2015 Temmuz Anneleri

Biliyorum bakıcının sigortasını yapıcaz zaten ama çekilişle olması ilgin 5000 anne derken devletmi seçecek kime yardım vereceğini?

arkadaşım başvuruyor ama neye göre seçecekler bilmiyorum cnm,sana bana kalmaz bu paralar,bellıdır kıme vereceklerı bence

Kızlar çekim yasası buna denir ozel bir bankadan beni iş için aradılar.çok daha önce Çv mı bırakmıstım.dedim hamıleyım 3 aylık çalışmak isterim ama sorun olur mu diye.şimdi ık daki kız sorup donucek bana .hayırlısı bakalım.

inşş cnmm,

bu arada baskentlim gecen senı sordum arkadaslara ama yanıt alamadım,aklıma gelıyorsun merak edıyorum naptıgını,en son durum nedır,diğer doktorlardada aynı sonucmu cıktı hep
Canim zaten devlet hastanesine gitmiştim sonucu ozelde bi doktora gosterdim sinira geldigi icinde tekrr ense olcumu yapamadilar zaten gecen pazartesi cvs olcakti bnm bebegin esi pozisyon deistirince olmadi bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak hayirlisiyla bakalim canim ddim valla sonucu bi allah in izniyle temiz alayim bi cocugu bastan assagiya komple giydircem die

hadi nşşş güzel haberlerıni bekliyorum,dualarım senınle cnmm,allah yüzünü güldürsün inşş...

bende aynı şeyi farkettim kilo alında delik kayboluyor hamileyken genişleyip içi görünmeye başlıyor :))
deniz en güzeli ama havuzda kalabalık değilse ve temizliği güzel yapılıyorsa çok sıkıntı olmaz bence, kış ortasında kimse girmiyordur zaten öyle yazmışsın, keşke benimde imkanım olsaydı..

ya başladı yine rüyalarım :) bi kızım olmuştu rüyamda :)
bende rüyamda bebeğimi gördüm bu gece :))

kızlar alışveriş konusunda birkaç fikir vermeye çalışayım;
benim oğlum ne emzik ne de biberon kabul etti sakın önceden çeşit çeşit almayın belki bir iki tane alabilirsiniz
şampuan pişik kremi göğüs çatlağı için kremler bunlar kesin lazım olan şeyler benim tercihim bitkisel olanlardan yana uni baby ürünleri kullanıyorum oğluma ikinciyede onu kullanırım
bebek küveti maşrafası kovası, havlusu
bebek çarşafı
ağız bezleri..
kıyafet konusunda acele etmeyin 0-3 aylık olanlardan fazla almayın bebeğiniz belki büyük foğar ya da çok hızlı kilo alır hepsi elinizde patlar
emzirme atleti, emzirme südyeni lazım olacaklar arasında, doğum için gecelik ya da pijama ne tercih ederseniz... aklıma geldikçe yazarım
son olarak alışveriş için çok acele etmeyin şimdiden almaya başlarsanız doğuma kadar dünyaları alırsınız

inşallah ya ama bekleme süreci çok zor işte.canım sen amniyosenteszini nerde yaptıracaksın? ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım. korkma hiç çok kolay bi işlem
Ist kartalda lutfu kirdar arastirma hastanesinde yaptircam doktor bayan cokta guzel ilgileniyor nebilim

hadi ya dur akşam bakayım hiç bakmadım

ayarlı değil benimki sanki lastikli gibi bikez giydim düşecek gibi geldi giymiyorum

evet ya gelir o zaman hemen bende ehr ay bişeyler alayım diyorum ama hiç tecrüben ve akıl veren yok neler gerek acaba mesela yaz bebebiği sayılır bir ay sonra sonbahar ya kadife tulum olurmu yakarmı üşür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…