2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Canım arkadaşlarım iyiki varsınız.perş hep beraber guzel sonuçlar yazalım inanın sizlerle bu zor günleri atlatmam kolaylaşti dün sevıncımı gözyaşimi saklayıp girdım eve gizli olması çok fena valla.misafir ağırlıom bide üstüne midem yanıyo biyandan..dış gebelik boş gebelık 50 tane senaryo yazıom.....dua ile..

hadi hayırlı olsun canım inşallah herşey güzel devam eder

ne yapacağımı bende şaşırdım şimdi yine kan verdim kocamı zar zor ikna ettim. ama sonuç değişmedi beta-hcg 1,6 çıktı. olmadı anladım artık. perşembe günü vereceğim kan ama sanmıyorum olumlu olacağını. eşim bir daha tedavi olmamı istemiyor bende onu ikna edersem tekrar düşünüyorum.

kuzununannesi canım bence 1 sene ertele tabi sen bilirsin. Bi cimcimen var çok şükür. Kendiliğinden olur belki.Bende hep olumsuz düşünüyorum kendimi hazırladım iyice üzülmemek için. Eşim diyor ki hemen tatile götürcem seni üzülmene fırsat vermem diyor

canım benim rahatsızlığım erken menopoz ben menopozo girmekten korkuyorum. yani hiç yumurtam kalmazsa şansımda kalmaz diye korkuyorum. bende eşime diyorum sonucu alalım mutlaka tatile gidelim diyorum maddi olarak tatil bizi zorlayacak ama kafamı dinlemem lazım.

L largopen80 üzülmemek elde değil . bir evladım olmasına rağmen elde değil. Rabbim ona uzun ömürler versin ama kendimi bu sefer herşey olumlu gidince olumlu sonuca ister istemez hazırlamışım. ama buda geçecek. hayat devam ediyor. Rabbim daha büyük dertler vermesin

A

Yüce rabbim en yakın zamanda doğal gebelik nasip etsın.hani hep başindan beri dıyodukya ümidimizi yitirmeyelim..bak ben ismimi niye son umut koydum.hiç ummadığımız anda bişeyler olabılıyo.perşgününe kadar ümidimizi yitirmeyelim aniden yukselen arkadaşlar var daha 2 gunumuz var.dualarım senınle..

Merhaba arkadaşlar umudunuzu hiç yitirmeyin ummadık yerden ummadık kapılar açılır. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende bugün kan pıhtılaşmasıyla ilgili sonucumu aldım.mthfr c677t heterezigot mutasyon yazıyor sadece. Doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi. Ama nette baya bir bilgi var kan sulandırıcı kullananlar varmış. Böyle sonuç alan varmı.

Ve yine sonu negatif sonucu olan 7.tupbebek ...annelik hayalde kaldı sanırım Allah bekleyen arkadaşlara inşallah nasip etsin...destekleriniz için çok tesekkur ederim...
eminmisin kaç çıktıki inan bende gün geçtikçe korkmaya başladım umutlar tükeniyo arkadaşım bildiğin adet sancıları çekiyorum galiba benim teste 2 çıktı anlamadım idrar testi bildiğin pozitifti yıkıldım diyebilirim

Ve yine sonu negatif sonucu olan 7.tupbebek ...annelik hayalde kaldı sanırım Allah bekleyen arkadaşlara inşallah nasip etsin...destekleriniz için çok tesekkur ederim...
canım denemeye devam et sakın yılma. doktorlar herhangi bir araştırmada bulunmadılarmı? Bu kadar çok denemeyi mutlaka araştırmaları lazım? sizde sorun neydi?

Allah sabır versin arkadaşım. Umudunu kaybetme ne olur. Allah kısmet ettikçe yeniden denersin inşallah sınırı yok nede olsa denemenin.Allah sağlık versin.

Allah sabir versin yeniden baslama gucu versin tez zamanda kucagina ikizler nasip etsin saglikla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…