2015 Temmuz Anneleri

harika
şifa olsun ,, bebişine sağlık olsun

Valla balı-cevizi-Balığı- yeşil Yapraklı sebzeleri ihmal etmeyin öyle güzel beslenip 4 kilo 56 cm çocuk doğurmuşluğum var Şekil a ben

Wayy anasini beee omrumde hic boyle saglikli beslenmedim iyilesince denesem bu programi bunyem infilak eder mi acaba bu ne boyle diyeee
Bende hiç böyle beslenmemiştim Eşim sağolsun o çok dikkat ediyor portakal suyumu sıkar,yumurtamı haşlar,balımı yedirir,her gün sarımsak yedirir muhakkak Kaçamak şansım yok sıkı takipte

Aynen çokta faydalı canım ben çok kullanırım çorbalar için hatta bizim kasap bedava veriyor

Bende hiç böyle beslenmemiştim Eşim sağolsun o çok dikkat ediyor portakal suyumu sıkar,yumurtamı haşlar,balımı yedirir,her gün sarımsak yedirir muhakkak Kaçamak şansım yok sıkı takipte
Aynı benim eşim kızzzzz.
Üşenmeden sabah kalkar barbeküyü yakar dalak pişirir sabah gitmeden yedirir
Kansızlık çok fazla olduğu için dalak tüketmem gerek aç karna

aynen benimkide birazda onun zoruyla böyle besleniyorum. nazi polisi gibi tepemde maşallah

Ben leslie yle 6 kilo verdim zamanında ah ah
Şimdi doğurup tekrar uğraşıcaz

aynen benimkide birazda onun zoruyla böyle besleniyorum. nazi polisi gibi tepemde maşallah
Ama onlar olmasa bu kadar dikkat etmezdik :) Bugün semt pazarımız var adam sabahtan beri poşet poşet bir şeyler taşıyor eve Bakmadımda ne almış diye

keşke hiç kilo almadan gidebilsek doğuma:) benimde bi arkadaşım 54 kg hamile kaldı bulantılardan 50ye düştü şu an 52 kg ve 8 aylık hamile bebeğide 2.5 kg 1 ayda anca hamile kaldığı kiloya çıkar heralde belkide hiç çıkmaz :) bende 5 kg verdim ama biraz fazlaydı kilom 64le hamile kaldım 59um 64ü geçmeden doğursam keşke

Slm hanimlar, yarim saattir yazdiklarinizi okuyorum.Ne gevezesiniz beee, az yazin da cabucak okuyabilelim.
Saka saka güzel olmus, hasta yatagimda okuyup gülüyorum size...3 gündür hastayim, kilo aldim diye dertleniyordum sabah tartildim 1,5 kilo gitmis.Ilac filan da kullanmak istemiyorum, bol meyve ve su tüketiyorum simdilik.
ne güzel cinsiyetler belli olmaya baslamis, benimkini ögrenmeme daha cok var heralde. Tüm hamilelik boyunca 3 kere ultrason olur mu yaaa haksizlik ama bu... merakla bekliyor kizlarim kardeslerine ciciler alabilmek icin.

kilo almak istemeyenlerin kilosunun bi kısmına talibim arkadaşlar. ben 20 kilo filan alayım istiyorum. doğumda 10u gidiyor ortalama zaten bebek suyun eşin ödem filan 10da bana kalsa oooo daha ne isterim

C
anım valla arkadaşlar gibi bende seni tebrik ediyor bir yandan da kızıma iyi bakamadığımı hissedip utandım kendimden:) ben sütü haftada bir belki iLiyrm sabah kahvaltı yapmıyorum poğaça , öğlen kebap, akşamda hışım çıktığı için aparatif bişiler.bir kaşık pekmez içer birde meyve yersem kendimi çok sağlıklı bişi yapmış hissediyorum :). Ama sana bayıldım ! Aslında örnek oldun ama canım domates ve salatalık mevsimi değil ua korkmuyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…