ve hergün küçük bir kase bu karışımdan yiyorum mutlaka. birde yeşilliği soframdan eksik etmiyorum. sabah kahvaltıda bile mutlaka yeşillik yiyorum. özellikle roka çok faydalı bolca kalsiyum içeriyor. bunun yanında tüm yeşil yapraklı bitkiler aynı zamanda iyi birer folik asit kaynağı.
Ayyyyy bende
Geçen randevu aldım aksilik çıktı gidemedim bu Cumartesi gidicem inşşşşşşşşşş
ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri previt positive ve efa omega-3 kullanıyorum. bunlara ek olarak kalsiyum ve demirde vereceğini söyledi doktorum ama şimdi değilmiş. 20. haftada dedi galiba. şimdilik bunlar yetiyomuş. zaten previtin içindede kalsiyum ve demir var. bende beslenirken dikkat ediyorum hergün en az birer porsiyon süt, yoğurt ve peynir yiyorum mutlaka. ayrıca ceviz, badem ve fındık üçlüsünü karıştırıyorum ve hergün küçük bir kase bu karışımdan yiyorum mutlaka. birde yeşilliği soframdan eksik etmiyorum. sabah kahvaltıda bile mutlaka yeşillik yiyorum. özellikle roka çok faydalı bolca kalsiyum içeriyor. bunun yanında tüm yeşil yapraklı bitkiler aynı zamanda iyi birer folik asit kaynağı.
Sen derine mi vuruyorsun ben tam deri altina vuruyorum ve hep toplanio drri altinda
He dimi ama bahanemiz olur
mrb cnm.hareketlerini ne taraftaysa o tarafta hissediliyo.kizima gebeyken yakin birini kaybettik.uzuntuden bebegim karnimda tas gibi olmustu.sagda acisiyoduCnm merhaba sağda solda olduklarını nasıl hissediyorsunuz?
kızlar bir de bişi sorucam,ben ufaklıkdan beri ağzıma hiç süt koyamıyorum,onun yerine ayran içiyorum bol boll..yerıne gecer sanırım,doktora sorulcak lısteme eklıyım bakkovacak artık benı gittiğimde kesın,bı sayfa sorulcak lıstesı oldu:))
dogurmaya destek verıyorlarda 3 tane dogurunca nasıl bakılacak onun formülü yok....dogur 3.yü 600 tl al ama bi ömür boyu o cocukların masrafı nasıl karsılanacak düşünen yok
Biliyorum bakıcının sigortasını yapıcaz zaten ama çekilişle olması ilgin 5000 anne derken devletmi seçecek kime yardım vereceğini?
canım şimdiki hamileliğin benim hamileliğime benziyor. kırmızı et görmek istemiyorum canım sadece tavuk eti istiyor bu haftaya kadar çiğ balığın önünden bile geçemiyordum bugun canım ızgara balık çekti ve ilk defa yedim ama çok rahatsız etti bulantılarım geçmişti balığı yedim bulantıdan başıma ağrılar girdi.
meyveler yiyorum canım en çok portakal suyu istiyor. acı baharatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketebiliyorum. zeytin yiyorsan erkektir derler zeytini çok güzel giyiyorum. senin belirtilerinde erkek gibi benim bebik erkek allah gönlüne göre versin canım.
benim kanamamda var iğne verdi pruloton bu bel ağrınada iyi gelir dedi . iki güne bir baş ağrım var onun için ağrı kesici vermişti o hap da benim ağrılarıma hiç faydası yok bana bir dokun bin ah işit çok zor geçiriyorumAnladım cnm peki ilaç verdimii ağrılar için hiç? ??
haklısın nereye gideceği bellidir bencedearkadaşım başvuruyor ama neye göre seçecekler bilmiyorum cnm,sana bana kalmaz bu paralar,bellıdır kıme vereceklerı bence
canım benimde bulantılarım devam ediyo yaa.bi de ağzımdaki acı tat hic gecmiyooKuzum benimde azaliyo bulanti yaa sukur gitsin geri gelmesinnn tamamen gecip birde agzimizin tadi yerine geldi miydiii
Ben boyle deyince millet hic kusmuom saniomus gunde 3 - 4 e dustu ben ona sukrediyom haberleri yok
hele sabahhlariii uyyyy dehsettt oluyoosu grip meselesi de gecse insallah daha ii olcam
Allah seniiiiiiihadi tosunum goriimm seni bi pipi resmi kap gel innnnsaaallaahhh
Verirsin bişey olmaz kız ablam 25 kilo aldı verdi. Ben 1.5 kilo aldım çok şükürDi mi ama =) Benim bu hamilelik sürecini 20 kilonun atında bitirmek yönünde ümidim kalmadı maalesef, ilk 14 haftalık performansımdan sonra :/
Tamda size hamileler icin kalin esofman alti soracaktim ki yazini gordum canim defactodakiler kalin mi yoksa ince oldugu icin mi indirime girmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?