- 25 Eylül 2014
- 195
- 91
- 43
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.661
harikabenim doktorumda tavsiye ediyor. onların jelatini antibiyotik gibiymiş. ben grip olduğumda ilaç içemediğim için 1 gün tavuk suyu 2 günde paça çorbası içtim ama ev yapımı. bu esnada işe gittiğim halde 3 günde iyileştim. et suyu çorbaya bol limonlu bayılırım
Valla balı-cevizi-Balığı- yeşil Yapraklı sebzeleri ihmal etmeyin öyle güzel beslenip 4 kilo 56 cm çocuk doğurmuşluğum var Şekil a benYarasin canim sifa olsun bebisine
ben yeme konusunda hep arizaliydim evlenene kadar sadece makarnayla yasadim desem yeridirkizimin gebeliginde ilk 4 ay fix menu serumdu yine sonrasinda midem iylesti ama hep cer cop yedim nutella vs canimne cekiosa onu yiyebiliom napem hani bu gerekli bunu yemeliyim mantigi hic olmadi bende ama bu sefer adam gibi beslenmek istiom kararliyim kendi capimda amaa dubakalim yazarim vakti gelince malum kotu kadinin tovbesi ....... gorene kadarmis derlerrr
Bende hiç böyle beslenmemiştimWayy anasini beee omrumde hic boyle saglikli beslenmedimiyilesince denesem bu programi bunyem infilak eder mi acaba bu ne boyle diyeee
Aynen çokta faydalı canım ben çok kullanırım çorbalar için hatta bizim kasap bedava veriyorkızlar selam,
hem sizin hemde bebekleriniz için eğer varsa kasaplarınızdan veya carrefour kasap reyonlarından ilikli kemik alıp 3-4 saat kadar pişirip için. inanın midenizede sizde çok iyi gelecek.
normal ete göre cok daha ucuz.
ben bugün 1 kg den fazla aldım 9 tl verdim.
harika
şifa olsun ,, bebişine sağlık olsun
Ahhha aynenama işten çıkmıştım bide yemek yiyince böyle oldu siz siz olun uykunuzu almadan sinemaya filan gitmeyin. hele toplu halde filan hiç gitmeyelim. bir sıra koca göbüşlü uyuyor filmde
Aynı benim eşim kızzzzz.Bende hiç böyle beslenmemiştimEşim sağolsun o çok dikkat ediyor portakal suyumu sıkar,yumurtamı haşlar,balımı yedirir,her gün sarımsak yedirir muhakkak Kaçamak şansım yok sıkı takipte
Bende hiç böyle beslenmemiştimEşim sağolsun o çok dikkat ediyor portakal suyumu sıkar,yumurtamı haşlar,balımı yedirir,her gün sarımsak yedirir muhakkak Kaçamak şansım yok sıkı takipte
Bende de kansızlık var.Şanslıyız canım eş konusunda çok şükürAynı benim eşim kızzzzz.
Üşenmeden sabah kalkar barbeküyü yakar dalak pişirir sabah gitmeden yedirir
Kansızlık çok fazla olduğu için dalak tüketmem gerek aç karna
Ben leslie yle 6 kilo verdim zamanında ah ahKizlar leslie ile yürüyüş diye bisey var bilen vardir belki googledan bakabilirsiniz evde yürüyüş yaptiriyo videolari var 2 mil 3 mil artik seciminize göre.. malum herkesin evinin etrafi yuruyus icin musait olmuyo yada hava kosullari yuzunden tercih edilebilir simdi yada dogum sonrasi icin aklinizda olsun
Ama onlar olmasa bu kadar dikkat etmezdik :) Bugün semt pazarımız var adam sabahtan beri poşet poşet bir şeyler taşıyor eveaynen benimkide birazda onun zoruyla böyle besleniyorum. nazi polisi gibi tepemde maşallah
Aynen ya onun Hakk'ını ödeyemem zaten önce Allah'a sonra ona güvenmesem 3. Yü hiiiiiiiiç düşünmezdimBende de kansızlık var.Şanslıyız canım eş konusunda çok şükür
Ama onlar olmasa bu kadar dikkat etmezdik :) Bugün semt pazarımız var adam sabahtan beri poşet poşet bir şeyler taşıyor eveBakmadımda ne almış diye
bende 1,5 kg aldım bazen 1 kg oluyor şişlik sanırım:)iyimi sizcerekor bende
Aynen çokta faydalı canım ben çok kullanırım çorbalar için hatta bizim kasap bedava veriyor
Kendi hazırlayıp getirir zaten akşamAdam almış getirmiş bakmamış daha tam dayaklığız
anım valla arkadaşlar gibi bende seni tebrik ediyor bir yandan da kızıma iyi bakamadığımı hissedip utandım kendimden:) ben sütü haftada bir belki iLiyrm sabah kahvaltı yapmıyorum poğaça , öğlen kebap, akşamda hışım çıktığı için aparatif bişiler.bir kaşık pekmez içer birde meyve yersem kendimi çok sağlıklı bişi yapmış hissediyorum :). Ama sana bayıldım ! Aslında örnek oldun ama canım domates ve salatalık mevsimi değil ua korkmuyormusun?ben herşeyimi evden getiriyorum canım. görsen hergün poşet poşet taşıyorum. üşenmemeye çalışıyorum. evde olsak daha kolay tabii herşey ama naapalım. unonun premium serisi var tam tahıllısı çok güzel. buzdolabında 10 gün falan duruyo hiçbişey olmuyo vede yumuşacık kalıyo. ondan alıyorum ben. peynirimi evden getiriyorum. beyaz peynir kalsiyum açısından daha zenginmiş. tabak hazırlıyorum kendime her sabah. bir dilim peynir, 5-6 tane zeytin, yarım domates, yarım salatalık, yarım yeşil biber, yarım kırmızı biber, birkaçdal maydonoz, dereotu ve roko. iki dilim o bahsettiğim tahıllı ekmekten. 1,5 dilimini bunlarla yiyorum yarım diliminede kaymak ve bal sürüyorum. tüm bunların yanındada içecek olarak bir bardak süt içiyorum. üstünede previtimi içince günlük kalsiyumumu nerdeyse almış oluyorumküçük bir kasem var iş yerinde içine fındık, ceviz, badem karışımımı koyup masamın altına koyuyorum gidip gelip atıştırıyorum akşama kadar bitiriyorum onu. öğlen yemeğimi evden götürüyorum akşamdan ne kalmışsa doldurup götürüyorum. çünkü bize yemek çıkmıyo iş yerinde multinet veriyolar dışardan yiyoruz. o zamanda sürekli fast food yiyosun. hamile değilken öyle yapardım işimede gelirdi severim çünkü. ama şimdi yememeye çalışıyorum. iki aydır bu şekilde sağlıklı beslenmek için çırpınıyorum. umarım sıkılıp ya da üşenip bırakmam. şimdilik böyle gidiyo bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?