2015 Temmuz Anneleri

Canım bunun benzei philips avent soothie-wubbanup ikilisinde var. Ben emziğini sipariş verdim ama wubbanup için bekliyorum. Seçemedim :KK70: bir de bebeğe ağr gelir mi diye düşünüyorum. Bak böyleler
Eki Görüntüle 1512841
allahım neler varmış ben ilk kez görüyorum ne yalan söyliyim :))
arkadaşım derki; ağır gelmiyor çünkü yatarak kullandığı için (emzikler 0/6 mış) hem emiyo hem oynuyomuş.
Ama emzik almayan bi bebek olursa boşuna almış olurum o yüzden doğumdan sonra alıcam.
Oğlum ilk 9 ay emzik hiç emmedi mesela.

aynen bende canım allah biliyor ya ne kayınvaldemin nede görümcenin yüzüne bakmak istemem ama önce allah için sonrada eşim için napim allaha havale ediyorum o zaten bana herşeyi vakti zamanı gelince gösteriyor..
özel hastanemiydi canım senin? bu iyi olmamış

evet canım özel hastanedeyim

Hatirlarsaniz ben erken doğum yapmistim bebeğim kuvezdeydi. C.tesi günü görmeye gidip geldiğimde çok agladim hep agliyordum ama çok agladim nedense sanki ters birşeyler olacak gibi Dr her zamanki gibi stabil dedi durumu için. Eve geldiğimde aglaya aglaya uyuyakaldim. Gece teslim caldi ağlamaya basladim Esim acti hastaneye cagirdilar bizi bebeğinin minicik kalbi durmuş. Dünya basima yikildi o an. Nasil hastaneye gittik bilmiyorum. Ben yoğun bakin kapisina yigildim. Esim girdi içeri yasiyor yasiyor diye cikti içeri girdiğimde o kadar çok agladim ki hsireler hasta bakicilari benimle agliyordu. Dr durumu kotu dedi kalbi dondu ama hala yavaş dedi içim yaniyor kimse anlamiyor zaten doğumunda kimse anlamamisti. Bütün gece kapida bekledik yoğun bakin kapisi her acilisinda kalbime bucak saplaniyordu. Sabah kendi Dr geldi biz oradayken de 2 kere kalbi durdu o kadar ilaç veriyorlardı ki ayakları morarmisti zaten rengide değişmişti yavrumun. Ben her geldiğimde bir hareket yapardi ama simdi hareketsizdi kalbi yavaş atiyordu yine bebeğimin. En son Dr durumu çok kotu dedi gece ben artik nefes alamiyordum bana sakinleştirici yapacaklardı müsaade etmedim neyse eve gidin dediler beni zorla eve götürdüler. Gitmeden tekrar girdim yanina üstünü örtüp basina şapka giydirmisler noldu dedim usuyor annesi dediler ben dondun öyle dediklerinde. Binlerce kez özür diledim affet beni bebeğim benim hatam dedim. Cennet kapisinda beni bekliycekmissin ben çocukluğunu bebekligini goremiycem ama delikanliligini gorucem orada beni mutlaka bekle dedim. Kokunu übilmiyorum ama Meleksin sen dedin cennet kuşum. Zor ayrildim sonra eve geldik ben bayildim artik sonra gece birden uyandim vücudundan birşey cikartiyorlardi sanki tüm bedenimden ruhum çekiliyor gibi hissettim sonra ter bosalttim sonra usumeye basladim hayatımda hic bu kadar usumemistim. Bebeğin gitti diye ağlamaya basldim hastaneden haber geldi o anda. Anneler hisseder derler ya hani ben yavrumun sadece olduğunu hissedebildim. Dogudgu gun oldu yavrum. Ansizin geldi ansizin gitti. Kimseye rahatsizlik vermedi bebegim. Sizleri üzmek istemedim ama kimseyle
konusamiyorum yazmak iyi geliyor sadece. Rabbim sizleri evlatlarına sağ salim kavustursun. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Bana dua edin.
Rabbim sabır versin canım. ne söylesek acın hafiflemicek. Allah'ım bi daha böyle acı yaşatmasın. çok üzüldüm:KK43:

Yuh artık.senin gorumcen uçmuş iyice.Allah ıslah etsin.

Ay inanmıyorum yaa. Valla ben burda sinirden öldüm canım. Şu zihniyeti anlamakta o kadar güçlük çekiyorum ki. Çocuklar kendilerini bilmeye başladıkları zaman ne kadar kötü bi durum oluşuyor onlar açısından. Allah sana sabır versin. Umarım bu sapkın düşüncelerinden arınır.

:KK57: utanmasa beşik kertmesi yapacak çocukları deliymiş hakkat

aynen canım malesef böle manyaklık ta var . geçende 2.5 yaşında çocugu var bende taytın altına çorap giymiştim onu çıkardım dediki ocugun yanında sounma normal kabul etçek bende dedim ki . zaten se böle dersen sürekli bu çocuk ne olacak .bide o sünetli diye onu erkek kabul ediyo büyük oğlu 4 sınıfa gidiyo geçen yaz ben yıkıyodum onu denizden gelince onu hiç sorun etmiyo . o senin ablan kardeşin diyerek büyüdü biz manyak bunlar sen kardeşinin götüne bakıyo muamelesi yaparsan çocuga bkar tabii .

ben de dr brown aldım aslında.
biberon davasını da kapatmıştım 3 yaşına yetecek kadar biberon var evde :)
gerçi çok kırılıyor benim oğlum 1,5 yaşında şimdiye kadar 6 cam biberon kırdık.hem de kendisi kırdı ödüm patlıyo her biberonu eline alışında.

Allah korusun dikkat etmek lazım. ihtiyaç yoksa kanma cazibesine :)

Yaaa cansu sende mi :) kanıma giriyorsunuz:) ben birde dr brown s alıcaktım eeee evde avent var bir tane nukun seti var ne yapcem şimdi :) sağlıklı mıdır bu marka

valla hiç bilmiyorum canım sağlıklı mı ama 6 aya kadarmış. eğerki sütümüz olursa 6 ay yanındayız zaten. işe başlayıncada bunun anlamı kalmayacak. doğunca mı alsam acaba diye düşündüm. insanın kanına giriyor bu modeller :)

aynen canım malesef böle manyaklık ta var . geçende 2.5 yaşında çocugu var bende taytın altına çorap giymiştim onu çıkardım dediki ocugun yanında sounma normal kabul etçek bende dedim ki . zaten se böle dersen sürekli bu çocuk ne olacak .bide o sünetli diye onu erkek kabul ediyo büyük oğlu 4 sınıfa gidiyo geçen yaz ben yıkıyodum onu denizden gelince onu hiç sorun etmiyo . o senin ablan kardeşin diyerek büyüdü biz manyak bunlar sen kardeşinin götüne bakıyo muamelesi yaparsan çocuga bkar tabii .
Valla bence uzak tut bebişini canm nolur nolmaz cahillerden korkacaksın bu zamanda

Hadi hayırlısı ile inşallah kucağına alır. İşte bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor her iki doğumada hazırlıklı olmak gerekiyor . Senin içinde hayırlı olsun teyziş oluyorsun daha önce oldun mu bilmiyorum ama çok güzel duygu teyze olmak

İSterseniz başka bir doktordan da görüş alsın.
Bir arkadaşımızın suyu azalmıştı dinlenmesi için doktor rapor vermişti sonra eski haline geri dönmüştü.
Sezeryan için maalesef doktorlar bizi korkutabiliyorlar.

Bizimkilerde benim çok kırıldığımı anladıkları için kayınpeder bebek odasını ben alacağım dedi.
Baktı ben oralı değilim gidip bakmış beğenmiş alamamış ben beğenmem diye. Parasını vermeyi teklif etti.
Bize hesap numaranızı verin havale edeyim bakın bu mağazalara baktım diyordu. Geçen günde abi söyledi babamın hevesini kırmayın diye.

pis doktor ben inanmıyorum onlara bol bol sıvı tüketsin canım . genelde suyu pk tüketmeyenlerde oluyo o su kaybı ama genede hayırlı olsun kesin doktor sezeryancı

Ayy kızlar valla benim de içime bir kurt düştü ama, kardeşim dr. un baştan beri normale yönlendirdiğini söylüyordu. Son anda sezeryancı olabilirmi? bilmiyorum ki insanlara güven olmuyor.. ilk defa teyze oluyorum ben, şimdiden heyacmı sardı bilee :anneadayı::KK73:

KIZLAR GÜNAYDIN. NASILSINZ? BEN KÖTÜ BİR GECE GEÇİRDM. RÜYA GÖRYRDM KOCAMN BİR KÖPEK BENİ KOVALYRDU HANİ ŞU SİVAS KANGALLARI VARYA İŞTE ONDN HAMİLEYM YİNE KOŞAMYRMDA DOĞRU DÜZGÜN KALBİM ÇIKÇK GİBİ ATYRDU BİRDEN UYANDM NEFES ALAMYRM PANİKLE EŞİMEE VURYRM SADECE ÖKSRMEK İSTYRM AMA NEFES ALAMDGMDN NE ÖKSRBLYRM NE SESM ÇIKYR EŞİM FIRLADI SIRTIMA VURYR YAVAŞTAN NEFE4S ALYM DİE BİRDEN NEFES ALDM KUVVETLİ ÖKSRDM BİRKAÇ KEZ BU SEFERDE KASKLARM SANCILANDI ÖKSRMEYİ DURDRMYRM Kİ İSTEMSİZ OLYR NEYSE SU İÇTİM BİRAZ DAH RAHATLADIM SANCIM HALA VAR HAFİFTEN SONRA BİŞEY OLMŞMDR DİE KALKTM GİTTİM SALONA YARIM SAAT OĞLMLA KNŞTM HAREKET ETSN DİE GECENIN 3 Ü OLMŞ SAAT NEYSEKİ OĞLM KIPIRDADI SONRA GİTTİM YATAĞIMA RAHATLA AMA UYUYAMDM SABAHA KARŞI UYUMŞM SANRM Kİ SABAH İŞE GEÇ KALDM. YAVAŞ YAVAŞ GELDM BİDE SANCI VAR KASIKLARMDA ZORLDM SANRM UMRM GECER BUGÜN. NE ÇOK UZUN YAZDM YA KUSURA BAKMAYN ÇÜNKÜ ÇOK KORKTM ÖLYRM ZANNTM.
canım çok geçmiş olsun. öksürük tutunca kasıklarda çok ağrı yapıyor biliyorum, benimde başıma gelmişti. şimdi nasılsın

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bi daha yaşamassın, devlettekilere benimde güvenesim gelmiyor nedense ama bazen mecburuz napalım Allah kötü insanlardan sakınsın bizleri...
Sağol canım. Mecbur kalıyoruz bazen. Bide bizim oraya gitme sebebimiz daha Güvenilir sağlam olur diye düşünmüştük. Çünkü çocuk acilinden gerçekten memnun kaldık hep özellere göre daha iyi anlıyorlar.

canım bu insaların ruhları sapık bence. böyle zihniyette büyütülmüş bi çocuğun yanında sen zaten kızını yalnız bırakma. sonra benim oğlum nasıl sapık oldu derler. akılna zorla sokuyorlar ya.

:)) aynen öyle

hmm bu özeller ne yapacaklarını şaşırdı artık neyseki mesai ücretini verecekeler..

aynen canım. senede 5 gün fazla para kazanacaklar ya. personelin tek tesellesi buydu zaten. şöyle arada sırada cuma ya da p.tesiye gelince 3 gün nefes alıyorduk

Ayy kızlar valla benim de içime bir kurt düştü ama, kardeşim dr. un baştan beri normale yönlendirdiğini söylüyordu. Son anda sezeryancı olabilirmi? bilmiyorum ki insanlara güven olmuyor.. ilk defa teyze oluyorum ben, şimdiden heyacmı sardı bilee :anneadayı::KK73:

canım bazı doktorlr sezeryancı olduunu beli etmiyo devlet hastanesinde bi göstersin derim ben

kızlar bu arada doğum ücretlerin ögrendinizmi ? şunu söyliyim bilmiyorum kimler yapabilir ama sgk nın sitesinde hastanenin sizden alabilceği max ücretler yazıyoo . detaylı fatura istemeden ödeme yapmayın faiş rakamlar ödersiniz.

canım ben kayınpederimin ismini halil koyuyorum eşimle kızım da ayaz istedi halil ayaz olucak yani eski isimler daha çok hoşuma gidiyoo diyorum ona bazen seni üzene adn gibi soguk ol diye bazen konuşuyorum . ama alıştım bu isime sevdm
cnm çok güzelmş ismiyle yaşasın inş. bende ayazı beğenyrm ama anlamını taşrsa ya çok soğuk olursa die tereddütte edyrm

canım başka bi doktora dahamı görünse hem kafasında soru işaretleri varsa onları gidermiş olur..

canım bu insaların ruhları sapık bence. böyle zihniyette büyütülmüş bi çocuğun yanında sen zaten kızını yalnız bırakma. sonra benim oğlum nasıl sapık oldu derler. akılna zorla sokuyorlar ya.

aynen canım. senede 5 gün fazla para kazanacaklar ya. personelin tek tesellesi buydu zaten. şöyle arada sırada cuma ya da p.tesiye gelince 3 gün nefes alıyorduk
haklısın canım çalışan için 1 gün tatil bile çok önemli ama iş verenler pek anlamıyor bunu..

Back
X