2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bebişlerinize yeni doğan almayın hep inanın kısa sürede tombikleşip büyüyorlar. Ilk kızımda idil bebeden en pahalı hastane çıkışını almıştım sonra sadece 1 hafta giydi. Çünkü zaten 56 cm 4 kilo doğmuştu
Yani doktorların Anna karnındayken yaptıkları tahminden daha iri doğabiliyorlar o yüzden kilo Hesabı yaparak kıyafet alın mesela 3-6 aylık ilk sonra 6-9 zaten.
Pamuklu ve rahat kumaşlar alın kadife için bişey diyemem çok kaliteli yumuşacık kadife güzel olur tabi ama onu mesela 6-9 aylık alın büyümüş olurlar sonbahara kadar

İnşallah olur cnm bebiş kısmetiyle gelmiş olur =)

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar

Cancannn sen doktora ne zaman gidicen yaaaaa catliyorummm meraktaaannn cinsiyeti ogren artiiikkk

Bebeğim daha üç buçuk aylık bunu yapacak kuvvete sahipmi bilmiyorum acaba bebegimin kalbimi durdu yada hickiriyormuydu anlamadim
Canim hic oyle seyler aklina getirme. Su anda senin bebegin minicik o kadar guclu bir tekme hissetmen icin ancak 6-7. Aylarda filan olman gerekiyor. Hickiriklarda coook sonra hissedilecek su anda mumkun degil. Hele kalp durmasi filan alaksi yok sakin getirme aklina boyle seyler. Banada bazen oluyor gaz sikismasi canim o . Su anda rahmin buyuyor ve bagirsaklari yukari dogru itiyor. Bagirsaklarda sikistikca gaz ve basinc daha fazla hissediliyor. Bebeklerin konunu bayagi asagida su anda daha doktor kalp atisini neredeyse sezeryan dikisimin orda aldi yani karninda ilan her tekme hissi aslinda bagirsaklarindan geliyor bebegin daha cok asagilarda.

Ayran peynir yogurt hepsi gecer canim. Bende bu sefer hic sut icemiyorim cok suclu hissediyorum kendimi. Kalsiyum hapi aliyorum artik annemde kemik erimesi var korkuyorum . Yogurt peynir hap filan gunde 1000 mg tamamlamaya calisiyorum.

ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri previt positive ve efa omega-3 kullanıyorum. bunlara ek olarak kalsiyum ve demirde vereceğini söyledi doktorum ama şimdi değilmiş. 20. haftada dedi galiba. şimdilik bunlar yetiyomuş. zaten previtin içindede kalsiyum ve demir var. bende beslenirken dikkat ediyorum hergün en az birer porsiyon süt, yoğurt ve peynir yiyorum mutlaka. ayrıca ceviz, badem ve fındık üçlüsünü karıştırıyorum ve hergün küçük bir kase bu karışımdan yiyorum mutlaka. birde yeşilliği soframdan eksik etmiyorum. sabah kahvaltıda bile mutlaka yeşillik yiyorum. özellikle roka çok faydalı bolca kalsiyum içeriyor. bunun yanında tüm yeşil yapraklı bitkiler aynı zamanda iyi birer folik asit kaynağı.

Maşallah ona =) Bakalım bu topicin bebekleri nasıl doğacak, annenin aldığı kiloyla hiç alakası yokmuş amaaaaa benim bu aldığım (alacağım) kiloların hatırına tosbik olsa bari, en azından kilo aldı ama bak tosbağa gibi çocuk doğurdu derler

Benim mide yanmasi basladi bile bir 10 gundur aksamlari yatinca yatar pozisyon daha kotu geliyor hatta gecenlerde bogazim bile tahris oldu bogazima cikmis midem:) kizimda da atniydi reflu yastigi alacagim.

Ikili testte 13.haftada yani dr gobek ve ustundegezdirdi hep zimbirtiyi esim bile farketmis bu kadar yukarda olmasi normal mi dedi adamcaz :))

benim kanamamda var iğne verdi pruloton bu bel ağrınada iyi gelir dedi . iki güne bir baş ağrım var onun için ağrı kesici vermişti o hap da benim ağrılarıma hiç faydası yok bana bir dokun bin ah işit çok zor geçiriyorum

Cnm hangi marka aldın fiyatlar nasıl?ben kadıkoyde sevi bebe diye bir mağazadan elbise tayt ve tunık aldım.ama pahalı geldi.pantolonda almam lazım.

canım ben DEFACTO dan aldım her yerde mağazası var internet satışıda var. hamile pantolonları 30 tl ye düşmüş kotlarda dahil. hamile eşofman altları 10 tl , hamile taytları 20 tl oraya bak mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…