2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

cnm perşembe günü sonucu almadan bunları düşünme çok erken daha bunları düşünmek için... dondurulmuş varmıy dı cnm
eğer 3. gün transfer edilseydi 3 tane dondurulmuşum olacaktı ama 5. güne gitti hepsi embriyolog dondurulmasını önermiyoruz dedi ve dondurulmuşum yok. keşke olsaydı 2 ay sonra tekrar denerdim.

Valla bende tedirgınim bunları okudukça ya benımkıde hatalıysa sğ ocağinda bakıldı çünkü ve sabah verdim kanı akşam 5te aldım sonucu.ya pozitif değilse boşuna sevindiysem..transferin ilk gununun akşamından beri çok fazla ağrı çektım resmen mns ağrısı.hala da geçmiş değil.öyle bişey olursa çok buyuk yıkım yaşarım içim hiç rahat değil

pozitif çıkmasında hata payı olduğunu düşünmüyorum canım. sen yüreğini ferah tut. inşallah kat kat artacaktır. yarın hastanede ver yada perşembe ver. bende perşembeyi beklemeye karar verdim ama umut az. Allahtan hayırlısı. şimdi 5. tedavimi yapsam mı çocuk fikrinden vazgeçsem mi onu düşünüyorum. nasip

perşembe test günün senin o günü bekliycem bunu saymıyorum
İnşallah canım eşime bugün gidelim tekrar kan verelim ona göre ilaç alayım devam edeyim diyorum ama hayır perşembeden önce kan yok. 50-100 tl den mi kaçacağız yoksa yapacak birşey yok diyor ama şunu gördüm bazılarına 5. gün embriyosu olmasına rağmen test günü olarak 15. günü vermişler neden acaba?

kuzununannesi ben eğer bu tutmazsa tüp bebeği uzunca bir süre rafa kaldırıyorum. Geçen sene dondurulmuslarim negatif çıkınca perişan olmuştum çok ümitliydim niyeyse.Bunlara kendimi çok kaptirmiyorum negatif çıksa da geçen seneki gibi sarsamaz artık. Aldığımız hormonlara mi verdigimiz onca paraya mi yoksa yaşadığımız koca strese mi yanayım bilmiyorum.Tutmazsa ben çocuk defterini kapatıyorum. Stres olamam artık. Olursa Rabbim verirse kendiliğinden olsun.Bizim tek sorunumuz eşimin morfolojisi.

gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah

kızlar ben tekrar şoka girdim galiba idrar testi beni yanılttı amam o kadar belli bir pozitiftiki ben burdayım diyordu özel bir hastanede kan tesi yaptırdım sonuç 2 yani negatif

güzel arkadaşlarım dün neler olmuş neler sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ilk fsh13 ,sonucu okuyunca boğazıma bişşey resmen oturdu kabullenemedim malesef dediğim gibi perşembeyi bekliyom. seninle test günü dışında aynı embriyo ssayımız transfer blast 2 tane.geri kalan dondurulmaya değer görülmedi vs.ben arkandan geliyom hepimiz birbrimize umuduz ama embriyolar konusunda en yakın umut sensin bana.o yüzden rabbim perşembe ve sonrası yüzünü güldürsün bu olumsuz sonuç haberide burda daha sonraki arkadaşlar için bir örnek olur.son umut hamilemi değilmi önce anlayamadım meğer hamileymiş çok şükür çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah.bu stresin içinde son umut gerçekten umut oldun arkadaşım.largopen sanırım seninlede transfer günümüz aynı. rabbim kan testindede inşallah güzel sonuçlar nasip etsin.umutnur inşallah rabbim seninde yüzüne bakar haklısın herşey rabbimizden ne 3.gün ne 5.gün embriyosu ne hastane ne şu ne bu herşey Allahın isteğine rızasına bağlı.bugün dünden daha iyiym diye topiğe bakayımdedim hem iyi hemkötü duygular yaşadım.negatifte olsa poziifte olsa kendin yaşıyomuş gibi hissediyorsun .yolumuzda amacımızda duygularımızda burda bir rabbim yardımcımız olsun ne düşüneceğimi bilemiyom.hem mutluluk gözyaşı hemde keder gözyaşı aynı anda nasıl olabilirki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…