2015 Temmuz Anneleri

Eeeee kac kilo olmus kac cm olmus demedi mi doktor bas asagi gorunce hemen kalktin mi yoksa :)
Canim 30 saniye gorduk. Cok eski bir ultrason aleti vardi normalde ultrason yapmiyorlar ayri bir yere gidiyorsun ultrason icin bizdeki gibi degil. Bize iyilik olsun sadece pozisyonu gorebilelim diye kadin iyilik yapti:) o kadar eski ki ultrason hicbir olcum gostermiyor:)

Canim ben doktora gittigimde 26haftamdaydim bebegim bas asagiydi ben doktorum normal olabilir yeri genis pozisyon degistirecektir dedi ama uc hafta sonra dogum pozisyonunu almasi lazimmis dogru buyudukce yer daraliyor donmeleri lazim ki sikinti olmasin kilo aldikca bebis
34. Hafta gibi hala donmediyse sorun oluyor gercekten:( insallah hepimizin ya donmustur yada yakinda donecektir. Dua ediyorum herkes icin bizim kziimda cektiklerimizi cekmesin diye.

Aynen öyle biliyor musun ben zaten o yüzden hayal kırıklığına uğradım kndi annemdn bile daha çok değer veriyordum o yüzden kendi annmin kıymetini bir kez daha anladım kimse kendi annenin yerini tutmaz . Şimdide gözümde değeri yok eşimin annesi diye konuşuyorum eşim kırılmasın üzülmsin diye sırf onun hatrı için dediğin gibi kim olursa olsun haddinden fazla değer vermemek gerekiyor . Bu arada Çok sağol teyzesi
canım bende kv ye saygımı gösteririm değer veririm ama ne yalan söyleyeyim benim annnemden fazla değer veremem.benim için benim annem daha değerlidir..

Gecmis olsun canim, cok dikkatli ol son aylarimiz artik, dr un dediklerini eksiksiz yap aman. Allah korusun bebisini, kendini korkutma ama tedbiri de elden birakma.

Hadi hayirlisi olsun canim, masallah diyelim de minik keci yine dönmesin.Sen bu gazla normal dogum bile yaparsin be Maya:KK19:.Tombis yanaklarini isiririm onun:21:

Cok güzeller, iyi günlerde eskitin insallah.

Cok gecmis olsun canim aman yanliz kalmamaya calis.

Ay millet kafayi yemis yahu, cocuk bu bulastirabilir de birbirine.Tek hastalik mi bit bile bulasiyo burada, ben kimden dagildigini bile biliyordum kizimin sinifinda ama aklima email gelmedi vallahi:KK48::KK48::KK48:

Bikac gün dinlen belki hersey kendiliginden normale döner canim hemen telaslanma.Kendini yorma sol tarafina uzanarak dinlenmeye calis ve bol bol muz ve badem de yemeye calis. bebegin daha hizli kilo almasini sagliyor bu dediklerim.
Bak hergun bisey ogreniyor insan:) sende hemen e-mail at herkese siz nasil bit bulastirirsini diye:) birde kizimin atesi cikti simdi. Resmen kizi kizima hastalik bulastirdi ya:KK43: Sordum canim doktora burada hicbir hastane sezeryan sonrasi normal dogum kabul etmiyormus :( ancak ebeyle saglik
Merkezinde dogurabiliyorsun. Doktorla alakali degil yani hastane politikasi:( bende hastaneden baska yerde dogurmam.
O kadar cesur degilim.

Slm kızlar. Öğlen kanamam oldu. Öyle korktum ki anlatamam. Peçete dolusu kanı görünce bebeğime birşey oldu sandım. Apar topar hastaneye gittik. Erken doğum riskinden kaynaklanmış. Nts ye bağladılar. Şükür Sancım çıkmadı. Ama bebişin kalp çarpıntısı varmış. Hareketli bebek diyoruz biz bu durumlarda dedi Doktorumuz. Kendi doktorum yoktu ne yazık ki. Birde bebeğim hiç Kilo almamış iki haftadır. Yediklerini arttır dedi. Bol protein önerdi. Haftaya tekrar kontrolümüz var ve en az ikiyüz gram alması lazım dedi. Bir hafta geriden geliyormuş. Birde ciğer geliştirici iğne vurdurdu. Yarında ikinci dozunu vurdurcam. Bugün çok korktum bebeğime birşey oldu diye. Nolur dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim yavrumu :-(
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen Allahın izniyle birşeycik olmaz merak etme

Kizlaaaaaaar mujdemi isterim. Simdi doktordan geliyorum. Bana geldiler dun esime dedim yuru beraber gidiyoruz bu randevuya doktora baski yapacagiz ultrasonda bakacak bu bebegin pozisyonuna. Doktor tamam dedi ve Ultrasona soktu bizi veeeeeee bebek bas asagi duruyor!!!!! Sevincten ciglik attim. Birde tombis tombis yanaklari var kizima benzeyecek galiba:) ellerinide yanaginin altina koymus yaru kuzum:) insallah donmez kizim boyle kalir sonuna kadar dua edin bize donmesin yavrukus. dualariniz kabul oldu teyzeleriiiiii:) bu arada bir asi yaptilar bebekler dogdugunda degisik bir oksuruk hastaligi varmis burda ona yakalanmasin diye. Anne karnindayken asi bebege gecip bagisiklik yapiyormus. Birde teteno yaptilar ama burada bir doz yapiliyormus 3 asi karma zaten. Her kontrolde de idrar'a bakiliyormus icim rahatladi. Artik iki haftada bir gidecegim . Yeni doktorumla da bugun tanistim acayip kanim isindi hadi bakalim hayirlisi:):)insallah hafta sonuna denk gelmez dogumda nobetci doktora kalmam bu doktor yapar sezeryanimi. Ayrintilari uzun uzun konustuk. Soz verdi cok guzel yapacagim dikislerini aceleye hic gelmeyecek korkma dedi:)
Gözün aydın cnm inşallah öyle kalır bebişin ve sağlıkla doğar inşallah...

Kizlar benim kuzu galiba daha bu sabah veya dun aksam dondu. Su anda ilk defa hayatimda mideme tekme yiyorum:) Allahim bir insan bu kadar kucuk bir seye bu kadar sevinebilir mi??? Insallah kizim saglikla dogar doya doya severim onu! Tedavi ise yaradi herhalde:) her iste bir hayir vardir diye bosa dememisler. Buraya tasinmasaydik bu tedaviyi olamayacaktim. Zorlaniyorum yalnizim ama sukurler olsun bu ulkeye gelmisiz:)

Kizlar benim kuzu galiba daha bu sabah veya dun aksam dondu. Su anda ilk defa hayatimda mideme tekme yiyorum:) Allahim bir insan bu kadar kucuk bir seye bu kadar sevinebilir mi??? Insallah kizim saglikla dogar doya doya severim onu! Tedavi ise yaradi herhalde:) her iste bir hayir vardir diye bosa dememisler. Buraya tasinmasaydik bu tedaviyi olamayacaktim. Zorlaniyorum yalnizim ama sukurler olsun bu ulkeye gelmisiz:)
Ohhh maşallah daha güçlü tekmelerini hissedersin inşallah :)) tabi öyle gerçekten herşeyde var bir hayır

canım bende kv ye saygımı gösteririm değer veririm ama ne yalan söyleyeyim benim annnemden fazla değer veremem.benim için benim annem daha değerlidir..
Nişanlılık zamanında o hatayı çok yaptım iş çıkışı kendi evime değil onun yanına giderdim gece ye kadar oturur sohbet ederdik işte daha sonra anladım haddinden fazla değer verilmeyeceğini

Nişanlılık zamanında o hatayı çok yaptım iş çıkışı kendi evime değil onun yanına giderdim gece ye kadar oturur sohbet ederdik işte daha sonra anladım haddinden fazla değer verilmeyeceğini
Bn bu bi kac gundur kendi annemin ailemin degerini daha ii anliorum canim.annem yazik kac saatlik yok geldi dinlnmeden is yapti bnmke hastaneye gitti kadin seker hastasi dun tansiyonuda biraz yukseldi olsun kizim diyor.kv bugun gelck niye cunku iskerimiz bitti temizlik bitti istemiyorum hic gelmesini anca torunuma sunu ordum bunu ordum.annmde ordu dedim en.son.bn sewerdim ama su son olaylrdan snra zerre sewgim yok oda anlamistr zaten.ayy temizlige kadin tutunn diyo dedigi kadin ewimi temizkemedi bile tanidigi die onu soyluyo.bnde geleyim yardim edeyim yok.o yuzden ne varsa kndi ailende var Allahim saglik omur versin .cok dertlnmisim kac gndr:)

gözün aydın canım :) Allahım sağlıkla tamamına ermeyi nasip etsin inşallahh cümlesiyle...

Bu arada hepiniz iyi ki varsınız :-(
canım çok geçmiş olsun ,, aslında bazen bu tür sinyaller bir yönden iyi olabiliyor , çünkü önlemler ona göre alınıyor her zaman kötüye yormamak lazım ,, acil bir durumda insan daha çaresiz kalıyor .. bu yaşadığın sıkıntı son olur inşallah cnm da sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Günaydın annelerrr... Hastane için bunu alsam nasıl olur sizce? Bu namaz elbisesi aslında... Yürürken felan bunu giyerim diye düşündüm rengini çok begendim. Arkada ipi var ayarlanabiliyor bedeni. İçinede kısa kol pijama ve gecelik alırım diyorum. Ne dersiniz? Eki Görüntüle 1512693
Canim ben çok beğendim
Yandan bağlamali falan mı sabahlık gibi öyle duruyor sanki
Ben bile almayi dusunebilirim

Bn bu bi kac gundur kendi annemin ailemin degerini daha ii anliorum canim.annem yazik kac saatlik yok geldi dinlnmeden is yapti bnmke hastaneye gitti kadin seker hastasi dun tansiyonuda biraz yukseldi olsun kizim diyor.kv bugun gelck niye cunku iskerimiz bitti temizlik bitti istemiyorum hic gelmesini anca torunuma sunu ordum bunu ordum.annmde ordu dedim en.son.bn sewerdim ama su son olaylrdan snra zerre sewgim yok oda anlamistr zaten.ayy temizlige kadin tutunn diyo dedigi kadin ewimi temizkemedi bile tanidigi die onu soyluyo.bnde geleyim yardim edeyim yok.o yuzden ne varsa kndi ailende var Allahim saglik omur versin .cok dertlnmisim kac gndr:)
Amin cümlemizinkini gerçekten öyle ne varsa kendi ailende var allahtan ben o hatayı nişanlılık zamanında yaptım sadece 1 yıl ondan sonra hareketleri değişmeye başladı zaten koptu bizden saçma sapan bahanelerle. inan 3 yılda toplasan bize 3 kez gelmiştir davet ediyorum gelmiyor çok değişik bir yapıya sahip. İnsanın ailesi gibi hiç kimse olamaz inan anne diyemedim kvdeme hiç içimden gelmiyo milletde dalga geçiyor teyze dEdiğim için gerçekten insanın bir tane annesi oluyor sonra eşimin teyzesi iLe aram çok iyi oldu o da bana aynı kv yaptığı gibi yaptı bir anda konuşmadı benimle heee o zaman gerçekten snladım bunların hepsi aynı kimseye güvenmiceyeceksin seda dedim kendi ailen gibi kimse olamaz bunların hepsi bir trip bi alınmaca ben sanki odunum benim duygularım yok o yüzden hepsini salladım . Evimede öyle kimse gelmez akrabalardan çalışıyoruz diye öyle alıştırdık zaten çok şükür kafam rahat kimseyi görmüyorum hele bir tane elti ve kayın var aman allahım onlara hiç girmiyim çok şükür onlarıda 1 yıldır görmüyorum eşimde öyle ne olduklarını biliyor o yüzden kafamız rahat çok şükür kv kayınpeder elti kayın derdi yok. Aman bırak ne halleri varsa görsün biz dolmayalım bırak onlar dolsunlar artık :)))

Canım benim kızım da az hareket ediyor ki normalde kıpır kıpırgün boyu oynar. Oyndığında da genelde mesaneye , alt kısımlara çalışıyor :)) artık büyüdükleri için normaldir heralde.
sğln kızlar ya endişelendim bende herkeste aynıymış iyi ozaman

Back
X