- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.241
hayırlı olsun inşallah.Allah tamamına erdirsin.AminSlm lar kizlar benim ilaclarim bitti dün. Dr aradım ne yapayım diye gel bir test yapalım dedi. Sabah gittim. Test sonucu 131 çıkmış. Perşembe 12. Gunum tekrar yapacaz inşallah hersey yolunda gider.. ve allah isteyen herkesenasip etsin
hadi hayırlı olsun canım inşallah herşey güzel devam ederSlm lar kizlar benim ilaclarim bitti dün. Dr aradım ne yapayım diye gel bir test yapalım dedi. Sabah gittim. Test sonucu 131 çıkmış. Perşembe 12. Gunum tekrar yapacaz inşallah hersey yolunda gider.. ve allah isteyen herkesenasip etsin
ne yapacağımı bende şaşırdım şimdi yine kan verdim kocamı zar zor ikna ettim. ama sonuç değişmedi beta-hcg 1,6 çıktı. olmadı anladım artık. perşembe günü vereceğim kan ama sanmıyorum olumlu olacağını. eşim bir daha tedavi olmamı istemiyor bende onu ikna edersem tekrar düşünüyorum.kuzununannesi ben eğer bu tutmazsa tüp bebeği uzunca bir süre rafa kaldırıyorum. Geçen sene dondurulmuslarim negatif çıkınca perişan olmuştum çok ümitliydim niyeyse.Bunlara kendimi çok kaptirmiyorum negatif çıksa da geçen seneki gibi sarsamaz artık. Aldığımız hormonlara mi verdigimiz onca paraya mi yoksa yaşadığımız koca strese mi yanayım bilmiyorum.Tutmazsa ben çocuk defterini kapatıyorum. Stres olamam artık. Olursa Rabbim verirse kendiliğinden olsun.Bizim tek sorunumuz eşimin morfolojisi.
ne yapacağımı bende şaşırdım şimdi yine kan verdim kocamı zar zor ikna ettim. ama sonuç değişmedi beta-hcg 1,6 çıktı. olmadı anladım artık. perşembe günü vereceğim kan ama sanmıyorum olumlu olacağını. eşim bir daha tedavi olmamı istemiyor bende onu ikna edersem tekrar düşünüyorum.[/QUrabbim inşallah tez vakitte kızına da kızımada kardeş nasip etsin üzülme demek saçma biliyorum çok üzülüyorsun bende aynı durumdayım idrar testi pozitif çıktı sevindim kan testi yaptırdım 2 çıktı ağrılarım sancılarım hala devam ediyor sanki benimde umudum kalmadı
canım benim rahatsızlığım erken menopoz ben menopozo girmekten korkuyorum. yani hiç yumurtam kalmazsa şansımda kalmaz diye korkuyorum. bende eşime diyorum sonucu alalım mutlaka tatile gidelim diyorum maddi olarak tatil bizi zorlayacak ama kafamı dinlemem lazım.kuzununannesi canım bence 1 sene ertele tabi sen bilirsin. Bi cimcimen var çok şükür. Kendiliğinden olur belki.Bende hep olumsuz düşünüyorum kendimi hazırladım iyice üzülmemek için. Eşim diyor ki hemen tatile götürcem seni üzülmene fırsat vermem diyor
canım benim rahatsızlığım erken menopoz ben menopozo girmekten korkuyorum. yani hiç yumurtam kalmazsa şansımda kalmaz diye korkuyorum. bende eşime diyorum sonucu alalım mutlaka tatile gidelim diyorum maddi olarak tatil bizi zorlayacak ama kafamı dinlemem lazım.
L largopen80 üzülmemek elde değil . bir evladım olmasına rağmen elde değil. Rabbim ona uzun ömürler versin ama kendimi bu sefer herşey olumlu gidince olumlu sonuca ister istemez hazırlamışım. ama buda geçecek. hayat devam ediyor. Rabbim daha büyük dertler vermesin
eminmisin kaç çıktıki inan bende gün geçtikçe korkmaya başladım umutlar tükeniyo arkadaşım bildiğin adet sancıları çekiyorum galiba benim teste 2 çıktı anlamadım idrar testi bildiğin pozitifti yıkıldım diyebilirimVe yine sonu negatif sonucu olan 7.tupbebek ...annelik hayalde kaldı sanırım Allah bekleyen arkadaşlara inşallah nasip etsin...destekleriniz için çok tesekkur ederim...
canım denemeye devam et sakın yılma. doktorlar herhangi bir araştırmada bulunmadılarmı? Bu kadar çok denemeyi mutlaka araştırmaları lazım? sizde sorun neydi?Ve yine sonu negatif sonucu olan 7.tupbebek ...annelik hayalde kaldı sanırım Allah bekleyen arkadaşlara inşallah nasip etsin...destekleriniz için çok tesekkur ederim...
Allah sabır versin arkadaşım. Umudunu kaybetme ne olur. Allah kısmet ettikçe yeniden denersin inşallah sınırı yok nede olsa denemenin.Allah sağlık versin.Ve yine sonu negatif sonucu olan 7.tupbebek ...annelik hayalde kaldı sanırım Allah bekleyen arkadaşlara inşallah nasip etsin...destekleriniz için çok tesekkur ederim...
Allah sabir versin yeniden baslama gucu versin tez zamanda kucagina ikizler nasip etsin saglikla insallahVe yine sonu negatif sonucu olan 7.tupbebek ...annelik hayalde kaldı sanırım Allah bekleyen arkadaşlara inşallah nasip etsin...destekleriniz için çok tesekkur ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?