- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.641
benim 4. aydan önce tamamen geçmiyor canım ,, diğer 2 hamileliktede böyledi ... hatta bu daha zor gibi gelior , eşimde oğlum diye seviyor :))) ben kız hissediyorum , o kız tamammı diyorum :)))) bakalım ne olcak ,, sırf inata bindi diye meraktayım açıkcası , Rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu işin şamatası :)) senin çin takviminde kızmı çıkmıştı canım :)A
ah canim bitsin su bulantilariniz artikben senin oglun olacak gibi hissediyorum hayirlisi bakalim:)
AhhahahhaGeçen hafta eşimle hobbite gittik ilk yarıda uyuyakalmışım. 3 boyutlu ya gözümdeki gözlükte kaymış. ışıklar yanınca uyandım. eşim dalga geçiyor. ikinci yarıda uykumu almıştım izledim
Ben 4 kilo aldım :O bu hızla gidersem nolcak bilemedimmmm zaten kilolu hamile kaldım... @ssedass79 rekoruna ortağımmm
Tebrikler,maşaAllah :) Bende bu şekilde beslenmeye çalışıyorum yalnız sabah süt içmiyorum demir ilacı kullandığım için portakal suyu içiyorum.Sütü gece yatarken içiyorum :) Kaymak yiyemediğim için tereyağ-bal yapıyorum :)
kuzu duy duy insanlar neler yiyor :)))))) bizim bebişler fit olcak bu gidişlee :))))Wayy anasini beee omrumde hic boyle saglikli beslenmedimiyilesince denesem bu programi bunyem infilak eder mi acaba bu ne boyle diyeee
Wayy anasini beee omrumde hic boyle saglikli beslenmedimiyilesince denesem bu programi bunyem infilak eder mi acaba bu ne boyle diyeee
[
cnm bu ortaklıgı el birliğiyle bozup baska ortaklık kuralım:))))))))))))))))kım daha cok spor yaptı sohpetlerı yapalım ,hem motive oluruz biraz,tembellık yapıştı üstüme iyice.......
kuzu duy duy insanlar neler yiyor :)))))) bizim bebişler fit olcak bu gidişlee :))))
cok ii yaaa
AhhahahhaÇok tatlısın ya hayal ettimde
amaannn naapalım yaa veririz doğumdan sonrayani umarım veririz dimi yaaa
kuzu duy duy insanlar neler yiyor :)))))) bizim bebişler fit olcak bu gidişlee :))))
bu listeyi uygulayan kişi olarak benimkide toraman gibi bişey olacak 5 kg falan doğururum herhalde
kızlar selam,
hem sizin hemde bebekleriniz için eğer varsa kasaplarınızdan veya carrefour kasap reyonlarından ilikli kemik alıp 3-4 saat kadar pişirip için. inanın midenizede sizde çok iyi gelecek.
normal ete göre cok daha ucuz.
ben bugün 1 kg den fazla aldım 9 tl verdim.
Kizlar leslie ile yürüyüş diye bisey var bilen vardir belki googledan bakabilirsiniz evde yürüyüş yaptiriyo videolari var 2 mil 3 mil artik seciminize göre.. malum herkesin evinin etrafi yuruyus icin musait olmuyo yada hava kosullari yuzunden tercih edilebilir simdi yada dogum sonrasi icin aklinizda olsun
kızlar selam,
hem sizin hemde bebekleriniz için eğer varsa kasaplarınızdan veya carrefour kasap reyonlarından ilikli kemik alıp 3-4 saat kadar pişirip için. inanın midenizede sizde çok iyi gelecek.
normal ete göre cok daha ucuz.
ben bugün 1 kg den fazla aldım 9 tl verdim.
tebrikler canım mezuniyetin ne? İş deneyimin var mi ? Birde cnım keşke hiç telde demeseydin eğer işi istiyorsan yüz yüze iken söyleseydin. Hakkında hayırlısı olsun cankmKızlar çekim yasası buna denir ozel bir bankadan beni iş için aradılar.çok daha önce Çv mı bırakmıstım.dedim hamıleyım 3 aylık çalışmak isterim ama sorun olur mu diye.şimdi ık daki kız sorup donucek bana .hayırlısı bakalım.
canım ben gecen bilmeden kuzu kemik aldım ama o bana ağır geldi özellikle kokusu.Cokta faydali daaa icebileneee böyyykkk
Bunu bebislerin 6.ayindan sonra ek gidaya gecince amma kullancaz heee baslasin yine et tavuk suyu çıkarma derdi
Bizim kasap biliodu artik posetime siparislerinyanina koyardi mumkunse kuzu kemik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?