2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

By arada kimse kalmadi....bende 33+0 oldum doktor 37 alcam diyontabi dururkarsa bu haftayida atlatirsam biraz rahatliycam bebisler 2300 gram lar..ama. Doktorun korkusu ikizlwrde bi zaman sonra kilo alimi duruyomus ..3 kilo doguracak halimiz yokta 2800 fala. Olsa fena olmaz

Bugun 16 gunluk oldular ve hala kuvozdeler haftaya cikabilirler sanirim dedi hemsire.eve getirecegim gunu dort gozle bekliyorum...

Saol canim ama butun cabalarima ragmen sutum hala artmadi pes etmiyorum ugrasiyorum surekli sagarak ve sut arttiran bitkisel caylar icerek 16 gun oldu artik artarmi bilmem ama en az bir ay deniycem yine olmazsa yapacak biseyim kalmiyor sanirim tek derdim gunde bir kere bile olsa sut verebilmekti oyle doluo tasmasada her ikisinede yetmesede anne sutu alabilmelerini cok istemistim.oglumu emzirebilmistim bunlari emziremedim nasip olmadi benim sutum kuzularima kendimi oyle suclu hissediyorumki anlatamam.depresyona girdim sanirim surekli agliyorum olacaksada olamiyor bu yuzden ama elimde degil Sen nasilsin canim Rabbim senjnde yardimcin olsun kolay dogum nasip etsin yavrularini saglikla kucagina aldigin gunleride gostersin insallah...

arkadaşlar konunun içinde geçmiş ama alttan kontrol ile ultrason arasında ne fark var... hangisi sağlıklı.. alttan kontrol şart ml

canim benim yazdiklarini yuregimde hissettim sen elinden geleni yapiyorsun o ilaci da kasitli almadin sonucta.biraz daha gayret et ama yipratma kendini.rizkimiz nasip kismet isi bebeklerin rizki da oyle belki almak nasip olmayacak ama onemli olan saglikli olmalari.benim kizim 1.5 aylikken reddetmeye basladi 3 aydan itibaren uyutup emzidim 6 aydan 9 aya kadar sagip verdim ve bitti sutum.bazen cocuk istemez bazen de annede olmaz.nasip isi ben de cok yipratmistim kendimi.cok sucladim da.en guzel gunlerim kotu gecti buna uzulerek.ama simdi masallah cok saglikli yasitlarina gore buyuk gosteren bir cocuk boy olarak.ikizlerimiz mecbur mamaylada beslenecek o yuzden uzulme arkadasim .bir damlasi bile cok kiymetli biliyorum ama allah baska dert vermesin saglikli olsunlar.
haftaya cikacak olmalarina da cok sevindim canim.biz de iyiyiz tesekkur ederim.allah yardimcin olsun.uzulme artik lutfen

Ri
arkadaşlar konunun içinde geçmiş ama alttan kontrol ile ultrason arasında ne fark var... hangisi sağlıklı.. alttan kontrol şart ml
riskli bi durum gorurse bakabiliyorlar canim daha iyi gorup degerlendirmek icin.kalp atislarini falan

35+2yiz kızlar. Bugün belime müthiş bir ağrı girdi. İki gündür de yüzüm şiş. Cuma randevum. İnşallah pazar gününe kadar gelmezler. KPSS alan sınavım var.Dua edin bana

Canim benim Allah razi olsun moral oldun bana...her ne kadar uzulmeyeyim iyice kesilir sutum desemde elimde degil iste birde bu benim son gebeligimdi yani daha istesemde olmaz artik bir daha bu duyguyu yasiyakiyacagim icin o kadar uzgunumki anlatamam...sut meselesi ayri bir taraftanda bir daha hamile kalamiycam tekrar anne olamiycam diye dusundukce kotu oldum bide bebeklerimde yanimda degil ,
birkac gun oncesine kadar psikolojim cok kotu dutumdaydi surekli aglayip duruyorum sanki hic bebegim olmamis gibi hissettim...bebeklerin yanina gidip gordugumuzde biraz rahatlasamda eve geldikten sonra ertesi gun gormeye gidene kadar nefesim kesiliyordu resmen su an yazarken bile agliyorum ne oluyor bana bilmiyorum kendimi hic iyi hissetmiyorum bu aralar

Canim senin bebislerin cinsiyetleri neydi? unuttum.birde nasil gidiyor hamilelik hic gorusemedik bayadir iyimisin?

Estagfirullah canim senden de razi olsun.lohusasin bebeklerinden ayrisin bu yasadiklarin cok normal.ben de ilk kizima 7 yil sonra 6.tup tedavisiyle kavustugum halde dogumdan sonra hamileligimi onun tekmelerini o kadar cok ozledim kendimi o kadar kotu hissettimki bidaha hamile kalamayacagimi dusunerek depresyona girecektim nerdeyse bide emmeyince daha fena oldum.sonra dur bakalim yillardir aradigin sey kucaginda hamilelik ayri bi guzel cocuk bakmak apayri.hepsini yasadin cok sukur tadini cikar artik dedim.fani dunya iste hepsi gelip geciyor.anin kiymetini bilmek lazim.cok sukur ki rabbim 7.tedaviyle ikiz bebeklerimi nasip etti.hic umudum yoktu aslinda kizimi kadar aramisken bu kadar cabuk olmaz diyordum.insallah kucagimiza almak da nasip olur.
Özel olmazsa tekrar anne olamiycam derken tedavi olmayacaksin anlaminda mi yoksa buna engel saglik problemin mi var.ne olursa olsun cok sansliyiz 3 tane evladin var artik bir daha cocugun olmasa bile.zaten bu devirde 3 cocuk yetistirmek bile buyuk mesakkat.yillar yili evlat arayip duranlar hic olmayanlar ne yapsin.bak bebeklerine kavusmana az kaldi kendini oglunu yuvani buna hazirla eminim ki en gec 2 hafta sonra bu cocuklari nasil uyutucaz agliyorlar gibi sorular soracaksin ikiz annelerine.o yuzden bugunlerin kiymetini bil ve toparlanmaya guclu olmaya calis.eger dertlesmek istersen whatsapp grubumuza gel. efe dogum yapti kedilerin efendisi de biz ordan gorusuyoruz kizlarla.
Canim senin bebislerin cinsiyetleri neydi? unuttum.birde nasil gidiyor hamilelik hic gorusemedik bayadir iyimisin?
benimkiler 1 kiz 1 erkek canim bi de 28 aylik bir kizim var suan iyi gidiyor hamilelik cok sukur.ara sira kasilmalarim oluyor haftalik kontrollere nst ye gidiyorum artik.bizim icin de dua et taze anne.

33+5 günlük olduk bugün ve yaklasik 5 gündür hastanedeyiz. Sancim çok fazla çıkıyor önce sancı ilaçları ve serumla durdurdular sancıları. Simdi ilaca rağmen sancim çıkıyor ciğer gelistirici ignenin ilk dozu yapıldı doğum çok yakın diyor doktor. Bebeklerim biri 1900 diğeri 1990 cok küçükler üzülüyorum ama onlr için dik duruyorum. Bu haftalarda doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz ne kadar kuvezde veya yoğun bakımda kaldi? Nolur dua edelim birbirimize bebeklerimizi inşallah sağlıkla hayirlisiyla aliriz

Canim geçmiş olsun hayirlisiyla alırsın kucağına 33 iyi bi hafta inşallah bişey olmaz..sana bişe sorcam bende geçen hafta hastanede yattım sancı nedeniyle sancim En fazla 35 felan oldu..senin sancı nin sayısı kaç görünüyor ben de 25 haftaligim benimkiler de çok kucuklerŕ

33+5 günlük olduk bugün ve yaklasik 5 gündür hastanedeyiz. Sancim çok fazla çıkıyor önce sancı ilaçları ve serumla durdurdular sancıları. Simdi ilaca rağmen sancim çıkıyor ciğer gelistirici ignenin ilk dozu yapıldı doğum çok yakın diyor doktor. Bebeklerim biri 1900 diğeri 1990 cok küçükler üzülüyorum ama onlr için dik duruyorum. Bu haftalarda doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz ne kadar kuvezde veya yoğun bakımda kaldi? Nolur dua edelim birbirimize bebeklerimizi inşallah sağlıkla hayirlisiyla aliriz

Canim insallah biraz daha dayanirlar. Ben 1 ay once 32+4 te dogum yaptim biri 2110 gr digeri 1750 gr dogmustu. 18 gun yogun bakimda kaldilar. 13 gundur de evdeler cok sukur. Yogun bakimda kalma sureleri tamamen cocuklarin gelisimiyle alakali. Insallah saglik durumlari iyi olurda fazla kalmazlar kuvezde. Ama onemli olan ne kadar kuvezde kalacaklari degil saglikli bi sekilde sonunda evine goturmen onemli. Allah yardimcin olsun canim

Teşekkürler canım inşallah... benimki 50-60 falan çıkıyor...inşallah hepimiz de sağlıkla sihhatle hayirlisiyla kucagimiza alırız bebislerimizi

Inşallah canım benim dualarinizda unutmayin bizleri de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…