- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.261
Al benden de o kadar. Cmt beklemek of off ...@Sabrimmm hadi güzel haberlerini yaz buraya.Benim de kaldı 4 gerçi ben cuma günü yaparım kaldı 3.Ama niyeyse içimde bir gram ümit yok.
var canım sabah akşam benimki.crinone jel sabah akşam.clexane günde 1 kez iğne.folik asit bideArkadaşlar transferden sonra verilen ilaçların izin arasında estrofem var mıydı günde 3 kez
Daha sonucu öğrenmeden ağlama arkadaşım, negatifse ağlamaya vakit olur ama pozitifse o zaman kendini boşuna üzmüş olmazmısın. Test günün ne zamanöğleden beri ağlıyom bir ara uyuya kalmışım ağlamaktan.mens olcak gibi sancım var günüde yakın içimi korkular kapladı.eşime dedim oda olumsuz baktıkça kahroluyorum
test günüm cumartesi.bugün burda üzülen arkadaşlardanda etkilendim sonuçta ümit ediyoruz ama diğer yandan kaybetme korkusu ağır basıyorDaha sonucu öğrenmeden ağlama arkadaşım, negatifse ağlamaya vakit olur ama pozitifse o zaman kendini boşuna üzmüş olmazmısın. Test günün ne zaman
Niçin karın ağrısını kötüye yoruyorsunuz.benim arkadaşım ölüyorum karın ağrısından bu ayda olmadı diye üzülmüş aynı sizin gibi gerçi onunki normal yolla olmuştu. Karın ağrısı çektim kaç gün dedi. Sonra bakmış daha hastalanmıyor test yapmış ve kızına hamile olduğunu öğrenmiş. Herkesin bünyesi farklı sonuçta kimisi ağrı duyuyor kimisi hiç bir şey hissetmiyor kimisinin kanaması olup sağlıklı bebeği oluyor. Moralinizi bozmayın. Başka bir topikte bir arkadaş şöyle demişti günü gelip testle ispatlanana kadar hamilesiniz. Bencede şuan öyle.test günüm cumartesi.bugün burda üzülen arkadaşlardanda etkilendim sonuçta ümit ediyoruz ama diğer yandan kaybetme korkusu ağır basıyorstres stres stres sonuç yastığa gömülmek yanlış bunu bende biliyom ama kötü günlerden birindeyim yine.birde mens ağrısı artınca çok korkmaya başladım işte.Allahım sen yüzümüzü güldür lütfen bizi terketme...
al benden de okadar gram ümidim yok artık adet ağrıları çekiyorum rabbim bir yarat şu annelik duygularıyla yanan kullarına bebeklerimize kavuştur biz yarabbi aminöğleden beri ağlıyom bir ara uyuya kalmışım ağlamaktan.mens olcak gibi sancım var günüde yakın içimi korkular kapladı.eşime dedim oda olumsuz baktıkça kahroluyorum
hayırlısı olur inşallah bebeklerin 9 ay kaGünaydın kızlar bana bugün opu yapıldı çok şükür artık yarın bekliyorum heyecanla sizler içinde herşey çok güzel olsun inşallah canlar
Hayirli Olsuncanim. Kaliteli embriyolar olsunlar i sallah. Benim opu de yarin. Zor mu nasil opu. biraz krkuyom sanki[/QUOTE]"Olmuş canim. 9, post: 41853426, member: 643782"]Günaydın kızlar bana bugün opu yapıldı çok şükür artık yarın bekliyorum heyecanla sizler içinde herşey çok güzel olsun inşallah canlar
Hayirli Olsuncanim. Kaliteli embriyolar olsunlar i sallah. Benim opu de yarin. Zor mu nasil opu. biraz krkuyom sanki[/QUOTE]"Olmuş canim. 9, post: 41853426, member: 643782"]Günaydın kızlar bana bugün opu yapıldı çok şükür artık yarın bekliyorum heyecanla sizler içinde herşey çok güzel olsun inşallah canlar
benim bugün pembe kanamam oldu adetim de geliyor sanırım. ama hemen adet olmak istiyorum o yüzden bugün ilaçları almayacağım yarın sabahta hastaneye gideceğiz bakalım. konuşalım doktorum ne diyecekal benden de okadar gram ümidim yok artık adet ağrıları çekiyorum rabbim bir yarat şu annelik duygularıyla yanan kullarına bebeklerimize kavuştur biz yarabbi amin
gerçekten adet kanaman mı ki eminmisin kız kardeşimde hamile ama o norma yolla adetini beklediği gün pembe kanaması olmuş acele karar verme ne diyeceğimim bilemiyorum çünkü bende senin gibi karamsarımbenim bugün pembe kanamam oldu adetim de geliyor sanırım. ama hemen adet olmak istiyorum o yüzden bugün ilaçları almayacağım yarın sabahta hastaneye gideceğiz bakalım. konuşalım doktorum ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?