- 14 Kasım 2014
- 187
- 51
- 38
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.561
Ins canimkızlar biraz önce 2'li test için kan verdim. inşallah sonuç temiz çıkar. çok stresliyimçok heyecanlıyım.
Biliyorum bakıcının sigortasını yapıcaz zaten ama çekilişle olması ilgin 5000 anne derken devletmi seçecek kime yardım vereceğini?
inşş cnmm,Ins canim
Canim zaten devlet hastanesine gitmiştim sonucu ozelde bi doktora gosterdim sinira geldigi icinde tekrr ense olcumu yapamadilar zaten gecen pazartesi cvs olcakti bnm bebegin esi pozisyon deistirince olmadi bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak hayirlisiyla bakalim canim ddim valla sonucu bi allah in izniyle temiz alayim bi cocugu bastan assagiya komple giydircem dieinşş cnmm,
bu arada baskentlim gecen senı sordum arkadaslara ama yanıt alamadım,aklıma gelıyorsun merak edıyorum naptıgını,en son durum nedır,diğer doktorlardada aynı sonucmu cıktı hep
Cnm içine sınmedıyse radyolojıde 4 boyutlu baktır.benim doktorum haftaya salıya radyolojıde bakılacagını söyledi daha iyi olur dedi.hıç kendi olçum yapmadımdada var 4d ultrason ben zeynepkamilden kan testi icin aldim randevu ultrasonlada bakti tabi ama haftaya kendi drum inceleme yapicak .. zeynep kamilde cok kotuydu yaaa ekran ona donuk tek kelime etmeden bakti hersey yolunda dedi gonderdi .. :)
Canim zaten devlet hastanesine gitmiştim sonucu ozelde bi doktora gosterdim sinira geldigi icinde tekrr ense olcumu yapamadilar zaten gecen pazartesi cvs olcakti bnm bebegin esi pozisyon deistirince olmadi bu ayin 20 sinde amniyosentez yapilcak hayirlisiyla bakalim canim ddim valla sonucu bi allah in izniyle temiz alayim bi cocugu bastan assagiya komple giydircem die
Ins canim
Ins hayirlisiyla hepimizinhadi nşşş güzel haberlerıni bekliyorum,dualarım senınle cnmm,allah yüzünü güldürsün inşş...
bende aynı şeyi farkettim kilo alında delik kayboluyor hamileyken genişleyip içi görünmeye başlıyor :))Kizlar size ilginc gelecek ama ben gobegimin bebek yuzunden buyudugunu gobek deligi cukurumdan anliyorum :) Gobekli hatunlar sizde oyle yapabilirsiniz,cukurun derinligi azaliyor gobek sistikce.Kilo alininca cukur derinlesiyor normalde ama bebisler buyudukce o cukurun derinligi azaliyor:) Yeni kesfim bu yonde :)
deniz en güzeli ama havuzda kalabalık değilse ve temizliği güzel yapılıyorsa çok sıkıntı olmaz bence, kış ortasında kimse girmiyordur zaten öyle yazmışsın, keşke benimde imkanım olsaydı..Teşekkürler canım biliyorum bende en güzelinin yüzme olduğunu ama işte havuz olunca insan çok da huzurla yüzemiyor. Asıl deniz kenarında oturanlar şanslı nisan - mayıs gibi açarlar mis gibi deniz sezonunu, doğurana kadar yüz =)
bende rüyamda bebeğimi gördüm bu gece :))ya başladı yine rüyalarım :) bi kızım olmuştu rüyamda :)
Ist kartalda lutfu kirdar arastirma hastanesinde yaptircam doktor bayan cokta guzel ilgileniyor nebiliminşallah ya ama bekleme süreci çok zor işte.canım sen amniyosenteszini nerde yaptıracaksın? ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım. korkma hiç çok kolay bi işlem
5 gunde hizli sonuc istersek gelir dedi bnm doktor valla dedim aklimi yerim ben 3 hafta beklersemIst kartalda lutfu kirdar arastirma hastanesinde yaptircam doktor bayan cokta guzel ilgileniyor nebilim
Ist kartalda lutfu kirdar arastirma hastanesinde yaptircam doktor bayan cokta guzel ilgileniyor nebilim
Allah razi olsun ins bnmde dualarim sizinle gel 20 si gelllllllhayırlısıyla tertemiz negatif sonuçlarla müjdelersin bizi inşallah. dualarım seninle
hadi ya dur akşam bakayım hiç bakmadımKizlar size ilginc gelecek ama ben gobegimin bebek yuzunden buyudugunu gobek deligi cukurumdan anliyorum :) Gobekli hatunlar sizde oyle yapabilirsiniz,cukurun derinligi azaliyor gobek sistikce.Kilo alininca cukur derinlesiyor normalde ama bebisler buyudukce o cukurun derinligi azaliyor:) Yeni kesfim bu yonde :)
ayarlı değil benimki sanki lastikli gibi bikez giydim düşecek gibi geldi giymiyorumdüşmüyor cnm,çünkü belini ayarlayabılıyorsun ,bende tereddut ederek girdım magazaya erkenmı alıyorum dıye,malum ılk deha hamis pant gördüm:)...bı pantolunu 4 aylıkdan dogana kadar rahatlıkla ayar yapıp kullanabılırsun
selam kızlarrrrrr
ayarlı değil benimki sanki lastikli gibi bikez giydim düşecek gibi geldi giymiyorum
evet ya gelir o zaman hemen bende ehr ay bişeyler alayım diyorum ama hiç tecrüben ve akıl veren yok neler gerek acaba mesela yaz bebebiği sayılır bir ay sonra sonbahar ya kadife tulum olurmu yakarmı üşür mümerhabalar herkeze hamile kıyafetleri cok pahalı ve dogru duzgun model hiç yok neredeyse,ben normal bol kesımlı kıyafetler aldım birde lcw de cok uygun fıyata guzel seyler denk getirdim herkeze tavsiye ederim,öncelikli olarak neler almalıyız bebeklerimiz için tecrübesi olanlar paylaşabilirmi?
çalışmayla ilgisi yok canım bikeze mahsusmuşKızlar demin tvde izledim ilk çocukta 300 TL mı ne vereceklermiş.acaba çalışmayan anneler için geçerli mı? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?