2015 Temmuz Anneleri

ben herşeyimi evden getiriyorum canım. görsen hergün poşet poşet taşıyorum. üşenmemeye çalışıyorum. evde olsak daha kolay tabii herşey ama naapalım. unonun premium serisi var tam tahıllısı çok güzel. buzdolabında 10 gün falan duruyo hiçbişey olmuyo vede yumuşacık kalıyo. ondan alıyorum ben. peynirimi evden getiriyorum. beyaz peynir kalsiyum açısından daha zenginmiş. tabak hazırlıyorum kendime her sabah. bir dilim peynir, 5-6 tane zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım yeşil biber, yarım kırmızı biber, birkaçdal maydonoz, dereotu ve roko. iki dilim o bahsettiğim tahıllı ekmekten. 1,5 dilimini bunlarla yiyorum yarım diliminede kaymak ve bal sürüyorum. tüm bunların yanındada içecek olarak bir bardak süt içiyorum. üstünede previtimi içince günlük kalsiyumumu nerdeyse almış oluyorum küçük bir kasem var iş yerinde içine fındık, ceviz, badem karışımımı koyup masamın altına koyuyorum gidip gelip atıştırıyorum akşama kadar bitiriyorum onu. öğlen yemeğimi evden götürüyorum akşamdan ne kalmışsa doldurup götürüyorum. çünkü bize yemek çıkmıyo iş yerinde multinet veriyolar dışardan yiyoruz. o zamanda sürekli fast food yiyosun. hamile değilken öyle yapardım işimede gelirdi severim çünkü. ama şimdi yememeye çalışıyorum. iki aydır bu şekilde sağlıklı beslenmek için çırpınıyorum. umarım sıkılıp ya da üşenip bırakmam. şimdilik böyle gidiyo bakalım :))

zaten iğne ona göre ayarlanmış. iğneyi dibine kadar tam batırdığında deri altına ulaşıyo zaten. başka alternatifin yokki.
Bugun hemsirsye sordum toplnsn yag bezesine vuruluo zaten bise olmaz dedi ama etini sikmdn vur dedi

he hee bide o var dimi
mucizeye gidesim war aslinda amaa nirdee

Geçen hafta eşimle hobbite gittik ilk yarıda uyuyakalmışım. 3 boyutlu ya gözümdeki gözlükte kaymış. ışıklar yanınca uyandım. eşim dalga geçiyor. ikinci yarıda uykumu almıştım izledim

Bravo canım, gerçekten takdir edilecek bir düzen kurmuşsun kendine...

sanırım göğüslerımdekı aşırı şişkinlikden bu tedavıden,dogurcak gıbı göğüs oldu bende,çatlak kremlerıne basladım korkuma:)hafataya kontrolden sonra bende yapıcam bişileer,yoksa durum parlak değil

[
Ben 4 kilo aldım :O bu hızla gidersem nolcak bilemedimmmm zaten kilolu hamile kaldım... ssedass79 rekoruna ortağımmm

cnm bu ortaklıgı el birliğiyle bozup baska ortaklık kuralım:))))))))))))))))kım daha cok spor yaptı sohpetlerı yapalım ,hem motive oluruz biraz,tembellık yapıştı üstüme iyice.......

Tebrikler,maşaAllah :) Bende bu şekilde beslenmeye çalışıyorum yalnız sabah süt içmiyorum demir ilacı kullandığım için portakal suyu içiyorum.Sütü gece yatarken içiyorum :) Kaymak yiyemediğim için tereyağ-bal yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…