2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

deli gibi iş yapıyorum wc yıkarken ayağım kaydı bacağım ikiye ayrıldı.ağrıma rağmen inadına herşey.Allahım sen aklımı koru
canım ben başımı bile kaldıramıyorum şimdi kalkabildim galiba depresyon geçiriyorum sürekli uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum sadece yatakta yatıyorum uyuyo numarası yapıyorum herkes bıbr bır konuşuyo kimseyi duymak istemiyorumkarşıma geçip sözde teselli etmeye çalışıyorlar abuk sabuk konuşuyorlar daha çok canımı yakıyorlar kendileri ha deyince yapıyolarya nerden anlıcaklar beni 3 milyon sperm marfoloji yerlerde hız desek bizim köydeki muhtarın topal eşeği bile daha dızlı yumurtaya gelene kadar tırtlıyolar ondan sonra karşıma geçip gene yaparsınız diyolar çok kolaymış gibi kendileri yapıyolarya öyle kolay söylüyorlarki ulan bizim başka şansımız yokki tüp bebek çare yok e onada artık parada kalmadı adam tamam dedi allaha bırakacakmışız olursa olurmuş olmazsa olmazmış hayatımızı yaşıcaz diyo ya ben bebek istiyom anlamıyolar ya çığlık atasım geliyor imdat allahım birileri alsın şunları başımdan

aynen canım arkadaşım aynen.bende bunalımın dibindeyim ne yaptığımı bilmezhalde bi uzanıyom bi kalkıyom.Allahtan yanlızım ben benimde eşim yeter bitti diyo.hayatımızı yaşayalım diyo ne hayatı yaşıycam bilmiyom.Rabbim güldürür inşallah yüzümüzü diyomne diyim başkada bişey diyemiyom.

kuzununannesi canım acaba başka topik açsakmı negatif alanlar için bundan sonra ne yapmalıyız ne yemeli ne içmeliyiz ne zaman denemeliyiz neyidoğru yaptık neyi yanlış yaptık yeniden deneyecekler nelere dikkat etmeli vb bildiklerimizi yazsak paylaşsak malüm temmuz bitmek üzere bize uğurlu gelmedi.pozitifi gören kader arkadaşlarımız içinde Allah inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirtmeyi ve yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin.Amin...

Allahim sabır versin canım aynı durumdayım inan bilmiyorum bomboooş
için
Kendini uzme tatlim ,onemlibolan kalitesi 20 yumurtasi cikip sadece 2 embriyo olusan biliyorum ,benimde ilk denemede 4 yumurtam olusmustu ama hepside transfer asamasina gelmisti ,sonuc olumsuzdu gerci ama allahin takdiri ,bu sefer 6 yumurta var ama hepsi kaliteli cikarmi bilmem .allah verecekse tek yumurtayla dogal yoldan bile verir

Cnm kendini yipratma benim kardesimde mikro tese ameliyztiyla ,sperm bulundu ve yegenlerim simdi 4 aylik ben kardesime uzulurdum hic umutlari yoktu bir kere denediler olmadi ikincide tuttu ikiz , yegenlerimi severim artik derdi hep ama once hala oldum simdi kardesimde dort gozle dayi olmayi bekliyor hersey nasip kismet annem babanne olamicam derdi simdi diyorum anne belkide anane olamican ,kardesim bitti simdi bana uzuluyo.eger doktor tavsiyesi istersen ozele msj at gittikleri yeri soyliyeyim sana

Bana gore iyi benim 5ti 27 yasindayim ama bende erken rezerv azligi var
Bende ondan korkuyorum zaten. Doktoroda sormaya çok korkuyorum. Fsh de 8 gibi falan çıkmıştı benim. Yüksek çıkması bunun için ipucu gibi bir şey sanırım öyle anladım nette.
farklı prosedür derken farklı protokol yani demi ?önceki neydi bu ne peki?uzun ve kısa protokol var benim bildiğim.yumurtada iyi bence kaliteli olsunda önemli olan o.hayırlısıyla güzel olur inşallah.
Adetin ikinci günü bin küsür tl civarında bir iğne olmuştum hastanede hemşire yapmıştı ilk denememde ama bu sefer o iğneyi olmadım. Birde yumurtaları baskılayıcı iğneyi her gün 15 dk öne çekerek yapıyorum ilkindede böyle bir şey yoktu. Böyle yani demek istediğim.
Öyle ama işte yine insan üzülüyor. Her duyduğu kötü şeye. Çok zormuş gerçekten.Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallan.

Amin insallah , benim bugun bayagi bir agrim oldu ,senin agri olmusmuydu toplandiktan sonra yururken kasiklarimin agridigini hissediyorum

Amin insallah , benim bugun bayagi bir agrim oldu ,senin agri olmusmuydu toplandiktan sonra yururken kasiklarimin agridigini hissediyorum
Benim de ağrım çok olmuştu ama dayanılmayacak gibi değildi. Kendini yorma canım yat dinlen ertesi güne azalıyor ağrısı

canım değişik bir uygulama hiç duymamıştım.sen nerde yaptırıyodun tedavini.ben sadece tüp bebekte 2 farklı protokol biliyom.

canım değişik bir uygulama hiç duymamıştım.sen nerde yaptırıyodun tedavini.ben sadece tüp bebekte 2 farklı protokol biliyom.
Valla canım bende bilmiyorum hemşire öyle söyledi.ilkinde gebelik elde edemeyince bu iğneyi istemedik dedi. Ankara güven hastanesinde. Zaten bu forum da da benden başka güvene giden yok. Yani ben hiç rastlamadım.

Adet oldum. çok şükür rahatladım.
benimde bugün kanama başladı önce jelin atıkları geldi seninde öylemi oldu çamur gibi.ağrımda var.bu arada doktora gittim doktor herşey çokiyiydi % 60 her zaman ihtimal veriyoz iyi olanlara senin 5.gündü herşey iyiydi.senden farklı hastanın tuttu neden böyle bişey söyleyemiyoz dedi.ilk adetinde geltekrar deneyelim dedi ilk adetim bugün başlıyor dedim psikolojim yerlerde olduğu için peki sonraki adetinde gel dedi tabi ben bomboş bir halde olduğum için emin değilim ne yapmam gerektiğine.acaba doktoru dinleyip sonraki adette tekrar gitsemmi yoksa ocağa kadar bekleyip o zmanmı başlasam bilemiyorum.yorumun varsa yaz canım.ayrıca bu süreçte ne yapmak gerek yani yumurta çoğaltmak için kür felan yapmalımıyım.birde bu ilaçlar vucuttan ne zamn atılır yada neyle atılır fikri olan arkadaşlarda yazarsa sevinirim.offf kafam dolu amma yazdım sanırım.kün fe yekün

laleaslan .!.:
mrb arkadaşlar bugün test günümdü ve çok şükür pozitif değerim 377,95
Bu konuyla ilgili basliklar var biliyorum ama yine de sormak istedim transferden sonra belirtin var miydi? Gözün aydın darısı hepimize

Tebrikler... Allah kucağınıza Almayı da nasip etsin inşallah...
amin Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
amin Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
Tebrik ederim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah bende tedavi sürecindeyim tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim dualarinizi esirgemeyin
Amin canım valla ilk 5 gün çok dikkat ettim ama sonra işe başladım normal hayatımı yaşadım ilk günden beri ve hala devam eden adet sancılarım var sakin olmaya ve iyi düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama bol bol dua et hakkında hayırlısı olsun.

Bu konuyla ilgili basliklar var biliyorum ama yine de sormak istedim transferden sonra belirtin var miydi? Gözün aydın darısı hepimize
transferden sonra hep adet sancısı çektim hatta olmadı dye düşündüm çünü şiddeti giderek artıyodu.ama iki gündür daha nadir oluyo göğüslerde hasaslık vardı ama yumrta toplamadan beri vardı.son 2 3 günde sabahları çok aç ve mide bulantısıyla uyanıyordum. hepsi bu kadar canım inşlh hakkında hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…