2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

mrb arkadaşlar bugün test günümdü ve çok şükür pozitif değerim 377,95

laleeeeeeeeeeeeeeeeccciiiiiiimmmmmmmm canim cok sevindim bak gordun mu emeklerinin karsiligini yuce Rabbim verdi. Bizde haftaya ptesi oglusuma kavuscaz opuyorum kocaman bizim topigede ugra. Rabbim tamamini erdirsin ayy cok sevindimmm

canım bence ikinci adetinden sonra başla derim. bana doktorum öyle deseydi yapardım. ama benim bir evladım olduğu için ve erken menopoz hastası olduğum için yumurtalarımı yormamı istemiyor erken menopoza girmemden korkuyor çünkü. benden önce genetik test istedi ben onun sonucuna göre ya tedavi yada bitti diyeceğim. senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama benim ilk tedavim 2011 yılı ekim ayında olmuştu ve sonuç negatifti. sonraki tedavimi doktorum kullanmış olduğum ilaçların etkisi geçmeden yapmak istedi ve gerçekten işe yaradı ve bir tane cimcimem var. yani bu tedavide kullandığın ilaçların etkisi 3-4 ay süreceği için daha güzel sonuçlar alabilirsin. eğer psikolojik olarak hazırsan bence düşün. ama eğer bulunduğun yerde üniversitesite hastanesi varsa sende istersen bi karyotip analizi yaptırabilirsin. Bu arada benim adetim çok yoğun ve sancılı. ilaçları baya büyük parçalar şeklinde atıyorum ve atarken düşük yapar gibi sancılı atıyorum (daha önce hiç düşük yapmadım ama ben düşük gibi olduğunu düşündüm)

Kuzununannesi canım nasılızz atlattık dimi olayı...doğal şansım olurmu sence tüpe maddi durum kalmadı..sebepsiz infertilite..32yaş..ühhüüüühüü

Kuzununannesi canım nasılızz atlattık dimi olayı...doğal şansım olurmu sence tüpe maddi durum kalmadı..sebepsiz infertilite..32yaş..ühhüüüühüü
eğer sebepsizse bence şansın var tabiki ilaçların etkisi ile. benim hiç doğal olmadı. çünkü erken menopoz rahatsızlığım var. yumurta sayım az ve kaliteleri iğnesiz düşük. tatile gün sayıyorum. adetimin bitmesini bekliyorum. üniversitesi hastanesine gidip sende karyotip analizi yaptırsana bana doktorum dedi ki eğer herşey yolundaysa rahim yumurta kalitesi vs. ozaman kromozom bozukluğu genetik bozukluk olabilir dedi. bu karyotip analizi de onu tespit ediyormuş ben üniversitesi hastanesine gidip yaptıracağım sonucuda doktoruma göstereceğim ona göre karar vereceğiz

benimde koskocaman bi negatif ağlamaktan anca kendime geldim anca yaza bildim dr.lar şaşkın hiç bir sorun yoktu inanamıyoruz dediler böyla işte çok kötüyüm
Bak canım üzülmenin hiç bir faydası yok. Biliyorum onca emek ve caba bir çırpıda kayboldu ve başa dönüldü ama ne kadar kabullenmekte zorlansak da canı verende alanda Rabbim. Hersey iyi giderken olmamasına başka bir anlam kim verebilir. Birçok kişi tek gecede çabasız bu mutluluğa erişirken belliki bizimki eziyetli ve yorucu olacak. Bizim ise tek yapacağımız şey sabır sabır sabır emek emek emek ( ama başka çaremiz yok Umut tan başka çalacak kapımız yok. O yüzden kendini hırpalayıp strese sokma ne yapalım bizede böylesi yazılmış. Umarım hersey gönlümüzce olur . Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz.

Bu arada pc ye fazla takılmadığım için çok takip edemiyorum. Sende kafanı fazla takıp bu konudan başka birsey düşünmez olma bırak dön normal yaşamına:)

Sonucunu merak ettim. İnşallah olumludur.

Rapor hakların bittimi. Aşılama yapıldımı. Yaşın daha çok genç dersem inan. 32 daha nedir yaa. Hastanede tüp bebek ünitesindeki hemşire 5 aylık hamile 42 yaşındaymış. Daha dolu dolu yılların var bu ne ümitsizlik arkadaş:)

Yazını kaçırmışım üzgünüm Ama elden ne gelir sadece senle ve diğer arkadaşlarla şu konuda bilgi paylaşabilirim.
Ben bir üniversite hastanesine gidiyorum 2 kez başarısız arılama geçirdim. Dün de tüp bebek transferim yapıldı.
Üniverside Hastanelerinde prof. ve Doçentler ücretli muayene yapıyor bende onlardan birinin hastasıyım. Doktorun bana dediği tüp bebeği yapalım tutmadı gelecek ay bir daha olmadı sonraki ay birdaha deneyelim. rahimde sorun yoksa üst üste deneyelim bırakma dedi. İlaçlarla yumurtalıklar çalıştırılınca başarı yüzdesi daha fazla oluyormuş.

Bence bırakma kendini topla hemen ne oluyor size yaa. Böylemi anne olacaksınız. Ne olmuş tutmadı ise 15 kez tüp bebek yaptıranlar var onlar normal değil öyleyse çünkü her yıkımdan sonra ayağa kalkmasını biliyorlar. Yapmayın kızlar yaa bizim kaderimizde emek ve caba varmış çekeceğiz elimizden başka gelen birsey varmı. Varsa hepimiz yapalım kimse evlatsız kalmasın.

laleeeeeeeeeeeeeeeeccciiiiiiimmmmmmmm canim cok sevindim bak gordun mu emeklerinin karsiligini yuce Rabbim verdi. Bizde haftaya ptesi oglusuma kavuscaz opuyorum kocaman bizim topigede ugra. Rabbim tamamini erdirsin ayy cok sevindimmm
çok sağol canım ya çok şükür inşlh bnde kucağıma alırım bebişimi. sanada sağlıklı doğum diliyorum canım

Adetimin 3.gunu bal çörekotu tarçın karışımı başladım .faydası oluyomuş GÜYAAA..bende nedense bişey olmuyoya neyse konuşmicam fazla.

Neshos sen nerde tedavi oluyorsun .ben özelde yaptirdim transferimi ama olmadı tahlilde yapılmadı şimdi üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

meraba anne adayları... uzun zamandır nete giremiyordum uzak kaldım.
ben de hatırlarsanız 2 embriyo transfer edilmişti. transferin 9. günü değer 131 çıkmıştı. dr hamilesin dedi 12. gün tekrar test yapalım dedi. 12. gün gittim değer 180 olmuştu. dün yine testi tekrarladık veee değer 98 e düşmüş... yani tutunamadığı için düşmüş.. ama henüz kanamam olmadı. eşim halen umutlu ama dr en iyisini bilir zaten..

şimdi sizin de fikrinizi almak isterim. 5 dondurulmuş embriyom var sizce 2. transferi hemen önümüzdeki ay yaptırmalımıyım? olumlu olumsuz yanları neler? öğretmenim ve okullar açılmadan yapmak istiyorum. herne kadar yatıp dinlenmenin bir yararı yok deseler de ben buna inanmıyorum. bu benim 2. düşüğüm bence iyice dinlenseydim hersey yolunda gidecekti ((

ÇOK ÜZÜLDÜM ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA TUTUNMASINI NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…