- 26 Kasım 2014
- 187
- 98
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.961
inşallah canım benim Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı neyse o en iyisini bilir tevekkülle bekliyorum Allah razı olsun güzel düşüncelerin için gerçekten morale çok ihtiyacımız var bu günlerde beklemek zor.allah öyle büyükki biz daha burda hamılelıkle cebelleşirken senden hamılelık haberı gelirmişş..vallaa herşey mümkün bekliyorum senden haber,moralini yüksek tut yeter..sen ne kadar moraalli olursan o kadar kolay olur hersey
canım senin nasıl oldu ya kusura bakma ben kaçırdım? merak ettim şimdiinşallah canım benim Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı neyse o en iyisini bilir tevekkülle bekliyorum Allah razı olsun güzel düşüncelerin için gerçekten morale çok ihtiyacımız var bu günlerde beklemek zor.
bende izinle raporla ve 2 yıl ücretsiz izinle çocuğumu 2- 2,5 yaşına kadar kendim büyütücem bi kaç ayda annem idare ederse 3 yaşında kreş düşünüyorum arkadaş edinir sosyalleşir 3 yaşındaki çocuk artık arkadaş edinip kendi isteklerini söyliyebilir diye düşünüyorumcanım kreş değil ama ben anaokulu öğretmeniyim.anaokuluna(ilköğretime bağlı anasınıflarından bahsetmiyorum,bağımsız anaokulu) 36. ayını dolduran çocukları alıp ayrı bi 3 yaş grubu oluşturuyoruz.Kreşlere daha erken de alabiliyolar 2 yaşında da alırlar kreşe kreş farklı bi terim ama 3 yaşından küçük çocuklar bence ev dışına oralara gitmememli bence...bi bakıcı tutarsın kayınvaliden de yanında oturur arada çıkar bakar belki ben de öyle bişi düşünüyorum bakalım
Kimseye doktora sormadan kundal yapmadina filan izin vermeyin . Benim kizimda kalca problemi vardi mesela kundak kesinlikle yasakti aksine en iyi pozisyon bebekler icin bacaklarin ayri kurbaga gibi durdugu pozisyon. Aynen katiliyorum eskiden cok seyler yapiliyormus ama bir suru hastalik, olum ve yanlislarda cabasi. Edkiden yapilan hersey dogru demek degil ki:)Cnm annen mudahale etmezmı kaynanaya.yok toprak bilmem ne çocuk mikrop kapar.hanı diyorlar ya biz çocuklara öyle yaptık bırsey olmadı diye.aslında oluyordur.nasıl olmuyor.hanı kundak iyi çocuk kundak olmadan zor uyuyor ama kıyafetinin uzerine ince bir battaniye ile hafifte emzırırken uyurken sarmak yeterli.
Ben de bi devlet memeuru olarak daha çocuğum olmadan böyle düşünüyorum canım günümüzün köleliği malesef çalışan bayan olmak gibi geliyo bana.İşte harikalar yarat,evde harikalar yarat,süper eş ol,süper anne ol derken ya birileri eksik kalıyo ya da içten içe kadın tükeniyo gibi geliyo bana aslında en güzeli ilk 4 yıl çocuğun anneden ayrılmaması belki 3 yıl..Ama ben de şubata kadar ücretsiz izin alırım diye düşünyorum belki de 1 yıl bakalım hayılrlısı..Amann calisan kadin rezillikten baska bisiy diil yeminle o kizimla benim doktugumuz gizyaslarimizi bi bilseniz onun feryatlari hala aklima geldikce icim ciz edioannee beni birakma diye yalvaran boncuk gozleri arkanda birakip gitmek ölümden beterdi ne zaman ki cocuk senden umidi kesiyo kaderine razi oluyo baska caresi kalmadigini anliyo ve alisiyo bi sekilde icinde ne derin yaralar birakiyo
bide agzimiza sakiz olmus ama onun icinn onun daha iyi sartlarda olmasi icinnnn onun duygu dunyasini mahvedip ona laptop almak icin yani
ayy cok dertliyim bu konuda kendimi affetmiyorum kusura bakmayin yazdim durdum ama ilerde ne demek istedigimi ve boktan ruh halini anliycaksiniz malesef
Hayirli olsun oglusun:) saglikla buyusunBenim cadılar kar tatili derken kaç gündür evde.yazamadım.okuycak çok sayfa birikmiş.bebeğim erkekmiş canlar.rabbim dualarımı kabul etti.ikili taramada ultrasonda herşey yolunda şükür
En güzeli keşke şartlar elverse de ben de 2 yıl ücretsiz iizn alabilsem bakalım hayırlısı....bende izinle raporla ve 2 yıl ücretsiz izinle çocuğumu 2- 2,5 yaşına kadar kendim büyütücem bi kaç ayda annem idare ederse 3 yaşında kreş düşünüyorum arkadaş edinir sosyalleşir 3 yaşındaki çocuk artık arkadaş edinip kendi isteklerini söyliyebilir diye düşünüyorum
Hayirli olsun canim:) bizdede ev kizlar hamami:) esim diyorki kaderim bu, kendisinin 5 adet kizkardesi varda!Günaydın kızlar bende dün ikili test için doktora gittim bir oğlum vardı zaten, doktor bakalım bu kız mi dedi hadi dedim bakalım..... Ayy bide ne görelim bir çıkınti üçüncüsü kız olur inşallah dedi. Ay evde her Taraf Pipi...  çok saglikliymis çok şükür...
boys boys boys..
haklısın canım ya anlıyabiliyorum seni benim annemde ben ilkokul 3. sınıftaydım çalışmaya başladı hala çalışıyor ben ve ablam büyüktük ama kız kardeşim 3 yaşında annemin arkasında bağıra bağıra ağlardı intihar edicem falan derdi küçücük çocuk içinde neler yaşıyor kız kardeşim psikolog olacak ama hala bu yaşadıklarını unutmamış söyler ben bile üni. hazırlanırken kpss ye hazırlanırken evlenirken bile annemim çalışmayıp evde olmasını okadar çok istedim ki insan annesine ihtiyaç duyuyor hayatının her anlamında bu hamileliğimde mide bulantılarımda bile anne keşke evde olsan çalışmasan dediğimde kadının gözleri dolu dolu oluyor diyor bana böyle diyince ölüyorum diye ama ne yapsın çalışmasa biz böyle olmazdık okuyamazdık güçlü olamazdık annelerin gerçekten hakkı ödenmez ne fedakarlıklar yapıyorlar bizde yapıcazAmann calisan kadin rezillikten baska bisiy diil yeminle o kizimla benim doktugumuz gizyaslarimizi bi bilseniz onun feryatlari hala aklima geldikce icim ciz edioannee beni birakma diye yalvaran boncuk gozleri arkanda birakip gitmek ölümden beterdi ne zaman ki cocuk senden umidi kesiyo kaderine razi oluyo baska caresi kalmadigini anliyo ve alisiyo bi sekilde icinde ne derin yaralar birakiyo
bide agzimiza sakiz olmus ama onun icinn onun daha iyi sartlarda olmasi icinnnn onun duygu dunyasini mahvedip ona laptop almak icin yani
ayy cok dertliyim bu konuda kendimi affetmiyorum kusura bakmayin yazdim durdum ama ilerde ne demek istedigimi ve boktan ruh halini anliycaksiniz malesef
Ben kendim tuzlamistim kizimi:) tesaduf mu bilmem ama terlemiyor hic bu seferde tuzlayacagim herhalde. O ladar tuz koymadim zaten dokunacak bir sey degil diye dusunmistum birseyde olmamisti:)merhabalar
3 gün aradan sonra iş ii geldi bana ...
yazılanalrı çok okuyamadım ama eskilerin bildiği bi çok aslında doğru...bunu daha sonra anlıyor insan...
annem kızımı tuzlayalım dedi ben hayır olmaz çocuğun tansiyonu çıkıyormuş zararlıymış felan filan dedim yaptırmadım...
ilk 2 yıl koltuk altı pişmesi
kollarında egzama,
neler neler yaşadım...ben tuzlansaydı kızımda bunları yaşamayacağımı düşünüyorum...kızım çok terliyor terlediği an kaşınıyor...ter kokusuda oluyor..eşim tarafı tuzlanmayı bilmiyor eşimde ter-koku dolayı hergün duş alıyor...ben 1 hafta yıkanmasam ter kokmam kolay kolayda terlemem..belki tesadüf ama tuzlamak ii galiba..
bunda yaptırırmıyım bilmiyorum...yaptırısam bile gözüm görmesin der diğer odaya giderim...
tuzlamak dediğim olay koltuk altlarına boyun altlarına yani eklem yerlerine hafif tuz atıp sarıyorlar 5-10 dk sonra yıkanıyor...damağına bile tuz koyan oluyor bizim oralarda...
Kızlar hamile kıyafetlerinızı nerelerden alıyorsunuz?
tatlım ikinci bebeğin kalp atışlarıda duyulmadığı için maalesef cumartesi günü kürtaj oldum teşekür ederim ilgin için hakkımızda hayırlısı artık 2 ay bekliyip tekrar denicez bu arada acıbademde bir doktorla görüştüm bana 6 haftada bebğin kalp atışlarını dinlettiklerini duyduğumu söyledim bana kalp atışı dinlemeyi hiç tavsiye etmediğini hastalarınada dinlettirmediğini söyledi benim bebeklerimi kaybetme zamanımda kalp atışını dinletikten hemen sonra yani tesadüfmü yoksa bir ilgisi varmı bilemiyorum ama sizinle paylaşmak istedimcanım senin nasıl oldu ya kusura bakma ben kaçırdım? merak ettim şimdi
evet canım Allah haklarını ödemeyi nasip etsin ben annecimm iki yıl önce beni tuvalete götürüp getirmek zorunda kalınca daha iyi anladım anneanne olsalar bile annelik bitmiyohaklısın canım ya anlıyabiliyorum seni benim annemde ben ilkokul 3. sınıftaydım çalışmaya başladı hala çalışıyor ben ve ablam büyüktük ama kız kardeşim 3 yaşında annemin arkasında bağıra bağıra ağlardı intihar edicem falan derdi küçücük çocuk içinde neler yaşıyor kız kardeşim psikolog olacak ama hala bu yaşadıklarını unutmamış söyler ben bile üni. hazırlanırken kpss ye hazırlanırken evlenirken bile annemim çalışmayıp evde olmasını okadar çok istedim ki insan annesine ihtiyaç duyuyor hayatının her anlamında bu hamileliğimde mide bulantılarımda bile anne keşke evde olsan çalışmasan dediğimde kadının gözleri dolu dolu oluyor diyor bana böyle diyince ölüyorum diye ama ne yapsın çalışmasa biz böyle olmazdık okuyamazdık güçlü olamazdık annelerin gerçekten hakkı ödenmez ne fedakarlıklar yapıyorlar bizde yapıcaz
canımmmm derhal yağ,krem bişilere başlaaaa.çatlamaya başlıcaklar sana haber veriyolarrrrMide bulantısıni anladim bas ağrısı da tamam... kramplar, kasık ağrılarına da tamam.. peki bu gobis ,göğüs kaşıntısi nedir
Yok canim bu banyonun icine konuyor o file olanlar hic rahat degil tavsiye etmem. Telefondan giriyorum beceremedim resim kaydetmeyi su linkte var http://m.akakce.com/p/?589768 bakarsin bir:)canım küvetin üstüne takılan filenin sünger kaplı olanları var minder gibi. yine küvetin üstüne takılıyo file gibi. ondanmı bahsediyosun farklı bişeyse resmini koyabilirmisin.
Catlama habercisi,sakın tırnaklarınla kaşıma canım.Hemen nemlendir kaşınan yeri.Mide bulantısıni anladim bas ağrısı da tamam... kramplar, kasık ağrılarına da tamam.. peki bu gobis ,göğüs kaşıntısi nedir
canım ben de oondan bi gün önce kanamadan dolayı hastanede yatmıştım ordan çıkmıştım yeni,kaçırmışım çok geçmiş olsun.Hepimizin bebekleri Allaha emanet..ondan olmaz canım ya kanama var diye her gün dinlediler benim kalp atışlarını hastanede ama 1-2 saniye tmm bebeği yorailir o ses dalgaları rahatsız edebilir ama ölüme kadar götüreceğini sanmam canım nasip kısmet inşallah tez vakitee sağlıklı bi hamilelik verir sana rabbimtatlım ikinci bebeğin kalp atışlarıda duyulmadığı için maalesef cumartesi günü kürtaj oldum teşekür ederim ilgin için hakkımızda hayırlısı artık 2 ay bekliyip tekrar denicez bu arada acıbademde bir doktorla görüştüm bana 6 haftada bebğin kalp atışlarını dinlettiklerini duyduğumu söyledim bana kalp atışı dinlemeyi hiç tavsiye etmediğini hastalarınada dinlettirmediğini söyledi benim bebeklerimi kaybetme zamanımda kalp atışını dinletikten hemen sonra yani tesadüfmü yoksa bir ilgisi varmı bilemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim
Bir boyunluk alsan rahatlarir biraz. Benimde boynumda hep problem var boyunluk hayat kurtariyor. Medikal magazalarindan alabilirsinKızlar boynum çok ağrıyor tutuldu heralde. gece hiç uyutmadı beni. onun ağrısı başıma vuruyor oda mide bulantısıne güzel 2 gündür kusmuyordum ama bu sabah işe giderken o kadar kötüydüm ki öğürürken burnum kanadı. işteyim. boynuma bi şal bağladım ama geçicek gibi değil. pazar günüde taşınıyorum. bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?