2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

dediğim gibi çözüm odaklı geldi bana.inşallah bu defa senin için çok güzel olur ve istediğine kavuşursun canım

Kızlar tutmayan tüp bbkten sonra ilk ay doğal yolla gebe kalan okadar çok kişi varmışkiiii acaba dıo insannn.......

Kızlar tutmayan tüp bbkten sonra ilk ay doğal yolla gebe kalan okadar çok kişi varmışkiiii acaba dıo insannn.......
Benim hic basima gelmedi ama canli tanigi oldum halam 42 yasindaydi artik son kez tup bebek tedavisi olup bebek seruvenini tamamen kapatacakti hic anne olamamisti 2 tane dusugu vardi. Esini ikna edip Ankrada tup bebek tedavisi gördü 1 yumurtasi oldu transfer edildi ancak tutmadi sonra memlekete dondu ve dedi ki benim yasimdakiler artik torun sevecek duruma geldi ben hala ugrasiyorum nasibimde yokmus dedi ve bitirdi bebek işini. 2 ay sonra supriz bi sekilde hamile oldugunu ogrendi ama dogana kadar inanamadi simdi oglu 5 yasinda

Oy maşallah..inanki o gun neg sonucu aldımya eve gelıp şükür namazı kıldım.okadar üzülmüştüm okadar kahrolmuştumki..ama isyan edemezdım sadece şükrettim.Allahım belki nasip eder doğal denicez..yıllar geçiyo tabi ama napim..

antibiyotik banada vermişti doktor opu sonrası ama transferde bıraktırdı.ayrıca diğer ilaçlarımda opu sonrası değil tarnsfer sonrası başlatıldı.

oykuelif canım benim bi oğlum var zaten 4 yaşında. Tüp bebek stresli ve sonu yıkım olunca kötü oluyor.Morfoloji sorunu var bizde oğlum da tüp bebek Kendiliğinden olur inşallah

Kızlar gunaydın
Bugun test günüm. Birazdan kan vermeye gidicem. Ancak hıc belirtim yok. Heralde olumsuz oldu ama sonucu almadan umudumu kaybetmiyorum tabi.
Bakalım hayırlısı ise olsun ne yapalım artık ..

Kızlar gunaydın
Bugun test günüm. Birazdan kan vermeye gidicem. Ancak hıc belirtim yok. Heralde olumsuz oldu ama sonucu almadan umudumu kaybetmiyorum tabi.
Bakalım hayırlısı ise olsun ne yapalım artık ..
benimde test günüm ama gidip bi türlü kan veremiyorum cesaretimi bi toplasam uyuyamadım stresi zirvesinde yaşıyorum inşllah hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız

Kızlar mens oldum 1 gun gecikmiş oldu düzenim şaşmadı şükür krizi de atlattım daha iyi hissedıyorum bana teselli veren sizlerden Allah bin kere razı olaun bu akşam oğluşumun sünnet düğünü..hazırlıklar devam..

arkadaşlar saat 11:00 gibi kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler öyle bekledim gittim bayan labaratuarda sorun var saat 3 gibi santrali arayın öğrenin dedi uyuz oldum varya artı bir an önce bitsin derken yine stres offff.mucize olsa keşke

hayırlı olsun canım ALLAH düğününüde yapmayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…