2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Bu topik pek uğurlu gelmedi anlaşılan. Hakkımızda hayırlısı olsun. Evladı olanlara Allah uzun ömürler versin. Olmayanlarada en hayırlı zamanda yeniden denemeyi nasip etsin inşallah.

arkdaşlar merak mı umut mu diyelim bilmiyorum siz nederseniniz diyin belkide bana kızıcaksınız ovulasyontestiyle gebeliklerini öğrenenleri gördüm topiklerde bende aldım sonra okurken progestron yükdelirmiş gebelik olduğu zaman sonra salak dedim kemdi kendime sen zaten progestron alıyorsun öylede böylede bu test pozitif çıkacak ne çıktı biliyormusunuz negatif o kadar ince bir çizgiki o ilaçlara rağmen vucudumda progestron o yok denecek kadar az bu nasıl oluyor anlamadım

Bunaldım yemin ederim hiçbişey düşünmek okumak görmek duymak yaşamak istemıorum.....geçsin bu gunler...unutulsun herşey.içimden bu sevda çıksında uğraşmiyim.herşey geridekalsın

valla ben adet başlayor dedim ama baktım tekrar kanama yada pembe leke falan yok. elime önce jelin tortu kısımları geldi yıkayım dedim sonrasında kurulamak için peçeteyi sildiğimde baya koyu bi pembe renkti böyle yavru azı gibi bir renkti bende herhalde adet başlıyor dedim ama başlamadı hayırdır inşallah.

bügünkü sonucum 568.

Ayrıca olumsuz sonuçlanan arkadaşlarıma Allah inşallah doğal yollardan çocuk nasip eder . bana da dua edin her şey yolunda gider umarım. içimde hala anlam veremediğim bir korku var
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallah tutunmaya çalışıyordur canım anlatmıştım sana kız kardeşimin de adet günü pembe kanama olmuş sonra adet oluyor zannetmiş gelen giden yok şüphelenmiş 3 gün sonra idrar testi yapmış pozitif kendiside hemşire oduğu için test olayları onlar için çok kolay kan testi sonucu 300 küsür bişey söylemiştiilaçlarını doktor bırak demeden bırakma canım yarına kadar sabret gerçi baksana ben neler yapıyorum anca başkalrına akıl veriyorum bi tanesinide ben yapsam ya çok sabırsızm çok

Merhaba kızlar bthcg düştü 38 oldu 1 haftadır devam eden kanamam malesef onca ilaca rağmen durmadı ve 5. Tüp bebekte negatif sonuçlandı ağustosta 6. Denemeye başlıcam bu defa allah ne verecek bilmiyorum inşallah iyi olacak umut ediyorum bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlara uğur dilerim

Canım büyük ihtimal tutunma akıntısı o geçen sefer bendede olmuştu benim tutunmuştur fakat istikrarsız inip çıktı olmadı zamanı değilmiş ayrıca negatif alan ve beta HCG düşen arkadaşlar zamanı değilmiş canlar inanın çok üzgünüm Allah zamanı geldiğinde hepimize nasip etsin anne olmayı sabır tevekkül

Benimde bugün 11.günum test yaptirdim kocamann 0.5 çıkdı.okadar umut vardı ki icimde şuan perişan oldum ağlamakdam

yani sağlıklı bir gebelik oluşacağını sanmıyorum bu saatten sonra yeterki kötü birşey olmasın

Bende yarın dr la görüşüp bu rezilliğe bi son vericem.1ayım kabustu resmen.dalga gecer gibi 2 gunde bi değer değişiyo.kaldırcak durumda değilim.okadarda ağrı çektım en çok ona yanıom..borç bindi bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…