2015 Temmuz Anneleri

Benim mide yanmasi basladi bile bir 10 gundur aksamlari yatinca yatar pozisyon daha kotu geliyor hatta gecenlerde bogazim bile tahris oldu bogazima cikmis midem:) kizimda da atniydi reflu yastigi alacagim.
Ben gebeliğimin 7-8. haftalarından beri normal sırtımın üstüne yatamıyorum.Mide yanması başlarda oldu şimdi yok ta başından beri ne zaman o şekil yatsam midemde senfoni orkestrası başlıyo gark,gurk,cırr,bırr acaip acaip sesler çok rahatsızlık verici aç,tok farketmiyo.Ancak yan yatabiliyorum o nedenle zaten hailelikte sol tarafa yatmayı tavsşye ediyolar sanırım öyle okumuştum

He dimi ama bahanemiz olur

Tamda size hamileler icin kalin esofman alti soracaktim ki yazini gordum canim defactodakiler kalin mi yoksa ince oldugu icin mi indirime girmis

ya çok imrendim sana ne güzel, ne kadar düzenli besleniyorsun... Ben sabahları unonun kepekli ekmeğine şirketteki saçma sapan kaşar veya beyaz peynir ile tost... Öğle yemeğinde ne çıkarsa, tavuk ve yeşillikleri asla yemeden ( yeşillikler çok iyi yıkanmalı ve maalesef şirkettekilerden hiç emin değilim...) Arada evden getirmeyi unutmamışsam meyva.... Sadece akşam yemeğinde düzenli birşeyler yiyorum onda da ben yaptığım için 7 den 8 den önce hazır olmamış oluyoooo :/

ya çok imrendim sana ne güzel, ne kadar düzenli besleniyorsun... Ben sabahları unonun kepekli ekmeğine şirketteki saçma sapan kaşar veya beyaz peynir ile tost... Öğle yemeğinde ne çıkarsa, tavuk ve yeşillikleri asla yemeden ( yeşillikler çok iyi yıkanmalı ve maalesef şirkettekilerden hiç emin değilim...) Arada evden getirmeyi unutmamışsam meyva.... Sadece akşam yemeğinde düzenli birşeyler yiyorum onda da ben yaptığım için 7 den 8 den önce hazır olmamış oluyoooo :/

Canim ayraninda yagsiz ve tuzluz olanindan ic ki odem yapmasin :)

Biliyorum bakıcının sigortasını yapıcaz zaten ama çekilişle olması ilgin 5000 anne derken devletmi seçecek kime yardım vereceğini?

canım şu anda deneme aşamasında istanbul, ankara ve izmirde pilot bölgeler seçilmiş ve buralarda 5.000 kadın seçilmiş. bir süre denenecek. eğer olumlu olursa genele yayılacak. sigortalı çalışan bütün kadınlar başvurup bu yardımı alabilecek o zaman. ama bize yetişirmi bilmem.

sgl canim.hayirlisi artik.ne yalan diyim erkek olsun istemiyor degilim.

arkadaşım başvuruyor ama neye göre seçecekler bilmiyorum cnm,sana bana kalmaz bu paralar,bellıdır kıme vereceklerı bence
haklısın nereye gideceği bellidir bencede ama denedesekmi acaba yinede nereye başvurmak gerekiyo bi bilgin varmı?

canım benimde bulantılarım devam ediyo yaa.bi de ağzımdaki acı tat hic gecmiyoodr 16.haftada biter dedi ogunu bekliyorum valla.inş geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…