2015 Temmuz Anneleri

inşallah canım benim Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı neyse o en iyisini bilir tevekkülle bekliyorum Allah razı olsun güzel düşüncelerin için gerçekten morale çok ihtiyacımız var bu günlerde beklemek zor.

canım senin nasıl oldu ya kusura bakma ben kaçırdım? merak ettim şimdi

bende izinle raporla ve 2 yıl ücretsiz izinle çocuğumu 2- 2,5 yaşına kadar kendim büyütücem bi kaç ayda annem idare ederse 3 yaşında kreş düşünüyorum arkadaş edinir sosyalleşir 3 yaşındaki çocuk artık arkadaş edinip kendi isteklerini söyliyebilir diye düşünüyorum

Kimseye doktora sormadan kundal yapmadina filan izin vermeyin . Benim kizimda kalca problemi vardi mesela kundak kesinlikle yasakti aksine en iyi pozisyon bebekler icin bacaklarin ayri kurbaga gibi durdugu pozisyon. Aynen katiliyorum eskiden cok seyler yapiliyormus ama bir suru hastalik, olum ve yanlislarda cabasi. Edkiden yapilan hersey dogru demek degil ki:)

Ben de bi devlet memeuru olarak daha çocuğum olmadan böyle düşünüyorum canım günümüzün köleliği malesef çalışan bayan olmak gibi geliyo bana.İşte harikalar yarat,evde harikalar yarat,süper eş ol,süper anne ol derken ya birileri eksik kalıyo ya da içten içe kadın tükeniyo gibi geliyo bana aslında en güzeli ilk 4 yıl çocuğun anneden ayrılmaması belki 3 yıl..Ama ben de şubata kadar ücretsiz izin alırım diye düşünyorum belki de 1 yıl bakalım hayılrlısı..

En güzeli keşke şartlar elverse de ben de 2 yıl ücretsiz iizn alabilsem bakalım hayırlısı....

Hayirli olsun canim:) bizdede ev kizlar hamami:) esim diyorki kaderim bu, kendisinin 5 adet kizkardesi varda!

ay Allah yardımcınız olsun canlarrr ev hanımıyım iki kızım var yaşları büyük alt değiştirebilirler ufak tefek sofra hazırlayabilirler eşim ev işine yemeğe yardımcı olan biri ama uzun zamandır bebek bakmadığım içinmidir nedendir ben bile tedirginim bakabilirmiyim nasıl altından kalkarım diye Allah yardımcınız olsun

haklısın canım ya anlıyabiliyorum seni benim annemde ben ilkokul 3. sınıftaydım çalışmaya başladı hala çalışıyor ben ve ablam büyüktük ama kız kardeşim 3 yaşında annemin arkasında bağıra bağıra ağlardı intihar edicem falan derdi küçücük çocuk içinde neler yaşıyor kız kardeşim psikolog olacak ama hala bu yaşadıklarını unutmamış söyler ben bile üni. hazırlanırken kpss ye hazırlanırken evlenirken bile annemim çalışmayıp evde olmasını okadar çok istedim ki insan annesine ihtiyaç duyuyor hayatının her anlamında bu hamileliğimde mide bulantılarımda bile anne keşke evde olsan çalışmasan dediğimde kadının gözleri dolu dolu oluyor diyor bana böyle diyince ölüyorum diye ama ne yapsın çalışmasa biz böyle olmazdık okuyamazdık güçlü olamazdık annelerin gerçekten hakkı ödenmez ne fedakarlıklar yapıyorlar bizde yapıcaz

Ben kendim tuzlamistim kizimi:) tesaduf mu bilmem ama terlemiyor hic bu seferde tuzlayacagim herhalde. O ladar tuz koymadim zaten dokunacak bir sey degil diye dusunmistum birseyde olmamisti:)

Mide bulantısıni anladim bas ağrısı da tamam... kramplar, kasık ağrılarına da tamam.. peki bu gobis ,göğüs kaşıntısi nedir

canım senin nasıl oldu ya kusura bakma ben kaçırdım? merak ettim şimdi
tatlım ikinci bebeğin kalp atışlarıda duyulmadığı için maalesef cumartesi günü kürtaj oldum teşekür ederim ilgin için hakkımızda hayırlısı artık 2 ay bekliyip tekrar denicez bu arada acıbademde bir doktorla görüştüm bana 6 haftada bebğin kalp atışlarını dinlettiklerini duyduğumu söyledim bana kalp atışı dinlemeyi hiç tavsiye etmediğini hastalarınada dinlettirmediğini söyledi benim bebeklerimi kaybetme zamanımda kalp atışını dinletikten hemen sonra yani tesadüfmü yoksa bir ilgisi varmı bilemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim

evet canım Allah haklarını ödemeyi nasip etsin ben annecimm iki yıl önce beni tuvalete götürüp getirmek zorunda kalınca daha iyi anladım anneanne olsalar bile annelik bitmiyogelinimiz evlendikten bir iki ay sonra annsini kaybetti bebği olduğu zaman yalnız bırakmamaya çalıştık annem gözü gibi baktı ama o hep ağladı annem diye Allahım annesini kaybedenlere de sabır versin

canım küvetin üstüne takılan filenin sünger kaplı olanları var minder gibi. yine küvetin üstüne takılıyo file gibi. ondanmı bahsediyosun farklı bişeyse resmini koyabilirmisin.
Yok canim bu banyonun icine konuyor o file olanlar hic rahat degil tavsiye etmem. Telefondan giriyorum beceremedim resim kaydetmeyi su linkte var http://m.akakce.com/p/?589768 bakarsin bir:)

canım ben de oondan bi gün önce kanamadan dolayı hastanede yatmıştım ordan çıkmıştım yeni,kaçırmışım çok geçmiş olsun.Hepimizin bebekleri Allaha emanet..ondan olmaz canım ya kanama var diye her gün dinlediler benim kalp atışlarını hastanede ama 1-2 saniye tmm bebeği yorailir o ses dalgaları rahatsız edebilir ama ölüme kadar götüreceğini sanmam canım nasip kısmet inşallah tez vakitee sağlıklı bi hamilelik verir sana rabbim

Bir boyunluk alsan rahatlarir biraz. Benimde boynumda hep problem var boyunluk hayat kurtariyor. Medikal magazalarindan alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…