- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.161
Canim hemen üzme kendini heran sürpriz olabilir...lütfen üzülme......off bilmiyorum yaa herkesten gizli bugün vermiştim kanı eşimin bile haberi yok. 0 ı görünce şok oldum hastaneyi aradım hemşire ile görüştüm erken yapmışsınız 12. günü bekleyin ve sağlık ocağında değil hastanede yaptırın diyor
testi 11. gün yaptırdım. bugün 12. günüm bugünde test yaptırdım sonuç bekliyorumKAÇINCI BUGÜN CANIM? KORKMA RABBİM SAĞLIKLA NASİP ETSİN İNŞALALH.
amiiiinnnnnnnnnnBenimde test günüm yarinnnnnnnn....afff afff Allah im burdaki arkadaşları ve benide hayırlısı ile sevindir....
[/QUOTE]fatmustafa
T toprakddeniz
keşke yaptırmasaydım bir umut dedim işte şimdi arada kaldım işte ne yapacağım kara kara düşünüyorum iğnelere devam edecekmiyim ne yapcam ben ya[/USER]
[/QUOTE]fatmustafa
T toprakddeniz
keşke yaptırmasaydım bir umut dedim işte şimdi arada kaldım işte ne yapacağım kara kara düşünüyorum iğnelere devam edecekmiyim ne yapcam ben ya[/USER]
geç tutunmuş olabilir cnm bekle bence 12. günüL largopen80fatmustafa T toprakddeniz konuştum hastaneyi aradım 9. gün erken yaptırmışsınız 12. gün diye boşa demiyoruz ilaçlara devam edin 12. gün test yaptırın birde sağlık ocağında değil hastanede yaptırın dediler Allah bilir ama umudum bitti
zaten içimde bir olumsuzluk vardı herhalde içime doğuyor bilmiyorum. size eşime aileme süpriz yapacaktım ama ne yazikki bana kötü bir süpriz oldu. ignelere ilaçlara devam etmeye karar verdim. şunun şurasında bir kaç iğne daha yaptıracağım ne yapayım. senin sonucun çıkmadı mı bende sağlık ocağında vermiştim. 9 da verdim 14 te çıktı. ama hastaneyi aradığımda sağlık ocağında verme hastanede ver dedi neden yanılma payımı var dedim evet dedi. birde şimdiye kadarki testlerde 1.2, 1.8 gibi rakamlar olurdu bunda 0 yazmışlar sadece şok oldumArkadaşim ya kahroldum cnm bnm ya inşallh perş yükselır nolursun üzülme fsh 13
zaten içimde bir olumsuzluk vardı herhalde içime doğuyor bilmiyorum. size eşime aileme süpriz yapacaktım ama ne yazikki bana kötü bir süpriz oldu. ignelere ilaçlara devam etmeye karar verdim. şunun şurasında bir kaç iğne daha yaptıracağım ne yapayım. senin sonucun çıkmadı mı bende sağlık ocağında vermiştim. 9 da verdim 14 te çıktı. ama hastaneyi aradığımda sağlık ocağında verme hastanede ver dedi neden yanılma payımı var dedim evet dedi. birde şimdiye kadarki testlerde 1.2, 1.8 gibi rakamlar olurdu bunda 0 yazmışlar sadece şok oldum
İnşallah sonucun değişeceğini çok ummuyorum ama Allahtan ümit kesilmez belki Rabbim bir mucize verir inşallah ilaçlara devam edeceğim bugün akşam tekrar versem mi ki acaba değişir mi birazda olsa yani 5i geçsem umutlanacamBence de erken, üzülmeyin.... 11. ve 12. günde bile BHCG 40 çıkıp daha sonra katlanan ve gebeliği sağlıkla devam eden bir sürü insan var. Bir günde bile değer değişebilir. Ve lütfen iki gün sonra aynı yerde yaptırmayın. Allaha emanet, inşallah güzel sonucu alırsınız....
İnşallah sonucun değişeceğini çok ummuyorum ama Allahtan ümit kesilmez belki Rabbim bir mucize verir inşallah ilaçlara devam edeceğim bugün akşam tekrar versem mi ki acaba değişir mi birazda olsa yani 5i geçsem umutlanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?