2015 Temmuz Anneleri

Valla aynen dediğin gibi çokda fifi :) ya sen benim kv ne demeli 2 tane erkek torunu var ee kendininde 2 tane oğlu var bizden de erkek bekliyordu kadın şok oldu kız olduğunu duyunca geçen aya kadar eşim anne sana birşey söylicem diyince ne oldu bebek erkek mi diyordu yada kıza alışamıyorum bir türlü diyordu o kadar sinirleniyordum ki anlatamam ablamın 2 tane kızı var annemlerden bir kere bile öyle bir tepki görmedim yeter ki sağlıklı olsun ne farkeder kız erkek diyorlar ama bizim ki aklını erkekle bozmuş
Allah hayirli evlat versin cnm cahillerle ugrasmk basa belaa :)

Günaydın kızlar
Konuları çok kaçırdım herkes iyidir inş.
Bugün evimdeyim okadar berbatki ev dağınıklık çamaşırlar birikmiş 3 gün el sürmedim nasıl zor geliyo şimdi. Zaten çok detaya giremem dinlenmem lazım.
Öksürürken boşluklarım ağrıyo bitkisel bi şurup kullanıyorum. Başka neler yapabilirim kızlar öneriniz varmı şu öksürüğü hemen atayım
Oksuruge kesinlikle sogan bal diyorum baska birsey demiyorum. Gecmis olsun canim.

bitkileri ben zaten oldum olası sevmem ve korkarım,sonucda ılaclarda hep bıtkı özünden imal edılıyor,bilmeden tüketmemek lazım...maya arkadasımız ballı turplu bişiler söylüyor arada ama tam hatırlayamadım,çok işe yarıyor dıyordu,istersen bi mesaj at,görür görmez cevap yazar
Balli sogan:) bitkiselde degil zararsiz herkese oneririm.

Kızlar günaydıııın :KK49: biz bugün yine erkenden uyandık. Bikaç gündür sakindi kızım ama bugün yine yemini bozdu heralde :KK70:sürekli Dönüp duruyor. Ben de korkuyorum baş aşağı pozisyonunu değiştiricek diye. Umarım sabit kalır doğuma kadar :))
Aklıma bişey takıldı. Banyo süngeri olarak ne kullanıcaksınız ya da kullandınız kızlar ? İnternette genelde doğal süngerlerden bir de tülbentle yıkamaktan bahsetmişler. Haftasonu eksikleri tamamlayayım diyorum ama bu konda kararsız kaldım.
Tulbent tahris edebilir . Ben mothercare ikili satilan sungerlerini kullanmistim cok memnundum. Cok yumusak ve kaliteli bir sunger. Bazilari bulasik sungeri gibi oluyor:) alirken dikkat etmek lazim.

al benden de o kadar bzim sınıftda öle deliler var saçma sapan akşama kadar yazıyolar zten sinirli ve gerginim . eşime diyomki bebeği bi doğurıyım ilk sınıf annesini dövücem:KK67: ne kadar gereksiz konuşyo bunlar ya hepsimi böle .yok sınıfı her telefüs temizlenmesi lazımmış . bide benim kızım yemek haneye yazılmak istemed evden koyuyoz bazende para veriyorum diye kızıma sen sağlıksız besleniyosun demiş biri yolucam valla:rolleyes::rolleyes:
Hay Allahim ya. Sanki yemekhane cok saglikli. Hem onlara neymis senin kizinin beslenmesinden??? Tam dayaklik ya! Her teneffus sinif temizlendigi nerde gorulmus, cok guldum. Gelip kendi temizledin o zaman ballerina cif kilikli:):)

Kizlar anlatiyosunuz boyle diyorum ki herkesde var boyle degisk bir kv ama untmayin bizde kv olucaz :KK53: saka bir yana canim benimkide kizimda ayni:seyi yapti doguma kadar doktrlar yanilir erkek o ruyamda hep erkek grdum vs dedi bunaltti beni cahillik iste bende taktim smdide erkek hic umrunda degilmis gbi davraniyo zorla iki yelek ordu bitanede onluk almis gecen :63: su erkek cocuk merakinida anlamis degilim ki cahiliye donemindeyiz sanki Allah kiz cocugunu nasil erkekten ustun tutyo sunlarin yaptigi haznedilir cinsten degil :KK12:
Biz alisveris tapioz ara renk al erkk olur belki diyor kizya fiyorum yokbikincidi fiyor cuss dedim.icimden .daha bu bi dogsun dedim kardessizmi olcak demeye basladi bugun aksam gelck isler bitti tertemiz oldu oturur asagiya.gene saygiszlik etmiim diyorum canimida skmk istemiorum su halimle

canım neden baş aşşagı durması pozisyona geçmesi içi bu kadar sevindin anlamadım doğuma çok var daha bide sezeryan yapıcan arada konuları kaçırıyorum çok yazı oldugu için ama yinede senin adına sevindim hayırlı olsun :KK46:
yurt dışında yaşıyorsun sanırım . ben daha gitmedim doktora ne zaman gitçeğime karar veremedim ayda 1 gidiyorum
Canim kacirmissin sen bayagi konuyu:) benim ilk kiz makat gelisti donmedi dogduktan sonra kalca icin tum vucut bandaj takti aylarca boyun icin iki sene fizyoterapiye gitti. Allah korusun sakat gibi dogdu cocuk icerideki pozisyon yanlis oldugundan o yuzden o kadar sevinmem. Yoksa sezeryan filan umrumda degil benim. Benim rahim dar belli bir hafta gecince donemiyor bebeklerim bu dondu ona sevindim.

Son düzenleme:
bencede canım sakın o riske girme derim ben.gecenlerde duydum bir tanıdığın tanıdığı kadın iki tane sezeryan doğum yapmış ikiside kızmış.üçüncüye hamile erkek.tanıdık birisi demiş bunu ebe normal doğum yaptırsın evde hiç bşy olmaz dördüncüye yaparsın böylelikle diye.kadında kabul etmiş doğum zamanı yaklştıgında ebeye gitmiş.ebe doğurtamamış.bebek o an ölmüş.anneyi de yokun bakıma almışlar.cok üzüldüm duyduğumda erkek bebek olsun diye cok istemiş üstelik..
Ay yok canim ben sezeryan olacagim zaten oyle ebeyle filan doguramam . Teknolojiye guvenirim
Ben hastane isterim. Cok
Uzuldum tanidiginiza. Allah sabir versin. Simdi birde vicdan azabi cekecek o anne niye dinledim o ebeyi diye:(

Canim kacirmissin sen bayagi konuyu:) benim ilk kiz makat gelisti donmedi dogduktan sonra kalca icin tum vucut bandaj takti aylarca boyun icin iki sene fizyoterapiye gitti. Allah korusun sakat gibi dogdu cocuk icerideki pozisyon yanlis oldugundan o yuzden o kadar sevinmem. Yoksa sezeryan filan umrumda degil benim. Benim rahim dar belli bir hafta gecince donemiyor bebeklerim bu dondu ona sevindim.

anadım canım çok geçmiş olsun hatırlıyorum kızının boynunda bi sıkıntı olugunu da bu kadar detaylı bilmiyodum bende pazartesi gitçem bi bakıyım dönmüşmü kerata hiç uyumuyo zaten hep vuruyo ama duruşunun bu kadar önemli oldugunu bilmiyodum . bende renkli ultrosondki videoya bakıyom çok özledim yaa

Bencede hem anne için hemde baba için kız evlat çok farklı birde soruyorlar ya cinsiyeti ne kız diyince hıı hayırlısı olsun bu nasıl cevap ya öldüresim geliyor. Akıllarındaki düşünce ne ya kız olunca biz istemiyor muyuz benim eşim kız olmasını o kadar çok istiyordu ki anltamam bizim taaa sevgiliyken kızımızın ismi belliydi inan hiç erkek isim düşünmedik bile. Benimde bir abim ablam var ama biz ablamla anne babaya bir başkayız
Herkes annesini sever şüphesiz ama genel olarak kızlar hem baba evine hemde evlenince kendi evine daha düşkün oluyor. İnan annemleri 1 gün aramasam içim rahat etmiyor. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Yaşadığın tepkiye sürekli maruz kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum

Kiz cocuk hayirli evlattir biz 3 kiz kardesiz hepsi candir annemde cananimizdir,oglum olacak ama insallah ikinci evladim kiz olur cok isterim siz cok sanslisiniz Allah evladin hayirlisini versin :)

Amin canım hepimize hayırlı evlatlar nadip etsin Rabbim. Senindr gönlüne göre versin. Diyorum hepsi seviyor anne babayı ama kızlar bunu gösteriyor. Erkekler büyünce gösteremiyor kız kadar net. Anneme misafir gelse biz 3 kız hazırlık temizlik ikram annemi bırakmayız. Bugün ilk defa yalnız misafir ağarlayacak uzun zaman sonra. Hepimizin aklı onda sanki çok zor iş yapacak :) erkeklerde bu hassaslık olmuyor canım ama gerektiğinde oda annesine koşturur her zaman

Aynen canim ben cok istiyordum kizimin olmasini esimde ayni sekilde sevgiliyken bile hep hayalimizde kizimiz vardi ama Allah erkek nasip etti bize. Daha cinsiyeti belli degilken kv bana senin kizin olmayacak ki oglun olacak esim cok kiz istemis olmayacakmis kizim oyle sinirlendimki bir daha bu tarz konusursaniz sizinle hicbirsey paylasmam dedim ... sukredin boyleleri de var bazilari surat asar bazilari lafini sozunu bilmez :mad:

Beni kv.dede kız çık istediğimi biliyordu. Hamile olduğumu öğrendiği gün mevzu oldu. Bıyık altından gületek eşime baktı. Bizden erkek çıkar dedi. Eşime herkesin içşnde resöen erkek adamın oğlu olur düşüncesini işledi. O güne kadar kız isteyen adam kız olduğunu öğrenince 2. Erkek olur dedi. Şok oldum o gün. Anne sonuçta bu etkisi altında kalıyor insan. Cinsiyet kesinleşince bende kv.ye biz baskın geldik dedim. Şimdi eşim her gün karnımı öpüyor kızım diye. Anne baba etkiliyor insanı

Banada hep olsun sağlıklı olsun diyor çoğu kişi. Ben hep kızım olsun istedim.Takılmıyorum o yüzden bende söylenenlere. Sonradan gösterilen ilgide samimi gelmiyor insana açıkçası

Şu insanlar var ya :KK67:
Benimki de ikincisi de erkek diye kime desem "olsun" hatta "tuh uzuldum" bile diyenler oldu
Sanki bizim elimizde sen kim oluyorsun da sorguluyorsun rabbim yaratmış can vermiş..ilki neyse ikincisi de farklı cinsiyetten olsun diye bi kanı var insanlar da..öyle de güzel böyle de..hepsinin artısi eksisi var.:KK73:

Bu arada kızlar çok giremiyorum arada okuyorum rabbim tüm hastalara şifa versin
Bebeği vefat eden arkadasa da dayanma gücü versin :KK61:

Yok canim Turk degil Amerikali ama takintili herhalde. Baksana evi camasir sulamis filan:) birde oyle konusuyor ya cok titizim filan diye evine gitsen bizim standartlara gore pistir ha:) iddia ediyorum benim evim buradaki en temiz evdir. Biz birkere ayakkabiyla girmiyoruz eve. Kizimin dun atesi cikti ama yendi mikrobu. Dusurdum ilik banyoyla filan ilac vermeden. Utanmadan hasta kizini okula gondermis bizimkileride hasta edecek terbiyesiz birde hesap soruyor tum siniftan. Herkes cevap atmis ama sinifta kimse hasta degil sorun sizde diye:):)

Bende ondan sordum canım. Eve ayakkabıyla giriyorlar demiştin daha önce. Çamaşır suyu diyince heralde Türk dedim :) cidden bu kadar hassassa hasta çocuğunu evde tutsun. Ruh hastası :)

Back
X