- 5 Temmuz 2015
- 144
- 94
- 13
- 44
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.401
benimde koskocaman bi negatif ağlamaktan anca kendime geldim anca yaza bildim dr.lar şaşkın hiç bir sorun yoktu inanamıyoruz dediler böyla işte çok kötüyümBenım sonuç malesef olumsuz oldu. Umarım senın güzel olur ..
Bende ilk negatifimi alınca sordum doktora ne zaman yine yapabiliriz diye. Bir sonraki adetle yapabiliriz ama önemli olan sizin psikolojiniz demişti.kendimi hazır hissetmediğim için iki adetin geçmesini beklemiştim.eğer yaşınız gençse bence kendinizi hazır hissettiğinizde başlayın.ama yaşının riskliyse bence vakit kaybetmeden tekrar deneyin.Allah yardımcınız olsun.8sevgi8 ne kadar ara verdiniz tedaviye benimde negatif oldu sonuç dr geçmiş olsun bile demedi tekrarlamak istemiyorum korkuyorum sonuç aynı olur diye
Bende ilk negatifimi alınca sordum doktora ne zaman yine yapabiliriz diye. Bir sonraki adetle yapabiliriz
Tatlim eger maddi sikintin yoksa cok bekleme ,bende bir onceki denememi kasimda yaptirdim, ha duzelirim ha duzelirim derken bisey degismedi ,kendimi bir turlu hazir hissedemedim dahada icime kapandim ,senin dusundugun gibi dusundum ya yine olmazsa diye bugune geldik ,ben 38 yaaindayim yasin gencse iyi hissettigin zaman yaptir ,ben bu tedaviye basladim ama gecen sefer yasamadifim seyleri yasadim,agladim hep olmucak olmucak dedim durdum mutsuz mutsuz gittim geldim kontrole ,herkese atarlandim oysa bir onceki denememde boyle olmamisti daha rahattim senin anlican iyi hissetmediginde hicbirsey teseelli etmiyor stres yapinca olcagi varsa olmucak deyip dahada agliyodum 10 gunum boyle gecti bugun yumurta toplama oldu hala ayniyim ,sanki olmucakmis gibi esime dondursak mi diyorum .insallah herkes bir an once anne olmanin tadina varir.8sevgi8 ne kadar ara verdiniz tedaviye benimde negatif oldu sonuç dr geçmiş olsun bile demedi tekrarlamak istemiyorum korkuyorum sonuç aynı olur diye
ama önemli olan sizin psikolojiniz demişti.kendimi hazır hissetmediğim için iki adetin geçmesini beklemiştim.eğer yaşınız gençse bence kendinizi hazır hissettiğinizde başlayın.ama yaşının riskliyse bence vakit kaybetmeden tekrar deneyin.Allah yardımcınız olsun.
Cnm ,noldu merak ettim ,insallah hayirli haber almisindir.Kızlar kan verdim bakalım 1 saate belli olur size yazarım. Hayırlısı olsun diyorum.
Hayir 4 gozle bekliyorumkuzununannesi durumun ne mens oldunmu?
Bana gore iyi benim 5ti 27 yasindayim ama bende erken rezerv azligi varMerhaba arkadaşlar negatif sonuç alanlara Allah sabır versin. Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.
Yapma cnm kendine eziyet yok elimizden gelen de yok dua edecez bekliyecez kendine zarar verme insallah daha anne olacaksindeli gibi iş yapıyorum wc yıkarken ayağım kaydı bacağım ikiye ayrıldı.ağrıma rağmen inadına herşey.Allahım sen aklımı koru
farklı prosedür derken farklı protokol yani demi ?önceki neydi bu ne peki?uzun ve kısa protokol var benim bildiğim.yumurtada iyi bence kaliteli olsunda önemli olan o.hayırlısıyla güzel olur inşallah.Merhaba arkadaşlar negatif sonuç alanlara Allah sabır versin. Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.
Yapma cnm kendine eziyet yok elimizden gelen de yok dua edecez bekliyecez kendine zarar verme insallah daha anne olacaksin[/QUO
ah arkadaşım ne desem bilmiyom çok zor bir daha benim ama yinede son bir kez denerim diyom ama çok korkuyorum kapansa artık bu defter diyom ama anne olmak birinin bana anne demesini yaşamak bu duygu beni bir daha diyor ama şansım varmı bilmiyom varsa bu kez olurmu olmazmı çok yıprandım yaşımda erken değil benim.anlamıyom neden 5.gün embriyosu oldu 2 tane koyuldu biri bile tutmadı neden çok zordu 5.gün ve kolay tutunan 5.gün ümitler birden yükselirken sonuç neden böyle isyan etmiyom dilime nedenler sorular geliyor ama isyan etmiyom vardır bir bildiği rabbimin.ama benimde anne olmak hakkım eşiminde baba olmak hakkı kimse alınmasın kızmasın ama normal yolla ağrısız sızısız anne olanlardan eksiğim ne neden.onlar önemsizce hamile kalırken ben ve benim gibiler neden bu kadar istek ve çabaya rağmen acı çekiyor.Allahım nolur yüzümüzü güldürsen 14 yıl sabrettim napayım vazmıgeçeyim bilmiyorumbilmiyorum.eşim azosperm yok zor bulundu onada yazık banada yazık hepimize yazık.yaş gitti ömür bitti ağlamıycam offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?