2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

en iyisi öyle yapayım hem yanımda eşimde olsun destek olur en azından

Bence üzülmeyin sağlık ocaklarındaki aletler eski olabilir hata veriyor olabilir. Hem sonuç için çok erken. Bence bir iki gün daha bekleyip daha güvelinir bir yere gidin. Allah tan hiç bir zaman ümit kesilmez hayırlısı olsun.

çok üzüldüm cnm tek tesellin kızın olsun

merhabalar bende şimdilerde ikinci bir tüp bebek tedavisi yaptıracağım. İlki her konuda büyük bir hüsranla sonuçlandı. Henüz tüp bebek merkezi araştırmasındayım ve bu hafta görüşmelere gitmek istiyorum. Bende bu konuda desteklerinizi bakliyorum.

Ağlamaktan gözyaşim kalmadı bhcg 29.79 perş yıne baktırcam katlamişmi dıye.bırkaç dk oluo öğreneli ilk size söledım Allah rızası için dua edin
Canim niye ağlıyorsun. Ben 9.gun yapmıştım oglumda 32ydi sanırım sonra katladı şimdi 4 yaşında. Tutunmuş bebeğin sen uzulme

arkadaşlar sabahtan beri vajinadan sancım var adet olacakmışım gibi ağrılarım var galiba olmadı ağlamaktan helak oldum benim yaşadıkları yaşayıp hamile olan varmı acaba 13 temmuzda transfer oldum 2. gün embiriyosu umudum nerdeyse tükendi buğün

Neden kendini yiyip bitiriyorsun ki sabret az kalmış test gününe. Ağrı olabilir her şey olabilir sakin biraz lütfen. Üzmeyin kendinizi ya

L largopen80 canım olumsuz düşünme benim ilk hamileliğim de böyle çok sancılıydi tabi ilki doğal yolla olmuştu ama olsun adet sancısı gibi çok feci ağrılarım vardı sonra adet olmayınca anlamışım hamile olduğumu yani sen kafana takma ama ağrı olunca ayakları uzat dinlen

inşallah sizin dediğiniz gibi olur hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız rabbim sen neylersen güzel eylersin bizi de sevindir sen yarabbi hepimizin bebeklerini anneciklerine bağışlasın

[QUOuç gün istirahat et ="denizce7979, post: 41829943, member: 643782"]Canım hayırlı olsun ilk 3gun için doktorun ne dedi ve progestan verdimi[/QUOTE]
İlk uc gün istirahat et ama sürekli yatmak zorunda değilsin dedi. Günde 3 kez estrofem tablet ve crinone JEL günde 2 kez. Bunun dışında aspirin ve folbiol. Bu kadaarr 12 gün sonra gorusecegiz bakalim

tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin

Bu arada Hayal65 arkadaşım nolur topik e bakta bana bir umut ver. umuda o kadar çok ihtiyacım var ki?
Can yeni geldim bende üzülme ama ne olursa olsun hersey allahın elinde vala tüp bebek merkezidir 3 gün yada 5 gün embriyosudur nebilim herşey boş veren allahtir bende sabah tahlil yaptım 246 olmuş değer çok az ilerliyor kanma oldu bende proluton bile kar etmiyor yani umutlandik herşey için üzülmeye değmez düşük olacak benimde illerlemiyor

Nasil yani 100 degilmiydi degerin 246 cok güzel degil mi insallah kese gorup kalbi duyarsin benim umudum az ama bekliyorum ilk defa igne bugun bu kadar canimi yakti gözümden yaş döküldü nasipte yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…