2015 Temmuz Anneleri

Benim 2 3 gündür miğde yanmalarım başladı önceden ara sıra olurdu ama şimdi sabah kahvaltıda bir sorun yok öğlen başlıyor yanmaya resmen asit dökülüpte yakılmış gbi göğsümün altından başlıyor boğazıma kadar çıkıyor süt içiyorum muz yiyiprum ama nafile başka öneriniz var birde saçtan dolayı mı yanma oluyor yoksa hamileliğin genel sıkıntılarından mı

Guzelms canm gule gule.kullanin minik kizinla :)

Teşekkür ederiz teyzesi

çok beğendim çok güzel :KK66: ilk çocukta yapılan hiç bişey israf değil bence..ilk çocuğu olanlara tavsiyem kaliteli güzel şeyler alın öbürleri de kullansın :KK66:

Canım benim 2 kız yeğen var. Benimkide kız olunca çoğu masraf gitti zaten. Ciddrn bizim bazı şeyler 3. Bebeğe hala sapasağlam

Hee demek karnimizdakiyle ayni olmuyor gelsin bakalim cimcimeler :KK70:
Öyleymiş :) gelsinler hoşgelsinler

Cadılar :)
Hadi ya o zaman xl olur bana :) normalde l xl giyiyordum seninde maşallahın varmış :)

Olur xl kalıplar geniş geniş. Zaten göbek kısmı kocaman :) ama ben kumaşı filan beğendim. Kaliteli gecelik

Gunaydin canim ne yazikki uyuyamiyoruz biz oglumla :KK43:

Geçmedi mi ağrın. Ben bileğimi burktuğumda doktor voltaren jel verdi ilk 3 aydan sonra kullanılabilir dedi. Doktoruna sor belki dışardan uygulayabileceğin şeyler vardır. Bide ılık duş ağrılara iyi geliyor

Benim 2 3 gündür miğde yanmalarım başladı önceden ara sıra olurdu ama şimdi sabah kahvaltıda bir sorun yok öğlen başlıyor yanmaya resmen asit dökülüpte yakılmış gbi göğsümün altından başlıyor boğazıma kadar çıkıyor süt içiyorum muz yiyiprum ama nafile başka öneriniz var birde saçtan dolayı mı yanma oluyor yoksa hamileliğin genel sıkıntılarından mı
Saçla alakası yok canım çocuk Büyüdükçe baskı yapıyo mide kapakçığından kaçak oluyo bu baskıyla. Ne yaparsan yap denemediğim birşey kalmıyo artık haftada bi şurup bitiyo hamilelikte en zor 2 şey var benim için 1. Ilk aylarda ki mide bulantıları 2. Son aylarda ki mide yanması. Okadar Çaresiz bi durum ki. Doğum yapınca sihir gibi herşey bitiyo en güzel yanı bu

Temmuz annelerini uyuyormusunuz:)

günaydın canım

günaydın kızlar...iyi haftalar...naıslsınız?

Günaydın kızlar.
Güneşli bi güne başladık artık bahar Havası yaşayalım ne sıcak ne soğuk olsun :KK66:

Günaydın hepinize. Gece kızım az yaramazlık yaptı. Daha rahat uyudum daha güzel uyandık. Allah hiç birimizin neşesini keyfini bozmasın. İyi mi herkes bakalım

Doktorlar saçla alakası yok diyor ama benim ablamın ilk gebelikte çok yanması olmuştu. Yeğenim doğduğunda kafasında benden çokmsaç vardı :) 2. De olmadı o çok saçlı bi bebek değildi. Benim normalde reflüm vardı. Şimdide yanmadan ziyede eflüm oluyor. Doktorlar gaviscon şurup veriyor. Içebilirsin. İyi geliyor

benim geceden beri kasıklarımda ağrı var :((
oğlumda gece ateşlendi... öksürük burnu tıkanık... :( çok uykusuzum yorgunum bugün nasıl akşam olur bilmem :(

reflü başlamış canım... hepimizde oluyor bu... bendede arttı iyice...dr uma sordum gaviscon kullanabilrisin dedi... sende çok rahatszı olursan al... önceki hamileliğimde de kullanmıştım

benim geceden beri kasıklarımda ağrı var :KK43:(
oğlumda gece ateşlendi... öksürük burnu tıkanık... :KK43: çok uykusuzum yorgunum bugün nasıl akşam olur bilmem :KK43:

Çalışıyor muydun. Çok geçmiş olsun. Su gibi geçip gider inşallah bugün

Back
X