- 24 Mart 2015
- 82
- 85
- 8
- 43
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.121
direk doktora tüp bebek yaptırdım bugün test günüm dedim yaptılar canım sorun çıkarmadılar.Canım hayırlı olsun inşallah acilde şikayet olarak ne diyorsun yapmıyorlar diye biliyordum da betahcg mi yaptıracağım diyorsun
Heyecan yaptım yeminlen :)Şans yokkii kanı verdım sağ ocağina yarın çıkar dıolar en erken bugun akşam 5te dıolar.sinir oldum.beklemeye devam .... perş gunu direkt özelde yaptırcam
Canim kesin bekleyecek misin test gününe kadar.Ben Aras ta 9.gunu gece yaptırmıştım çıkmıştı. Ben cuma yaptırcam 11.gun oluyor.ben eğer bugün akşam baktırsaydım doktorum ilaç başlayacak beta hcg ye baktırmamı istedi diyecektim ama yarın gidersem arkadaşım var ondan rica ederim acilde o sağolsun yardımcı olur. şimdi kimseye tedaviyi söyleyemediğimden arkadaşımdan da rica edemiyorum. çok bunaldım ama ben şu günler hızlıca geçip gitse ne güzel olur hatta bizi uyutsunlar test günü uyandırsınlar :)
Yaaa ne guzelll hamilesin işte. Allah tamamına erdirsinarkadaşlar merhaba benim test günüm 19 temmuzdu. ben 18 temmuzda evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 19 temmuzda devlet hastanesinin acilinde test yaptırdım değerim 70 çıktı :) ancak bugün tüp bebek merkezinde kan verdim öğleden sonra arayacaklar sabırsızlanıyorum.
hayırlı olsun inşallahMerhaba kizlar...ben de 3. Denemedeyim...gecen hafta persembe (arefe gunu) transfer gerceklesti...bakalim neler olacak...ama minik minik sizilar var...umarim tutunuyorlardir...
Bekleyenler kervanına hoşgeldin. En zor kısım beklemek ya.Insallah tutunur o iki cücük sana :)Sevgili anne adayları biraz önce 2 embiryo transferim oldu. Rabbim hepimize evlat sevgisini tattirsin. Tedavi sureci bitti 12 gün sonra gebelik testi var sırada...
hayırlı olsun inşallahSevgili anne adayları biraz önce 2 embiryo transferim oldu. Rabbim hepimize evlat sevgisini tattirsin. Tedavi sureci bitti 12 gün sonra gebelik testi var sırada...
Canım hayırlı olsun ilk 3gun için doktorun ne dedi ve progestan verdimiSevgili anne adayları biraz önce 2 embiryo transferim oldu. Rabbim hepimize evlat sevgisini tattirsin. Tedavi sureci bitti 12 gün sonra gebelik testi var sırada...
ben inanamıyorum hala :) 2 kez kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çarşamba günkü testi bekliyorum.Yaaa ne guzelll hamilesin işte. Allah tamamına erdirsin
tşkler cnm çarşambadan sonra sevinecem ben :)hayırlı olsun inşallah
Su an hastanedeyim birazdan hemsire gelip anlatacak ilaclarimi o zaman yazarım insdenizce7979 .!.:Canım hayırlı olsun ilk 3gun için doktorun ne dedi ve progestan verdimi
Allah immmm.. İnsallah tutunur civcivlerim sabirla bekleyecegim onları teşekkürler ayazakasyaBeklnına hoşgeldin. En zor kısım beklemek ya.Insallah tutunur o iki cücük sana :)
inşallah öyledir canım inan ki git gide korkularım artmaya başladı birde alttan bazen vajinadan sancı geliyo sanki adet olucakmış gibi ödüm patlıyo başlıyorum ağlamayaCanim benim gecen denememde de ayni anlattigin gibi siddetli kramplarim olmustu ve gaz felaketti nefes alamiyor gibiydim siskinlikten. Sonucum kimyasal oldu. Yani tutundu ama embriyo kalitesi iyi devam etmediginden vucut gebeligi devam ettirmedi. Umarim senin kramplar da tutunma belirtisidir.
Bu arada benim de bu kez Hic krampim yok ona da takiyorum Ben.
canım inanki bende öyleyim ağrılardan dolayı ümidim kırılıyor test günü yaklaştıkça korkularım başladı sanki test yapmak istemiyo gibiyimKızlar kayınvalidedeyız 1 hafta.tedavimizi bilmıolar yarın yüzmeye gıdelim dıolar napçam yaaa off yarın sabah bhcg baktırcam mecbur 9.gun oluyo varsa çıkar ki inanın zerre kadar ümidim yok.mens ağrısı gibi ağrım var.
Tamam canım ayrıca kabak çekirdeği ve ananasida unuSu an hastanedeyim birazdan hemsire gelip anlatacak ilaclarimi o zaman yazarım ins
çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin belirtilerin oldumu bizimle paylaşırmısınarkadaşlar merhaba benim test günüm 19 temmuzdu. ben 18 temmuzda evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 19 temmuzda devlet hastanesinin acilinde test yaptırdım değerim 70 çıktı :) ancak bugün tüp bebek merkezinde kan verdim öğleden sonra arayacaklar sabırsızlanıyorum.
rabbim kucagınızıda almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza allahım duy sesimizi yarabbimbeta hcg 14. gün 283 çıktı bakalım çarşamba birdaha ölçtürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?