- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #42.041
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınTam sizin kadar gebeyken riskim çıktı 4 hafta sonra dogum Yaptım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınTam sizin kadar gebeyken riskim çıktı 4 hafta sonra dogum Yaptım.
Bu mesajı görmemiştim ben demiştim bile :) ikra da karar kılmanıza da sevindim :)Arkadaslar be eski doowwood arkadasiniz, artik minik kizimin ismiyle aranizdayim. Bu da kim demeyin yani![]()
Bu mesajı görmemiştim ben demiştim bile :) ikra da karar kılmanıza da sevindim :)
Çok güzeller iyi günlerde kullansın prensesKızlar odamizi ismarladik sizce nasıl ??
Maşallah ne güzel o ablaları yerim :), evet canim bugün kizlarimizla da paylastik cok begendi ablalari...
günaydın canımTemmuz annelerini uyuyormusunuz:)
Gunaydin canim ne yazikki uyuyamiyoruz biz oglumlaTemmuz annelerini uyuyormusunuz:)
Guzelms canm gule gule.kullanin minik kizinla :)
çok beğendim çok güzelilk çocukta yapılan hiç bişey israf değil bence..ilk çocuğu olanlara tavsiyem kaliteli güzel şeyler alın öbürleri de kullansın
![]()
Öyleymiş :) gelsinler hoşgelsinlerHee demek karnimizdakiyle ayni olmuyor gelsin bakalim cimcimeler![]()
Cadılar :)
Hadi ya o zaman xl olur bana :) normalde l xl giyiyordum seninde maşallahın varmış :)
Gunaydin canim ne yazikki uyuyamiyoruz biz oglumla![]()
Saçla alakası yok canım çocuk Büyüdükçe baskı yapıyo mide kapakçığından kaçak oluyo bu baskıyla. Ne yaparsan yap denemediğim birşey kalmıyo artık haftada bi şurup bitiyo hamilelikte en zor 2 şey var benim için 1. Ilk aylarda ki mide bulantıları 2. Son aylarda ki mide yanması. Okadar Çaresiz bi durum ki. Doğum yapınca sihir gibi herşey bitiyo en güzel yanı buBenim 2 3 gündür miğde yanmalarım başladı önceden ara sıra olurdu ama şimdi sabah kahvaltıda bir sorun yok öğlen başlıyor yanmaya resmen asit dökülüpte yakılmış gbi göğsümün altından başlıyor boğazıma kadar çıkıyor süt içiyorum muz yiyiprum ama nafile başka öneriniz var birde saçtan dolayı mı yanma oluyor yoksa hamileliğin genel sıkıntılarından mı
Temmuz annelerini uyuyormusunuz:)
günaydın canım
günaydın kızlar...iyi haftalar...naıslsınız?
Günaydın kızlar.
Güneşli bi güne başladık artık bahar Havası yaşayalım ne sıcak ne soğuk olsun![]()
Benim 2 3 gündür miğde yanmalarım başladı önceden ara sıra olurdu ama şimdi sabah kahvaltıda bir sorun yok öğlen başlıyor yanmaya resmen asit dökülüpte yakılmış gbi göğsümün altından başlıyor boğazıma kadar çıkıyor süt içiyorum muz yiyiprum ama nafile başka öneriniz var birde saçtan dolayı mı yanma oluyor yoksa hamileliğin genel sıkıntılarından mı
reflü başlamış canım... hepimizde oluyor bu... bendede arttı iyice...dr uma sordum gaviscon kullanabilrisin dedi... sende çok rahatszı olursan al... önceki hamileliğimde de kullanmıştımBenim 2 3 gündür miğde yanmalarım başladı önceden ara sıra olurdu ama şimdi sabah kahvaltıda bir sorun yok öğlen başlıyor yanmaya resmen asit dökülüpte yakılmış gbi göğsümün altından başlıyor boğazıma kadar çıkıyor süt içiyorum muz yiyiprum ama nafile başka öneriniz var birde saçtan dolayı mı yanma oluyor yoksa hamileliğin genel sıkıntılarından mı
benim geceden beri kasıklarımda ağrı var(
oğlumda gece ateşlendi... öksürük burnu tıkanık...çok uykusuzum yorgunum bugün nasıl akşam olur bilmem
![]()