2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

ayy ne güzel 3. hamilemize maşallah. çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza

Canim kesin bekleyecek misin test gününe kadar.Ben Aras ta 9.gunu gece yaptırmıştım çıkmıştı. Ben cuma yaptırcam 11.gun oluyor.
bende kızımda 11. gün yaptırmıştım 112 çıkmıştı bunda da 10. günüm salı günü eşimi ikna edebilirsem yaptırayım diyorum. bugün iğnemde var acile gideceğim acaba şansımı denesem mi diye de düşünmüyor değilim ama sonuçtan çok korkuyorum. biraz daha hamileymiş gibi dolaşsam mı diyorum

Beni şeytan dürter di herhalde :) Ne iğnesi vuruluyorsun ben clexan vuruluyorum ama kendim.

Kızlar çok kötüyüm bugün kan vermiştim size de süpriz yaparım diye söylememiştim şimdi sonuç çıkmış ve 0 yazıyor

T toprakddeniz ne güzelya senden de ggüzel haberler almak bize uğurgetirir iinşallah. . Bu arada değerininddüşmesinden korkuyorum ddemişsin bence kendine cçok iyi bak dinlen eeğilip kalkma aağır kkaldırma falan.. bol sanss

tşkler cnm maalesef dinlenemiyorum işe başladım ama neyseki masa başı çalıştığım için yorulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…