2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Canim hemen üzme kendini heran sürpriz olabilir...lütfen üzülme......

adet sancıları negatif belirtisi midir? bugün transferin 6.günü geçenkindede adet sancılarım olmuştu sonuç negatif.ama bu kadar erken başlamamıştı nerdeyse 1.günden beri var ve gittikçe şiddeti artıyor

Arkadaşim ya kahroldum cnm bnm ya inşallh perş yükselır nolursun üzülme fsh 13

Arkadaşim ya kahroldum cnm bnm ya inşallh perş yükselır nolursun üzülme fsh 13
zaten içimde bir olumsuzluk vardı herhalde içime doğuyor bilmiyorum. size eşime aileme süpriz yapacaktım ama ne yazikki bana kötü bir süpriz oldu. ignelere ilaçlara devam etmeye karar verdim. şunun şurasında bir kaç iğne daha yaptıracağım ne yapayım. senin sonucun çıkmadı mı bende sağlık ocağında vermiştim. 9 da verdim 14 te çıktı. ama hastaneyi aradığımda sağlık ocağında verme hastanede ver dedi neden yanılma payımı var dedim evet dedi. birde şimdiye kadarki testlerde 1.2, 1.8 gibi rakamlar olurdu bunda 0 yazmışlar sadece şok oldum

Bence de erken, üzülmeyin.... 11. ve 12. günde bile BHCG 40 çıkıp daha sonra katlanan ve gebeliği sağlıkla devam eden bir sürü insan var. Bir günde bile değer değişebilir. Ve lütfen iki gün sonra aynı yerde yaptırmayın. Allaha emanet, inşallah güzel sonucu alırsınız....

İnşallah sonucun değişeceğini çok ummuyorum ama Allahtan ümit kesilmez belki Rabbim bir mucize verir inşallah ilaçlara devam edeceğim bugün akşam tekrar versem mi ki acaba değişir mi birazda olsa yani 5i geçsem umutlanacam

Canım sık dişini iki gün daha lütfen... seni çok iyi anlıyorum... Seninle aynıyıyız. Benim de bir oğlum var... Erken menapoza girdiğimi öğrenince tüp bebek mücadelesine başladım ve gerçekten çok zor bir yolmuş... En azından yarına kadar dayan daha iyi bir yerde yaptır... Yarına kadar yükelsin bakalım bhcg :) Ne dersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…