- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.581
Selamselam kızlarrrrrr
As canim hgSlm temmuz anneleri:))
Slm cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantılar geçtimi?
Kızlar çekim yasası buna denir ozel bir bankadan beni iş için aradılar.çok daha önce Çv mı bırakmıstım.dedim hamıleyım 3 aylık çalışmak isterim ama sorun olur mu diye.şimdi ık daki kız sorup donucek bana .hayırlısı bakalım.
Canim zaten devlet hastanesine gitmiştim sonucu ozelde bi doktora gosterdim sinira geldigi icinde tekrr ense olcumu yapamadilar zaten gecen pazartesi cvs olcakti bnm bebegin esi pozisyon deistirince olmadi bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak hayirlisiyla bakalim canim ddim valla sonucu bi allah in izniyle temiz alayim bi cocugu bastan assagiya komple giydircem die
Kızlar bebişlerinize yeni doğan almayın hep inanın kısa sürede tombikleşip büyüyorlar. Ilk kızımda idil bebeden en pahalı hastane çıkışını almıştım sonra sadece 1 hafta giydi. Çünkü zaten 56 cm 4 kilo doğmuştu
Yani doktorların Anna karnındayken yaptıkları tahminden daha iri doğabiliyorlaro yüzden kilo Hesabı yaparak kıyafet alın mesela 3-6 aylık ilk sonra 6-9 zaten.
Pamuklu ve rahat kumaşlar alın kadife için bişey diyemem çok kaliteli yumuşacık kadife güzel olur tabi ama onu mesela 6-9 aylık alın büyümüş olurlar sonbahara kadar
Canim hic oyle seyler aklina getirme. Su anda senin bebegin minicik o kadar guclu bir tekme hissetmen icin ancak 6-7. Aylarda filan olman gerekiyor. Hickiriklarda coook sonra hissedilecek su anda mumkun degil. Hele kalp durmasi filan alaksi yok sakin getirme aklina boyle seyler. Banada bazen oluyor gaz sikismasi canim o . Su anda rahmin buyuyor ve bagirsaklari yukari dogru itiyor. Bagirsaklarda sikistikca gaz ve basinc daha fazla hissediliyor. Bebeklerin konunu bayagi asagida su anda daha doktor kalp atisini neredeyse sezeryan dikisimin orda aldi yani karninda ilan her tekme hissi aslinda bagirsaklarindan geliyor bebegin daha cok asagilarda.Bebeğim daha üç buçuk aylık bunu yapacak kuvvete sahipmi bilmiyorum acaba bebegimin kalbimi durdu yada hickiriyormuydu anlamadim
ah canim bitsin su bulantilariniz artiksen bizim yerimizede ye canım ... bende az biraz kahvaltı yaptım şimdi dolanıyorum evin içinde bulantım azaldı ama sabah fena çarpıyor
Ayran peynir yogurt hepsi gecer canim. Bende bu sefer hic sut icemiyorim cok suclu hissediyorum kendimi. Kalsiyum hapi aliyorum artik annemde kemik erimesi var korkuyorum . Yogurt peynir hap filan gunde 1000 mg tamamlamaya calisiyorum.kızlar bir de bişi sorucam,ben ufaklıkdan beri ağzıma hiç süt koyamıyorum,onun yerine ayran içiyorum bol boll..yerıne gecer sanırım,doktora sorulcak lısteme eklıyım bakkovacak artık benı gittiğimde kesın,bı sayfa sorulcak lıstesı oldu:))
Kızlar bana doktorum hamile vitamini olarak Previt Positive verdi, onun yanında bir de Osteocare diye başka bir vitamin verdi. Birgün birini birgün diğerini kullanıyorum... Previt , decavit türevi bir vitamin... Osteocare ise kalsiyum, magnezyum ve vitamin d3 bir de benzeri birkaç vitamini içeriyo, kemikler için. Bi danışın doktorlarınızıa isterseniz bende süt içemiyorum ama peynir & yoğurt yiyorum ona rağmen önerdi...
InsAllah yardımcınız olsun. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar
Kızlar bebişlerinize yeni doğan almayın hep inanın kısa sürede tombikleşip büyüyorlar. Ilk kızımda idil bebeden en pahalı hastane çıkışını almıştım sonra sadece 1 hafta giydi. Çünkü zaten 56 cm 4 kilo doğmuştu
Yani doktorların Anna karnındayken yaptıkları tahminden daha iri doğabiliyorlaro yüzden kilo Hesabı yaparak kıyafet alın mesela 3-6 aylık ilk sonra 6-9 zaten.
Pamuklu ve rahat kumaşlar alın kadife için bişey diyemem çok kaliteli yumuşacık kadife güzel olur tabi ama onu mesela 6-9 aylık alın büyümüş olurlar sonbahara kadar
Benim mide yanmasi basladi bile bir 10 gundur aksamlari yatinca yatar pozisyon daha kotu geliyorGebeligin ozellikle son 3 ayinda mide yanmalariyla boguscaz kimisine süt cok ii geliomus gunde iki kutu süt icen arkadaslarim vardi hafiften soguk cok ii gelio diolardi yada sarapcilar gibi elinde gaviscon sisesiyle gezinicezzayy zavalli mide ne cekio be!
Canim hic oyle seyler aklina getirme. Su anda senin bebegin minicik o kadar guclu bir tekme hissetmen icin ancak 6-7. Aylarda filan olman gerekiyor. Hickiriklarda coook sonra hissedilecek su anda mumkun degil. Hele kalp durmasi filan alaksi yok sakin getirme aklina boyle seyler. Banada bazen oluyor gaz sikismasi canim o . Su anda rahmin buyuyor ve bagirsaklari yukari dogru itiyor. Bagirsaklarda sikistikca gaz ve basinc daha fazla hissediliyor. Bebeklerin konunu bayagi asagida su anda daha doktor kalp atisini neredeyse sezeryan dikisimin orda aldi yani karninda ilan her tekme hissi aslinda bagirsaklarindan geliyor bebegin daha cok asagilarda.
Cnm hangi marka aldın fiyatlar nasıl?ben kadıkoyde sevi bebe diye bir mağazadan elbise tayt ve tunık aldım.ama pahalı geldi.pantolonda almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?