- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.141
ayy ne güzel 3. hamilemize maşallah. çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı başımızaarkadaşlar merhaba benim test günüm 19 temmuzdu. ben 18 temmuzda evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 19 temmuzda devlet hastanesinin acilinde test yaptırdım değerim 70 çıktı :) ancak bugün tüp bebek merkezinde kan verdim öğleden sonra arayacaklar sabırsızlanıyorum.
bende kızımda 11. gün yaptırmıştım 112 çıkmıştı bunda da 10. günüm salı günü eşimi ikna edebilirsem yaptırayım diyorum. bugün iğnemde var acile gideceğim acaba şansımı denesem mi diye de düşünmüyor değilim ama sonuçtan çok korkuyorum. biraz daha hamileymiş gibi dolaşsam mı diyorumCanim kesin bekleyecek misin test gününe kadar.Ben Aras ta 9.gunu gece yaptırmıştım çıkmıştı. Ben cuma yaptırcam 11.gun oluyor.
süper hadi kat kat artsın inşalalh darısı başımıza inşallah bu topik uğurlu inşallah bizde o uğura nasip oluruzbeta hcg 14. gün 283 çıktı bakalım çarşamba birdaha ölçtürecem
maşallah çok güzel darısı kalp atışını duymaya sonra da kucağımıza almaya :)beta hcg 14. gün 283 çıktı bakalım çarşamba birdaha ölçtürecem
teşekkürler cnm hiçbir belirtim olmadı ilk denememde çok sancım vardı ama sonucu olumsuz oldu. doktora da sordum ilk belirti testtir dedi.çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin belirtilerin oldumu bizimle paylaşırmısın
Hmmm anladım canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah.ben inanamıyorum hala :) 2 kez kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çarşamba günkü testi bekliyorum.
Ooooo süper hadi masallahhhbeta hcg 14. gün 283 çıktı bakalım çarşamba birdaha ölçtürecem
amin canım amin inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alırız. ben değerim düşecek diye çok korkuyorum sanki 70 düşükmüş gibiayy ne güzel 3. hamilemize maşallah. çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza
KAÇINCI BUGÜN CANIM? KORKMA RABBİM SAĞLIKLA NASİP ETSİN İNŞALALH.amin canım amin inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alırız. ben değerim düşecek diye çok korkuyorum sanki 70 düşükmüş gibi
Beni şeytan dürter di herhalde :) Ne iğnesi vuruluyorsun ben clexan vuruluyorum ama kendim.bende kızımda 11. gün yaptırmıştım 112 çıkmıştı bunda da 10. günüm salı günü eşimi ikna edebilirsem yaptırayım diyorum. bugün iğnemde var acile gideceğim acaba şansımı denesem mi diye de düşünmüyor değilim ama sonuçtan çok korkuyorum. biraz daha hamileymiş gibi dolaşsam mı diyorum
Gerçek mi şaka miKızlar çok kötüyüm bugün kan vermiştim size de süpriz yaparım diye söylememiştim şimdi sonuç çıkmış ve 0 yazıyor
tşkler cnm maalesef dinlenemiyorum işe başladım ama neyseki masa başı çalıştığım için yorulmuyorumT toprakddeniz ne güzelya senden de ggüzel haberler almak bize uğurgetirir iinşallah. . Bu arada değerininddüşmesinden korkuyorum ddemişsin bence kendine cçok iyi bak dinlen eeğilip kalkma aağır kkaldırma falan.. bol sanss
ayy çok üzüldüm gerçekten mi?Kızlar çok kötüyüm bugün kan vermiştim size de süpriz yaparım diye söylememiştim şimdi sonuç çıkmış ve 0 yazıyor
off bilmiyorum yaa herkesten gizli bugün vermiştim kanı eşimin bile haberi yok. 0 ı görünce şok oldum hastaneyi aradım hemşire ile görüştüm erken yapmışsınız 12. günü bekleyin ve sağlık ocağında değil hastanede yaptırın diyorGerçek mi şaka mi
hemen ümidini bitirme daha test gününe var yapma bebeğide üzme hemen karalar bağlıyorsunKızlar çok kötüyüm bugün kan vermiştim size de süpriz yaparım diye söylememiştim şimdi sonuç çıkmış ve 0 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?