ahh canım inş bir daha olmaz kanaman çok zordur acaba bıseymı olucak korkusu .3 ayı bır atlatsak daha kolay gecıcek sanırımHaftada iki gün vurunuyorum dediğin gibi iyi geldi bir kaç gündür kanamam yok ve sürekli yatıyorum
mrhb bi sorum olcak gebelik oluşum sırasında transferden sonraki 12 günde herhangibi agrın sızın yada sancın oldumu merak ediyorum bende tübebek deneyimin oldu hyırlısıyla tutmuştur inşallah 30kasımda belli olcak onun içn sordum bebişlerine ve sana saglık sıhat diliyorum hayırlısıyla kucagıa alırsın inşallah miniklerinibenım tüp bebek 12, gun 432 çıkmıştı 15, gın 1405 cıktı 20. gun keseleri görmüştük
ara ara kasıklarımda hep sancım oldu canım korkuyodum hep acaba olmadımı dıye çok şükür tutunmuşlar inş.sendende guzel haberlerını alırız sakın testını erken yapma mutlaka bekle.ne kadar kolay soylemek sımdı ama senın için kıpır kıpırdır şimdi.mrhb bi sorum olcak gebelik oluşum sırasında transferden sonraki 12 günde herhangibi agrın sızın yada sancın oldumu merak ediyorum bende tübebek deneyimin oldu hyırlısıyla tutmuştur inşallah 30kasımda belli olcak onun içn sordum bebişlerine ve sana saglık sıhat diliyorum hayırlısıyla kucagıa alırsın inşallah miniklerini
benimde araara sızıntı seklinde agrılarım aluyo inşallah tutmuştur okadar çok istiyorumki hayırlısıyla inşallah olur olmuştur...rabbim isteyen herkeze yardım etsin hayırlısıyla aminara ara kasıklarımda hep sancım oldu canım korkuyodum hep acaba olmadımı dıye çok şükür tutunmuşlar inş.sendende guzel haberlerını alırız sakın testını erken yapma mutlaka bekle.ne kadar kolay soylemek sımdı ama senın için kıpır kıpırdır şimdi.
Bende aynen o durumdayim.zaman sanki hic gecmiyor.ben bir de esimden neler aldi benden neler aldi nasil bir insan cikacak ortaya cok merak ediyorum.37 haftayi bulabilir mi dogumu sutum yeter mi ikisine de saglikli dogarlar mi neler neler kurup duruyorum.
amin hayrlısıylda saglıklı birşekilde kucagına alırsın inşallahMerhaba ikiz anne adayları.Bende dün kese görmeye gittiğimde iki kese sürpriziyle karşılaştımİnşaAllah ikiside sağlıklıdır,henüz kalp atımlarını duymadık.Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın bize.
İnşaAllah,cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız inşaAllah.amin hayrlısıylda saglıklı birşekilde kucagına alırsın inşallah
1-2 hafta ıcınde duyarsın inş yavruşlarının pıt pıt larınıMerhaba ikiz anne adayları.Bende dün kese görmeye gittiğimde iki kese sürpriziyle karşılaştımİnşaAllah ikiside sağlıklıdır,henüz kalp atımlarını duymadık.Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın bize.
inş tutmuslardır canım bol bol dua ett çünkü elımızdende bısey gelmıyorbenimde araara sızıntı seklinde agrılarım aluyo inşallah tutmuştur okadar çok istiyorumki hayırlısıyla inşallah olur olmuştur...rabbim isteyen herkeze yardım etsin hayırlısıyla amin
İnşaAllah canım,bakalım haftaya çarşamba randevum var.1-2 hafta ıcınde duyarsın inş yavruşlarının pıt pıt larını
çocuklarının sağlığını düşünüyorsan içmezsın canım bende içiyordum duyar duymaz bıraktım yarın eburgun vıcdan azabı cekmek ıstemıyorsan bırakırsınHem ikiz bebek tasiyip hem sigarayi birakamiyorum nasil igrencembilmiyorum. Ilk bebegimde midem bulandi icemedim bu hamileligim hem ikiz hemde benim canim sigara istiyor. Ve surekli kramp kasiklarda cok gerginim ya hem agrim var halsizlik. Evde otusam sikinti deil ama ogretmenim ve okulda heo ayaktayim.
Zor grcekten Allahim kimseye gostermesin kan filan insaallah saglikla 9ayimizi tamamlarizahh canım inş bir daha olmaz kanaman çok zordur acaba bıseymı olucak korkusu .3 ayı bır atlatsak daha kolay gecıcek sanırım
inş canım tez zamnda geçsın bebişlerı alalım kucagımızaZor grcekten Allahim kimseye gostermesin kan filan insaallah saglikla 9ayimizi tamamlariz
amiiiinn insallah cnm Allah razi olsun..Bugun disari ciktim yurudum biraz ondan sonra siddetli bir bel ve kasik agrisi basladi.odum koptu birsey olacak diye.sonra kanamasi olan arkadaslari dusundum Allahim bir an once kanamanizi kesip bebeklerinizi simsiki tutundursun sizlere.cok buyuk korku sabir guc sifa diliyorum hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?