2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

Rabbimden umudunuzu kesmeyelim arkadaşlar nasip değilmiş olmadı hayırlısı ile hepimiz anne oluruz inşallah. ..ama okadar üzüldüm ki 3 gündür yemek yemiyorum gülmüyorum konuşmuyorum nasıl iyi olucam onuda bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar negatif sonuç alanlara Allah sabır versin. Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.

8sevgi8 ne kadar ara verdiniz tedaviye benimde negatif oldu sonuç dr geçmiş olsun bile demedi tekrarlamak istemiyorum korkuyorum sonuç aynı olur diye

Selam kızlar. Bebisleri tutunanlar varsa tebrik ederim. Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Tutmayanlara sabir dilerim. Insallah en tez vakitte rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ben ilk tup bebek tedavimi nisan ayinda gördüm.bebegim tutunup bir hafta sonra degerlerim düstü. Bu ay tedaviye tekrar basladik.ayin 23unde persembe gunu dondurulmus emb. ile transferim yapildi. Yatis halindeyim. Haftaya cuma ilk testimi yaptiricam.

8sevgi8 ne kadar ara verdiniz tedaviye benimde negatif oldu sonuç dr geçmiş olsun bile demedi tekrarlamak istemiyorum korkuyorum sonuç aynı olur diye
Bende ilk negatifimi alınca sordum doktora ne zaman yine yapabiliriz diye. Bir sonraki adetle yapabiliriz ama önemli olan sizin psikolojiniz demişti.kendimi hazır hissetmediğim için iki adetin geçmesini beklemiştim.eğer yaşınız gençse bence kendinizi hazır hissettiğinizde başlayın.ama yaşının riskliyse bence vakit kaybetmeden tekrar deneyin.Allah yardımcınız olsun.

Selam kızlar. Bebisleri tutunanlar varsa tebrik ederim. Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Tutmayanlara sabir dilerim. Insallah en tez vakitte rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ben ilk tup bebek tedavimi nisan ayinda gördüm.bebegim tutunup bir hafta sonra degerlerim düstü. Bu ay tedaviye tekrar basladik.ayin 23unde persembe gunu dondurulmus emb. ile transferim yapildi. Yatis halindeyim. Haftaya cuma ilk testimi yaptiricam.

neden olmuyor neden neden neden neden ne den neden neden neden neden neden günlerdir ağlayan ben bir tek damla gözyaşım akmıyor şimdi neden içim paramparça

Bana gore iyi benim 5ti 27 yasindayim ama bende erken rezerv azligi var

deli gibi iş yapıyorum wc yıkarken ayağım kaydı bacağım ikiye ayrıldı.ağrıma rağmen inadına herşey.Allahım sen aklımı koru
Yapma cnm kendine eziyet yok elimizden gelen de yok dua edecez bekliyecez kendine zarar verme insallah daha anne olacaksin

farklı prosedür derken farklı protokol yani demi ?önceki neydi bu ne peki?uzun ve kısa protokol var benim bildiğim.yumurtada iyi bence kaliteli olsunda önemli olan o.hayırlısıyla güzel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…