- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.381
dediğim gibi çözüm odaklı geldi bana.inşallah bu defa senin için çok güzel olur ve istediğine kavuşursun canımCnm genetik testmis kanda bakilacakmis doktorum saglikli gebelikten dolayi sanmıyorum ama baktirmakta fayda var dedi. Biesteron benim gibi yumurta sayisi az ve kalitesiz olanlar icin kalite arttirici. Embriyolari farkli gunlerde transfer etmeyi düşünüyor hani diyorlsr ya bazi rahimler 3. Gunu bazi rahimler 5. Gun transferini kabul ediyor öyle bir durum varsa en azından ikiside aynı anda denenmis olur. Rahime cizik ultrason esliginde basit bi islem muayene odasında yapacağım pahalı bir islem degil dedi ama aci konusunda hic bi fiktim yoksanirim son tedavime hazırlanıyorum bu yuzden herseyi deneyecek doktorum
evet yarın artık ama içimdeki korkuyu tahmin edebilirsin sanırım dr. görüştüm monurol diye bi ilaç var onu verdi gece iç dedibenim baya bi ağrım var tam ortası ve idrarda zorluk canım ya sende folikasit aspirin bide progestron kulllanıyorsundur heralde ağzında kuruluk varmı kahve tiryakisi ben kahve içemiyorum acı geliyor ağzının tadında bi değişiklik varmı birde iştahsızlık su da sanki yosun kokuyor ilaçlardanmı acaba yoksa enfekdiyondanmı[/QUOT
Merhaba bende bugün yumurta toplattım bana da folikasit,aspirin,progestan verdi ancak yanına prednol ve tetradox ilaçlarınıda verdiler tetradox antibiyotik miş Sana antibiyotik yazmaılar mı
Benim hic basima gelmedi ama canli tanigi oldum halam 42 yasindaydi artik son kez tup bebek tedavisi olup bebek seruvenini tamamen kapatacakti hic anne olamamisti 2 tane dusugu vardi. Esini ikna edip Ankrada tup bebek tedavisi gördü 1 yumurtasi oldu transfer edildi ancak tutmadi sonra memlekete dondu ve dedi ki benim yasimdakiler artik torun sevecek duruma geldi ben hala ugrasiyorum nasibimde yokmus dedi ve bitirdi bebek işini. 2 ay sonra supriz bi sekilde hamile oldugunu ogrendi ama dogana kadar inanamadi simdi oglu 5 yasindaKızlar tutmayan tüp bbkten sonra ilk ay doğal yolla gebe kalan okadar çok kişi varmışkiiii acaba dıo insannn.......
Benim hic basima gelmedi ama canli tanigi oldum halam 42 yasindaydi artik son kez tup bebek tedavisi olup bebek seruvenini tamamen kapatacakti hic anne olamamisti 2 tane dusugu vardi. Esini ikna edip Ankrada tup bebek tedavisi gördü 1 yumurtasi oldu transfer edildi ancak tutmadi sonra memlekete dondu ve dedi ki benim yasimdakiler artik torun sevecek duruma geldi ben hala ugrasiyorum nasibimde yokmus dedi ve bitirdi bebek işini. 2 ay sonra supriz bi sekilde hamile oldugunu ogrendi ama dogana kadar inanamadi simdi oglu 5 yasinda
benim için çok zor bu ihtimal benim eşim azospermKızlar tutmayan tüp bbkten sonra ilk ay doğal yolla gebe kalan okadar çok kişi varmışkiiii acaba dıo insannn.......
benimde test günüm ama gidip bi türlü kan veremiyorum cesaretimi bi toplasam uyuyamadım stresi zirvesinde yaşıyorum inşllah hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırızKızlar gunaydın
Bugun test günüm. Birazdan kan vermeye gidicem. Ancak hıc belirtim yok. Heralde olumsuz oldu ama sonucu almadan umudumu kaybetmiyorum tabi.
Bakalım hayırlısı ise olsun ne yapalım artık ..
Benım sonuç malesef olumsuz oldu. Umarım senın güzel olur ..benimde test günüm ama gidip bi türlü kan veremiyorum cesaretimi bi toplasam uyuyamadım stresi zirvesinde yaşıyorum inşllah hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız
hayırlı olsun canım ALLAH düğününüde yapmayı nasip etsin :)Kızlar mens oldum 1 gun gecikmiş oldu düzenim şaşmadı şükür krizi de atlattım daha iyi hissedıyorum bana teselli veren sizlerden Allah bin kere razı olaun bu akşam oğluşumun sünnet düğünü..hazırlıklar devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?