- 5 Temmuz 2015
- 144
- 94
- 13
- 44
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.281
üzüldüm canım rabbim oğlunu sana bağışalasın biz ne dersek diyelim taktir allahın rabbim büyüktür canımBhcg 29 du 9a düşmüş yani gidiyo bebeğim.nasip değilmiş.artık istemıyorum ömründen ömür gıttı Allah oğluma ömür versın.
DUALAR SENİNLE CANIMUmutnur ne oldu yaa iyidir inşlh değerim az demişti.kizlar bende kan verdım katlamişmi dıye 12de çıkıcak sonuç bakalim.nolur dua...
NOLUYOR ANLAMIYORUM GERÇEKTEN ÇOK MUTSUZUM KURSAĞIMIZDA KALIYO TAM SEVİNİRKEN BU NE ÇOKÇOK SİTEMKARIM ÇOK.Bhcg 29 du 9a düşmüş yani gidiyo bebeğim.nasip değilmiş.artık istemıyorum ömründen ömür gıttı Allah oğluma ömür versın.
rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahbügünkü sonucum 568.
Ayrıca olumsuz sonuçlanan arkadaşlarıma Allah inşallah doğal yollardan çocuk nasip eder . bana da dua edin her şey yolunda gider umarım. içimde hala anlam veremediğim bir korku var
valla ben adet başlayor dedim ama baktım tekrar kanama yada pembe leke falan yok. elime önce jelin tortu kısımları geldi yıkayım dedim sonrasında kurulamak için peçeteyi sildiğimde baya koyu bi pembe renkti böyle yavru azı gibi bir renkti bende herhalde adet başlıyor dedim ama başlamadı hayırdır inşallah.gerçekten adet kanaman mı ki eminmisin kız kardeşimde hamile ama o norma yolla adetini beklediği gün pembe kanaması olmuş acele karar verme ne diyeceğimim bilemiyorum çünkü bende senin gibi karamsarım
gün yaklaştıkça umutlar tükeniyo gibi bize bir mucize gerek o mucizeyi de ancak rabbim gerçekleştire bilir duy sesimiz yarabbim
hadi yaa Allah sabır versin çok zorBhcg 29 du 9a düşmüş yani gidiyo bebeğim.nasip değilmiş.artık istemıyorum ömründen ömür gıttı Allah oğluma ömür versın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbügünkü sonucum 568.
Ayrıca olumsuz sonuçlanan arkadaşlarıma Allah inşallah doğal yollardan çocuk nasip eder . bana da dua edin her şey yolunda gider umarım. içimde hala anlam veremediğim bir korku var
Canım büyük ihtimal tutunma akıntısı o geçen sefer bendede olmuştu benim tutunmuştur fakat istikrarsız inip çıktı olmadı zamanı değilmiş ayrıca negatif alan ve beta HCG düşen arkadaşlar zamanı değilmiş canlar inanın çok üzgünüm Allah zamanı geldiğinde hepimize nasip etsin anne olmayı sabır tevekkülvalla ben adet başlayor dedim ama baktım tekrar kanama yada pembe leke falan yok. elime önce jelin tortu kısımları geldi yıkayım dedim sonrasında kurulamak için peçeteyi sildiğimde baya koyu bi pembe renkti böyle yavru azı gibi bir renkti bende herhalde adet başlıyor dedim ama başlamadı hayırdır inşallah.
yani sağlıklı bir gebelik oluşacağını sanmıyorum bu saatten sonra yeterki kötü birşey olmasınCanım büyük ihtimal tutunma akıntısı o geçen sefer bendede olmuştu benim tutunmuştur fakat istikrarsız inip çıktı olmadı zamanı değilmiş ayrıca negatif alan ve beta HCG düşen arkadaşlar zamanı değilmiş canlar inanın çok üzgünüm Allah zamanı geldiğinde hepimize nasip etsin anne olmayı sabır tevekkül
Allah sabır versinBenimde bugün 11.günum test yaptirdim kocamann 0.5 çıkdı.okadar umut vardı ki icimde şuan perişan oldum ağlamakdam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?