Pazartesi cok kotu bence, temmuz olmasi sart mi agustos olsunyaa dahada o tarihide tutmamışlar şimdi konuştmm nolcak bilmiyorumçok sıkıntı yaa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi cok kotu bence, temmuz olmasi sart mi agustos olsunyaa dahada o tarihide tutmamışlar şimdi konuştmm nolcak bilmiyorumçok sıkıntı yaa
![]()
Pazartesi cok kotu bence, temmuz olmasi sart mi agustos olsun
26yaşlarınız kaç kızlar?
ayarlayabildiniz mi :)Merhaba ben dugunumu 25 temmuza ayarlamaya calisiyorum.
Izinlerimizi bile oyle ayarladik ama eger yer bulamazsa o tarihe yandik
tühhayir
ya cevap gelmiyor yada buraya kadar gelmeniz gerek diyorlar.....
Ama ben Belcikadayim
benimde 23 temmuz bizde zor yer buldukmerhabalar 23 temmuzda benim düğüm 24 yaşındayım . bizde zor yer bulduk maleseff :
23 temmuzdu canım bizimkide 30 temmuza erteledikbenimde 23 temmuz bizde zor yer buldukAma bunada şükür ben 1 buçuk senedir nişanlıyım ve nişanlım la 1000 km uzaklıktayız. Türkiye'nin bir ucu o bir ucu ben..
inşallah canım bende asker yolu bekledim 15 ay ve 6 yıldır birlikteyiz bizim hep beklemeyle geçti o yüzden şimdi zaman geçmiyor sankihayırlı olsun canım bende bir yıldan fazladır nişanlıyım :) uzak olmak çok zor askere gitti 5 ay ben kafayı yicektimm Allah yardımcın olsunnn neyse az kalmışş kavuşuyosunuz bak :)
Tabi sonuca bakmak gerek hayırlısıyla evlenelim mutlu huzurlu olalım inşallah bir ömür :)ayy çok beklemişin canımm yaa benim çok çabuk oldu tanıştık 8. ay istemeye geldilerrneyse sonuçta ikimizde evleniyoruz