- 19 Mayıs 2014
- 322
- 169
- 33
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.441
Cok sevindim ,benimde yarin transfim olacakmrb arkadaşlar bugün test günümdü ve çok şükür pozitif değerim 377,95
mrb arkadaşlar bugün test günümdü ve çok şükür pozitif değerim 377,95
canım bence ikinci adetinden sonra başla derim. bana doktorum öyle deseydi yapardım. ama benim bir evladım olduğu için ve erken menopoz hastası olduğum için yumurtalarımı yormamı istemiyor erken menopoza girmemden korkuyor çünkü. benden önce genetik test istedi ben onun sonucuna göre ya tedavi yada bitti diyeceğim. senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama benim ilk tedavim 2011 yılı ekim ayında olmuştu ve sonuç negatifti. sonraki tedavimi doktorum kullanmış olduğum ilaçların etkisi geçmeden yapmak istedi ve gerçekten işe yaradı ve bir tane cimcimem var. yani bu tedavide kullandığın ilaçların etkisi 3-4 ay süreceği için daha güzel sonuçlar alabilirsin. eğer psikolojik olarak hazırsan bence düşün. ama eğer bulunduğun yerde üniversitesite hastanesi varsa sende istersen bi karyotip analizi yaptırabilirsin. Bu arada benim adetim çok yoğun ve sancılı. ilaçları baya büyük parçalar şeklinde atıyorum ve atarken düşük yapar gibi sancılı atıyorum (daha önce hiç düşük yapmadım ama ben düşük gibi olduğunu düşündüm)benimde bugün kanama başladı önce jelin atıkları geldi seninde öylemi oldu çamur gibi.ağrımda var.bu arada doktora gittim doktor herşey çokiyiydi % 60 her zaman ihtimal veriyoz iyi olanlara senin 5.gündü herşey iyiydi.senden farklı hastanın tuttu neden böyle bişey söyleyemiyoz dedi.ilk adetinde geltekrar deneyelim dedi ilk adetim bugün başlıyor dedim psikolojim yerlerde olduğu için peki sonraki adetinde gel dedi tabi ben bomboş bir halde olduğum için emin değilim ne yapmam gerektiğine.acaba doktoru dinleyip sonraki adette tekrar gitsemmi yoksa ocağa kadar bekleyip o zmanmı başlasam bilemiyorum.yorumun varsa yaz canım.ayrıca bu süreçte ne yapmak gerek yani yumurta çoğaltmak için kür felan yapmalımıyım.birde bu ilaçlar vucuttan ne zamn atılır yada neyle atılır fikri olan arkadaşlarda yazarsa sevinirim.offf kafam dolu amma yazdım sanırım.kün fe yekün
eğer sebepsizse bence şansın var tabiki ilaçların etkisi ile. benim hiç doğal olmadı. çünkü erken menopoz rahatsızlığım var. yumurta sayım az ve kaliteleri iğnesiz düşük. tatile gün sayıyorum. adetimin bitmesini bekliyorum. üniversitesi hastanesine gidip sende karyotip analizi yaptırsana bana doktorum dedi ki eğer herşey yolundaysa rahim yumurta kalitesi vs. ozaman kromozom bozukluğu genetik bozukluk olabilir dedi. bu karyotip analizi de onu tespit ediyormuş ben üniversitesi hastanesine gidip yaptıracağım sonucuda doktoruma göstereceğim ona göre karar vereceğizKuzununannesi canım nasılızz atlattık dimi olayı...doğal şansım olurmu sence tüpe maddi durum kalmadı..sebepsiz infertilite..32yaş..ühhüüüühüü
Bak canım üzülmenin hiç bir faydası yok. Biliyorum onca emek ve caba bir çırpıda kayboldu ve başa dönüldü ama ne kadar kabullenmekte zorlansak da canı verende alanda Rabbim. Hersey iyi giderken olmamasına başka bir anlam kim verebilir. Birçok kişi tek gecede çabasız bu mutluluğa erişirken belliki bizimki eziyetli ve yorucu olacak. Bizim ise tek yapacağımız şey sabır sabır sabır emek emek emekbenimde koskocaman bi negatif ağlamaktan anca kendime geldim anca yaza bildim dr.lar şaşkın hiç bir sorun yoktu inanamıyoruz dediler böyla işte çok kötüyüm
Sonucunu merak ettim. İnşallah olumludur.arkadaşlar saat 11:00 gibi kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler öyle bekledim gittim bayan labaratuarda sorun var saat 3 gibi santrali arayın öğrenin dedi uyuz oldum varya artı bir an önce bitsin derken yine stres offff.mucize olsa keşke
Rapor hakların bittimi. Aşılama yapıldımı. Yaşın daha çok genç dersem inan. 32 daha nedir yaa. Hastanede tüp bebek ünitesindeki hemşire 5 aylık hamile 42 yaşındaymış. Daha dolu dolu yılların var bu ne ümitsizlik arkadaş:)Kuzununannesi canım nasılızz atlattık dimi olayı...doğal şansım olurmu sence tüpe maddi durum kalmadı..sebepsiz infertilite..32yaş..ühhüüüühüü
benimde bugün kanama başladı önce jelin atıkları geldi seninde öylemi oldu çamur gibi.ağrımda var.bu arada doktora gittim doktor herşey çokiyiydi % 60 her zaman ihtimal veriyoz iyi olanlara senin 5.gündü herşey iyiydi.senden farklı hastanın tuttu neden böyle bişey söyleyemiyoz dedi.ilk adetinde geltekrar deneyelim dedi ilk adetim bugün başlıyor dedim psikolojim yerlerde olduğu için peki sonraki adetinde gel dedi tabi ben bomboş bir halde olduğum için emin değilim ne yapmam gerektiğine.acaba doktoru dinleyip sonraki adette tekrar gitsemmi yoksa ocağa kadar bekleyip o zmanmı başlasam bilemiyorum.yorumun varsa yaz canım.ayrıca bu süreçte ne yapmak gerek yani yumurta çoğaltmak için kür felan yapmalımıyım.birde bu ilaçlar vucuttan ne zamn atılır yada neyle atılır fikri olan arkadaşlarda yazarsa sevinirim.offf kafam dolu amma yazdım sanırım.kün fe yekün
çok sağol canım ya çok şükür inşlh bnde kucağıma alırım bebişimi. sanada sağlıklı doğum diliyorum canımlaleeeeeeeeeeeeeeeeccciiiiiiimmmmmmmm canim cok sevindim bak gordun mu emeklerinin karsiligini yuce Rabbim verdi. Bizde haftaya ptesi oglusuma kavuscaz opuyorum kocaman bizim topigede ugra. Rabbim tamamini erdirsin ayy cok sevindimmm
Merhaba ,rapor cikarmayi dusunmedin mi ,rapor gecen bir suru ozel hastane var ve iyi merkezlerKuzununannesi canım nasılızz atlattık dimi olayı...doğal şansım olurmu sence tüpe maddi durum kalmadı..sebepsiz infertilite..32yaş..ühhüüüühüü
Tebrikler darısı başıma insallahKızlar..bugün 12.gun testi yaptırdım... Sonuç pozitifffff
TebriklerKızlar..bugün 12.gun testi yaptırdım... Sonuç pozitifffff
ÇOK ÜZÜLDÜM ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA TUTUNMASINI NASİP ETSİNmeraba anne adayları... uzun zamandır nete giremiyordum uzak kaldım.
ben de hatırlarsanız 2 embriyo transfer edilmişti. transferin 9. günü değer 131 çıkmıştı. dr hamilesin dedi 12. gün tekrar test yapalım dedi. 12. gün gittim değer 180 olmuştu. dün yine testi tekrarladık veee değer 98 e düşmüş... yani tutunamadığı için düşmüş.. ama henüz kanamam olmadı. eşim halen umutlu ama dr en iyisini bilir zaten..
şimdi sizin de fikrinizi almak isterim. 5 dondurulmuş embriyom var sizce 2. transferi hemen önümüzdeki ay yaptırmalımıyım? olumlu olumsuz yanları neler? öğretmenim ve okullar açılmadan yapmak istiyorum. herne kadar yatıp dinlenmenin bir yararı yok deseler de ben buna inanmıyorum. bu benim 2. düşüğüm bence iyice dinlenseydim hersey yolunda gidecekti((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?