2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

benım tüp bebek 12, gun 432 çıkmıştı 15, gın 1405 cıktı 20. gun keseleri görmüştük
mrhb bi sorum olcak gebelik oluşum sırasında transferden sonraki 12 günde herhangibi agrın sızın yada sancın oldumu merak ediyorum bende tübebek deneyimin oldu hyırlısıyla tutmuştur inşallah 30kasımda belli olcak onun içn sordum bebişlerine ve sana saglık sıhat diliyorum hayırlısıyla kucagıa alırsın inşallah miniklerini

ara ara kasıklarımda hep sancım oldu canım korkuyodum hep acaba olmadımı dıye çok şükür tutunmuşlar inş.sendende guzel haberlerını alırız sakın testını erken yapma mutlaka bekle.ne kadar kolay soylemek sımdı ama senın için kıpır kıpırdır şimdi.

benimde araara sızıntı seklinde agrılarım aluyo inşallah tutmuştur okadar çok istiyorumki hayırlısıyla inşallah olur olmuştur...rabbim isteyen herkeze yardım etsin hayırlısıyla amin

Merhaba ikiz anne adayları.Bende dün kese görmeye gittiğimde iki kese sürpriziyle karşılaştım İnşaAllah ikiside sağlıklıdır,henüz kalp atımlarını duymadık.Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın bize.

Al benden de o kadar kurgular kurgular hayırlısı bakalım hepimiz için:)

amin hayrlısıylda saglıklı birşekilde kucagına alırsın inşallah

Bugun disari ciktim yurudum biraz ondan sonra siddetli bir bel ve kasik agrisi basladi.odum koptu birsey olacak diye.sonra kanamasi olan arkadaslari dusundum Allahim bir an once kanamanizi kesip bebeklerinizi simsiki tutundursun sizlere.cok buyuk korku sabir guc sifa diliyorum hepimize...

1-2 hafta ıcınde duyarsın inş yavruşlarının pıt pıt larını

benimde araara sızıntı seklinde agrılarım aluyo inşallah tutmuştur okadar çok istiyorumki hayırlısıyla inşallah olur olmuştur...rabbim isteyen herkeze yardım etsin hayırlısıyla amin
inş tutmuslardır canım bol bol dua ett çünkü elımızdende bısey gelmıyor

Hem ikiz bebek tasiyip hem sigarayi birakamiyorum nasil igrencembilmiyorum. Ilk bebegimde midem bulandi icemedim bu hamileligim hem ikiz hemde benim canim sigara istiyor. Ve surekli kramp kasiklarda cok gerginim ya hem agrim var halsizlik. Evde otusam sikinti deil ama ogretmenim ve okulda heo ayaktayim.

çocuklarının sağlığını düşünüyorsan içmezsın canım bende içiyordum duyar duymaz bıraktım yarın eburgun vıcdan azabı cekmek ıstemıyorsan bırakırsın

amiiiinn insallah cnm Allah razi olsun..

Kizlar istanbuda Yasayanlara soruyorum hangi doktora gidiyorsunuz ben hala tup bebek merkezime devam ediyorum ama muayene ucreti 325 doktor degistirsem mi artik diye dusunuyorum en azindan digum yapabilecegim bir hastanede devam etsen mi bilemiyorum ya

Merhaba arkadaşlar,ben doğal yollarla hamile kaldım, bu ilk hamileliğim ve dün İKİZ olduğunu öğrendim,şoktayım.

Bir bebeğin kalp atışını duyduk (6+2 yim) diğeri net değil kesede, 2 hafta sonra göreceğiz o zaman netleşir yüzde 80 ikiz dedi.

Kızlar sizlerde de böyle mi oldu yani bebeklerden diğeri daha mı geç görülebiliyor??

Arkadaşlar çok heyecanlıyım ne olur birşeyler paylaşın, ne ailemde ne eşimin tarafında yok ikiz gebelik,ne tuhaf yaa :)) Neler hissediyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…