2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

öğleden beri ağlıyom bir ara uyuya kalmışım ağlamaktan.mens olcak gibi sancım var günüde yakın içimi korkular kapladı.eşime dedim oda olumsuz baktıkça kahroluyorum

öğleden beri ağlıyom bir ara uyuya kalmışım ağlamaktan.mens olcak gibi sancım var günüde yakın içimi korkular kapladı.eşime dedim oda olumsuz baktıkça kahroluyorum
Daha sonucu öğrenmeden ağlama arkadaşım, negatifse ağlamaya vakit olur ama pozitifse o zaman kendini boşuna üzmüş olmazmısın. Test günün ne zaman

Daha sonucu öğrenmeden ağlama arkadaşım, negatifse ağlamaya vakit olur ama pozitifse o zaman kendini boşuna üzmüş olmazmısın. Test günün ne zaman
test günüm cumartesi.bugün burda üzülen arkadaşlardanda etkilendim sonuçta ümit ediyoruz ama diğer yandan kaybetme korkusu ağır basıyor stres stres stres sonuç yastığa gömülmek yanlış bunu bende biliyom ama kötü günlerden birindeyim yine.birde mens ağrısı artınca çok korkmaya başladım işte.Allahım sen yüzümüzü güldür lütfen bizi terketme...

Niçin karın ağrısını kötüye yoruyorsunuz.benim arkadaşım ölüyorum karın ağrısından bu ayda olmadı diye üzülmüş aynı sizin gibi gerçi onunki normal yolla olmuştu. Karın ağrısı çektim kaç gün dedi. Sonra bakmış daha hastalanmıyor test yapmış ve kızına hamile olduğunu öğrenmiş. Herkesin bünyesi farklı sonuçta kimisi ağrı duyuyor kimisi hiç bir şey hissetmiyor kimisinin kanaması olup sağlıklı bebeği oluyor. Moralinizi bozmayın. Başka bir topikte bir arkadaş şöyle demişti günü gelip testle ispatlanana kadar hamilesiniz. Bencede şuan öyle.

Günaydın bayanlar. ben 2. şoku da atlattım artık. tatil planları yapmaya başladım. Birde şöyle düşünüyorum artık hatta arkadaşlarım bile farketmiş bu sefer çok fazla üzülmedin diyorlar. neden çok fazla üzülmedim çünkü herşey mükemmeldi. negatif için hiç bir neden yoktu. tutmaması için hiç bir kusur yoktu. ama demekki Rabbim ol dememiş. demekki adı yada adları Berat gecesinde doğacaklar arasına yazılmamış. belki sınavım bu belki zamanı var belki kendiliğinden gelecek bilmiyorum ama en nihayetinde Rabbim ol dememiş daha fazla üzülmek isyana girer gibi geliyor.hele ki bir kızımı bana bağışlamışken. Birde hep hayırlı sağlıkl sıhatli evlat diye dua ettim belki de hayırlı değilde benim için. hele ki bir kızımı bana bağışlamışken. Rabbim dualarımızı kabul etsin ve her birimizin dualarına ol desin inşallah.

al benden de okadar gram ümidim yok artık adet ağrıları çekiyorum rabbim bir yarat şu annelik duygularıyla yanan kullarına bebeklerimize kavuştur biz yarabbi amin

"Olmuş canim. 9, post: 41853426, member: 643782"]Günaydın kızlar bana bugün opu yapıldı çok şükür artık yarın bekliyorum heyecanla sizler içinde herşey çok güzel olsun inşallah canlar[/QUOTE]
Hayirli Olsuncanim. Kaliteli embriyolar olsunlar i sallah. Benim opu de yarin. Zor mu nasil opu. biraz krkuyom sanki

Günaydın kızlar bana bugün opu yapıldı çok şükür artık yarın bekliyorum heyecanla sizler içinde herşey çok güzel olsun inşallah canlar
hayırlısı olur inşallah bebeklerin 9 ay ka
"Olmuş canim. 9, post: 41853426, member: 643782"]Günaydın kızlar bana bugün opu yapıldı çok şükür artık yarın bekliyorum heyecanla sizler içinde herşey çok güzel olsun inşallah canlar
Hayirli Olsuncanim. Kaliteli embriyolar olsunlar i sallah. Benim opu de yarin. Zor mu nasil opu. biraz krkuyom sanki[/QUOTE]
korkma canım uyuyorsun zaten bişey hissetmiyorsun ayıldıktan sonra az biraz ağrı birazda kanama oluyor o kadar hafif bi karın ağrısı gibi düşün

"Olmuş canim. 9, post: 41853426, member: 643782"]Günaydın kızlar bana bugün opu yapıldı çok şükür artık yarın bekliyorum heyecanla sizler içinde herşey çok güzel olsun inşallah canlar
Hayirli Olsuncanim. Kaliteli embriyolar olsunlar i sallah. Benim opu de yarin. Zor mu nasil opu. biraz krkuyom sanki[/QUOTE]
Canım rahat ol hiç birşey anlamadan uyaniyorsun zaten 20ile 25dakka arası yarın bakalım kaçı dollenecek büyük ihtimal pazartesi transfer olacak 5e giderse inşallah allah

al benden de okadar gram ümidim yok artık adet ağrıları çekiyorum rabbim bir yarat şu annelik duygularıyla yanan kullarına bebeklerimize kavuştur biz yarabbi amin
benim bugün pembe kanamam oldu adetim de geliyor sanırım. ama hemen adet olmak istiyorum o yüzden bugün ilaçları almayacağım yarın sabahta hastaneye gideceğiz bakalım. konuşalım doktorum ne diyecek

benim bugün pembe kanamam oldu adetim de geliyor sanırım. ama hemen adet olmak istiyorum o yüzden bugün ilaçları almayacağım yarın sabahta hastaneye gideceğiz bakalım. konuşalım doktorum ne diyecek
gerçekten adet kanaman mı ki eminmisin kız kardeşimde hamile ama o norma yolla adetini beklediği gün pembe kanaması olmuş acele karar verme ne diyeceğimim bilemiyorum çünkü bende senin gibi karamsarım
gün yaklaştıkça umutlar tükeniyo gibi bize bir mucize gerek o mucizeyi de ancak rabbim gerçekleştire bilir duy sesimiz yarabbim

Etmezmıyım cnm gecem gunduzum bu konuyla dolu...hepimiz guzel haberlerle sevınç gözyaşları dökelim artık..

Bhcg 29 du 9a düşmüş yani gidiyo bebeğim.nasip değilmiş.artık istemıyorum ömründen ömür gıttı Allah oğluma ömür versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…