2015 temmuz gelinleri :)

Sevgili gelin adayları çeyziniz için Karaca nın en yeni ürünü olan Granit tencere kazanmak istermisiniz.Yarışmaya buyrun,soruyu cevaplayın,çekilişteki şanslı siz olursanız çeyzinizi bu granit tava ile zenginleştirin :KK39::KK39::KK39:

Merhaba ben dugunumu 25 temmuza ayarlamaya calisiyorum.
Izinlerimizi bile oyle ayarladik ama eger yer bulamazsa o tarihe yandik

merhabalar 23 temmuzda benim düğüm 24 yaşındayım . bizde zor yer bulduk maleseff :

ayhh son dakika kır olmasına karar verdik düğünümüz 30 temmuza ertelendii .ay ne zor işlermiş yaaa :/ 8 ay öncesinden yer bulmakta zorlanıyoruz şaka gibi

bende 2015 temmuz gelini olacağım inşallah 23 temmuz da düğünüm:KK73: 25 yaşındayım

merhabalar 23 temmuzda benim düğüm 24 yaşındayım . bizde zor yer bulduk maleseff :
benimde 23 temmuz bizde zor yer bulduk :110: Ama bunada şükür ben 1 buçuk senedir nişanlıyım ve nişanlım la 1000 km uzaklıktayız. Türkiye'nin bir ucu o bir ucu ben..

hayırlı olsun canım bende bir yıldan fazladır nişanlıyım :) uzak olmak çok zor askere gitti 5 ay ben kafayı yicektimm Allah yardımcın olsunnn neyse az kalmışş kavuşuyosunuz bak :)

hayırlı olsun canım bende bir yıldan fazladır nişanlıyım :) uzak olmak çok zor askere gitti 5 ay ben kafayı yicektimm Allah yardımcın olsunnn neyse az kalmışş kavuşuyosunuz bak :)
inşallah canım bende asker yolu bekledim 15 ay ve 6 yıldır birlikteyiz bizim hep beklemeyle geçti o yüzden şimdi zaman geçmiyor sanki :KK43:

ayy çok beklemişin canımm yaa benim çok çabuk oldu tanıştık 8. ay istemeye geldilerr:rolleyes::rolleyes: neyse sonuçta ikimizde evleniyoruz

Merhaba 19 temmuzda benımde düğünüm olacak ama hala salon bakıyoruz :(

Back
X