- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.221
İnsallahhh fsh13 arkadaşım evet 12.gün geldi catti büyük gunnn.güzel haberler ver inşallah bugün kaçıncı günün?
eğer 3. gün transfer edilseydi 3 tane dondurulmuşum olacaktı ama 5. güne gitti hepsi embriyolog dondurulmasını önermiyoruz dedi ve dondurulmuşum yok. keşke olsaydı 2 ay sonra tekrar denerdim.cnm perşembe günü sonucu almadan bunları düşünme çok erken daha bunları düşünmek için... dondurulmuş varmıy dı cnm
pozitif çıkmasında hata payı olduğunu düşünmüyorum canım. sen yüreğini ferah tut. inşallah kat kat artacaktır. yarın hastanede ver yada perşembe ver. bende perşembeyi beklemeye karar verdim ama umut az. Allahtan hayırlısı. şimdi 5. tedavimi yapsam mı çocuk fikrinden vazgeçsem mi onu düşünüyorum. nasipValla bende tedirgınim bunları okudukça ya benımkıde hatalıysa sğ ocağinda bakıldı çünkü ve sabah verdim kanı akşam 5te aldım sonucu.ya pozitif değilse boşuna sevindiysem..transferin ilk gununun akşamından beri çok fazla ağrı çektım resmen mns ağrısı.hala da geçmiş değil.öyle bişey olursa çok buyuk yıkım yaşarım içim hiç rahat değil
iç güveysinden hallice biraz umutlu çokca umutsuz bekliyorum.Günaydın kızlar nasılsınız
benimde clexane iğne nefret ettim resmenBeni şeytan dürter di herhalde :) Ne iğnesi vuruluyorsun ben clexan vuruluyorum ama kendim.
Canım allah büyüktür umutsuz olma bekle perşembe verirsin içini ferah tut güzel setler dusuniç güveysinden hallice biraz umutlu çokca umutsuz bekliyorum.
perşembe test günün senin o günü bekliycem bunu saymıyorumKızlar çok kötüyüm bugün kan vermiştim size de süpriz yaparım diye söylememiştim şimdi sonuç çıkmış ve 0 yazıyor
İnşallah canım eşime bugün gidelim tekrar kan verelim ona göre ilaç alayım devam edeyim diyorum ama hayır perşembeden önce kan yok. 50-100 tl den mi kaçacağız yoksa yapacak birşey yok diyor ama şunu gördüm bazılarına 5. gün embriyosu olmasına rağmen test günü olarak 15. günü vermişler neden acaba?perşembe test günün senin o günü bekliycem bunu saymıyorum
Hayirlisi olsun inşallah olur bebeğincuma günü toplamam olacakmış benimde arkadaşlar, hayırlsı bakalım
gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahSlm lar kizlar benim ilaclarim bitti dün. Dr aradım ne yapayım diye gel bir test yapalım dedi. Sabah gittim. Test sonucu 131 çıkmış. Perşembe 12. Gunum tekrar yapacaz inşallah hersey yolunda gider.. ve allah isteyen herkesenasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?