- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.621
Verirsin bişey olmaz kız ablam 25 kilo aldı verdi. Ben 1.5 kilo aldım çok şükür
Tamda size hamileler icin kalin esofman alti soracaktim ki yazini gordum canim defactodakiler kalin mi yoksa ince oldugu icin mi indirime girmis
haklısın nereye gideceği bellidir bencedeama denedesekmi acaba yinede nereye başvurmak gerekiyo bi bilgin varmı?
Kızlar kaçar kilo aldınız şimdiye kadar ben 14. haftadayım 1 kilo 750 gram aldımDi mi ama =) Benim bu hamilelik sürecini 20 kilonun atında bitirmek yönünde ümidim kalmadı maalesef, ilk 14 haftalık performansımdan sonra :/
Kızlar kaçar kilo aldınız şimdiye kadar ben 14. haftadayım 1 kilo 750 gram aldım
Bende 52'den 55'e çıktım.Kızlar kaçar kilo aldınız şimdiye kadar ben 14. haftadayım 1 kilo 750 gram aldım
canım şu anda deneme aşamasında istanbul, ankara ve izmirde pilot bölgeler seçilmiş ve buralarda 5.000 kadın seçilmiş. bir süre denenecek. eğer olumlu olursa genele yayılacak. sigortalı çalışan bütün kadınlar başvurup bu yardımı alabilecek o zaman. ama bize yetişirmi bilm
Eminim yetişircanım şu anda deneme aşamasında istanbul, ankara ve izmirde pilot bölgeler seçilmiş ve buralarda 5.000 kadın seçilmiş. bir süre denenecek. eğer olumlu olursa genele yayılacak. sigortalı çalışan bütün kadınlar başvurup bu yardımı alabilecek o zaman. ama bize yetişirmi bilmem.
ya çok imrendim sana ne güzel, ne kadar düzenli besleniyorsun... Ben sabahları unonun kepekli ekmeğine şirketteki saçma sapan kaşar veya beyaz peynir ile tost... Öğle yemeğinde ne çıkarsa, tavuk ve yeşillikleri asla yemeden ( yeşillikler çok iyi yıkanmalı ve maalesef şirkettekilerden hiç emin değilim...) Arada evden getirmeyi unutmamışsam meyva.... Sadece akşam yemeğinde düzenli birşeyler yiyorum onda da ben yaptığım için 7 den 8 den önce hazır olmamış oluyoooo :/
Kızlar kaçar kilo aldınız şimdiye kadar ben 14. haftadayım 1 kilo 750 gram aldım
Bugun hemsirsye sordum toplnsn yag bezesine vuruluo zaten bise olmaz dedi ama etini sikmdn vur dedizaten iğne ona göre ayarlanmış. iğneyi dibine kadar tam batırdığında deri altına ulaşıyo zaten. başka alternatifin yokki.
he hee bide o var dimi
mucizeye gidesim war aslinda amaa nirdee
cnm ben tüp bebek tedavisi gördüm,iğne zamanı 3 kılo aldım ,çünkü çok ödem yaptı bende,sonrasında ıse 1 kılo,yani toplamda 4 kılo aldım Çok almamışsınki benim kuzenim 10 kg almıştı nerdeyse,ben yürüyorum her gü 40 dk o çok iyi hissettiriyo
bende bugün itibariyle 14. haftayı bitirdim 15 den gün almaya başladım veee tam 2 kilo aldım şimdiden
ben herşeyimi evden getiriyorum canım. görsen hergün poşet poşet taşıyorum. üşenmemeye çalışıyorum. evde olsak daha kolay tabii herşey ama naapalım. unonun premium serisi var tam tahıllısı çok güzel. buzdolabında 10 gün falan duruyo hiçbişey olmuyo vede yumuşacık kalıyo. ondan alıyorum ben. peynirimi evden getiriyorum. beyaz peynir kalsiyum açısından daha zenginmiş. tabak hazırlıyorum kendime her sabah. bir dilim peynir, 5-6 tane zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım yeşil biber, yarım kırmızı biber, birkaçdal maydonoz, dereotu ve roko. iki dilim o bahsettiğim tahıllı ekmekten. 1,5 dilimini bunlarla yiyorum yarım diliminede kaymak ve bal sürüyorum. tüm bunların yanındada içecek olarak bir bardak süt içiyorum. üstünede previtimi içince günlük kalsiyumumu nerdeyse almış oluyorumküçük bir kasem var iş yerinde içine fındık, ceviz, badem karışımımı koyup masamın altına koyuyorum gidip gelip atıştırıyorum akşama kadar bitiriyorum onu. öğlen yemeğimi evden götürüyorum akşamdan ne kalmışsa doldurup götürüyorum. çünkü bize yemek çıkmıyo iş yerinde multinet veriyolar dışardan yiyoruz. o zamanda sürekli fast food yiyosun. hamile değilken öyle yapardım işimede gelirdi severim çünkü. ama şimdi yememeye çalışıyorum. iki aydır bu şekilde sağlıklı beslenmek için çırpınıyorum. umarım sıkılıp ya da üşenip bırakmam. şimdilik böyle gidiyo bakalım :))
Geçen hafta eşimle hobbite gittik ilk yarıda uyuyakalmışım. 3 boyutlu ya gözümdeki gözlükte kaymış. ışıklar yanınca uyandım. eşim dalga geçiyor. ikinci yarıda uykumu almıştım izledim
Ben 4 kilo aldım :O bu hızla gidersem nolcak bilemedimmmm zaten kilolu hamile kaldım...ssedass79 rekoruna ortağımmm
Tebrikler,maşaAllah :) Bende bu şekilde beslenmeye çalışıyorum yalnız sabah süt içmiyorum demir ilacı kullandığım için portakal suyu içiyorum.Sütü gece yatarken içiyorum :) Kaymak yiyemediğim için tereyağ-bal yapıyorum :)ben herşeyimi evden getiriyorum canım. görsen hergün poşet poşet taşıyorum. üşenmemeye çalışıyorum. evde olsak daha kolay tabii herşey ama naapalım. unonun premium serisi var tam tahıllısı çok güzel. buzdolabında 10 gün falan duruyo hiçbişey olmuyo vede yumuşacık kalıyo. ondan alıyorum ben. peynirimi evden getiriyorum. beyaz peynir kalsiyum açısından daha zenginmiş. tabak hazırlıyorum kendime her sabah. bir dilim peynir, 5-6 tane zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım yeşil biber, yarım kırmızı biber, birkaçdal maydonoz, dereotu ve roko. iki dilim o bahsettiğim tahıllı ekmekten. 1,5 dilimini bunlarla yiyorum yarım diliminede kaymak ve bal sürüyorum. tüm bunların yanındada içecek olarak bir bardak süt içiyorum. üstünede previtimi içince günlük kalsiyumumu nerdeyse almış oluyorumküçük bir kasem var iş yerinde içine fındık, ceviz, badem karışımımı koyup masamın altına koyuyorum gidip gelip atıştırıyorum akşama kadar bitiriyorum onu. öğlen yemeğimi evden götürüyorum akşamdan ne kalmışsa doldurup götürüyorum. çünkü bize yemek çıkmıyo iş yerinde multinet veriyolar dışardan yiyoruz. o zamanda sürekli fast food yiyosun. hamile değilken öyle yapardım işimede gelirdi severim çünkü. ama şimdi yememeye çalışıyorum. iki aydır bu şekilde sağlıklı beslenmek için çırpınıyorum. umarım sıkılıp ya da üşenip bırakmam. şimdilik böyle gidiyo bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?