- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.501
Tatlim doktor bana 10 austos deditest gunu icin erken yaptirip once cikmayip bosuna uzulenler var ,10 12 gun gecmeden yaptirma,bende bisey hissetmiyorum ama bu olumsuz demek degil ,pozitif dusun benim ikinci denemem ucuncuyu kaldiramam bu yuzden bende korkuyorum olumsuz olucak diye ,psikolojin nasil ben surekli bunalim haki ve duygusallik var herseye alinip kusuyorum agamaya hazir annem babam esim etrafimda ama ben kucucuk birseyi olay yapip kendimi yiyorum,ilaclardanmidir nedir
Evet ara verince daha zor toplaniyor insan ,ben gectigimiz kasimda yaptirmistim kocaeli univer.rapor alip istanbulda bahcecide yaptirdim,ikinci icin bursaya ailemin yanina geldim esimde senelik izne cikti ,ben rapor bir kere kullanabildim yasim 39 ,maddi olarak bu sefer daha zorladi raporsuz ilaclarim bile 2000 yi gecti transfer oncesi ,raporun baya faydasi olmus simdi daha iyi anladim.bende yasimdan dolayi endiseleniyorum , insallah senInde benimde bir sonrakine gerek kalmaz aslinda yanlis yapiyoruz simdiden olmamis gibi birdahaki sefere odaklaniyoruz olumlu dusunelim olumlu olsun ama elimizde degil,sen hangi universiteye gidiyorsunEvet canım ilaçlardandır. Bende de aynı duygular var. Herşeye kızıp tavır yapıyorum15 -20 gündür garibim kocam ne cekti:) Bende düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil hep aklımda. inşallah herkesin gönlüne göre olur hayırlısı ile.
Ama inan o yumurta toplamada yapılan anestezi o kadar etkiledi ki beni , inşallah sende 3. cüye gerek kalmaz.
Yıkılmamak için kendimi de açıkçası simdiden motive ediyorum. salı 9. gün olacak sonuca göre perşembe günü yine yaptıracağım planım o. Üniversite hastanesine gidiyorum İstanbul dışında. Orada hem 2. kan testini yaptırıp hem de ara vermeden 2. tüp bebeğe geçeceğim. Tabii ilaçların etkisi ile kist falan oluşmamışsa.Ara verince insanın cesaretini toplaması zor oluyor. Rapor için evrakları hazırlamak koşturmak falan iyisimi bir an önce başlamak.
Ara ara kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. Gögüslerimde hafif sızılar falan var ama bunlar sende yoksa canını sıkma ilaçların etkisi. Herkeste farklı etki yapıyormuş. kimilerinde uyku ve mide bulantısı oluyormuş. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur ama beklemek gerçekten zor.
Evet ara verince daha zor toplaniyor insan ,ben gectigimiz kasimda yaptirmistim kocaeli univer.rapor alip istanbulda bahcecide yaptirdim,ikinci icin bursaya ailemin yanina geldim esimde senelik izne cikti ,ben rapor bir kere kullanabildim yasim 39 ,maddi olarak bu sefer daha zorladi raporsuz ilaclarim bile 2000 yi gecti transfer oncesi ,raporun baya faydasi olmus simdi daha iyi anladim.bende yasimdan dolayi endiseleniyorum , insallah senInde benimde bir sonrakine gerek kalmaz aslinda yanlis yapiyoruz simdiden olmamis gibi birdahaki sefere odaklaniyoruz olumlu dusunelim olumlu olsun ama elimizde degil,sen hangi universiteye gidiyorsun
Bende kocaeli universitesinde iki asilama yaptirdim ilk tup raporumu ozelde deneyeyim olmazsa universitede yaptiririm diye dusunmustum ama sayiyi 3 e cikardilar yasi 39 a dusurduler raporumu ekimde kullandim kasimda da 39 tan gun aldim rapor hakkim bitti ,asilamayla b osuna vakit kaybettik aslinda direk tupe yonlendirselerdi haklarimi kullanacaktim ,bende memnun kaldim hemsireleri de cok iyi dr yigit beyde her soruna yanit veriyo ben asilama yaptirdigim donemde calisiyordum biliyosun git gel rapordu siraydi derken ixten cok izin aldim ,sorun oldu ve isten fedakarlik yapmak zorunda kaldim isi biraktim tup bebek tedavime basladim.bursada ailemin yanina gelmeyi tercih ettim izmitte oturuyorum ama kimse yok orda yalnizim gecen sefer annem geldi kaldi ,babam burda bu sefer bursada deneyelim dedik ,raporum olsa bursadada geciyo rapor,benimde elimde gonal f kalmisti ama bu doktorum baska bir ilac verdi puregon kullandim ,bende olumlu olursa vermeyi dusunuyorum cunku son kullanma tarihleri yakin ,arkadasim sende benim gibi hep olumsuz bakiyosun galiba herseye buda bizde stres yaratiyor bende ilaclari verirzem ya dusuk olursa gene lazim ciye dusunmuyo degilim keske rahat olabilsekKocaeli üniv. 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Benimde yaşım 37 . ilaçlar konusunda cok haklısın 2000 tl yi geçiyor hastaneye verdiğinde var bütçeyi zorluyor gerçekten. Ama netten elinde kalmış ilaçlarını satanlar var onlardan alabilirsin bence bir araştır. Ben bile cok gördüm kalan ilaçlarını hastaneye getirip bırakanları. Ben bile İnş. hamile kalırsam sonrasında kalan ilacımı seve seve veririm. Ama bazen ki bunuda gördüm 39 yasında bir arkadaş hamile kaldı ilaçlarını verdi hastaneye sonra 3 aylıkken düştü bebiş:( Şimdi 2. kez gelecek ve yine ilaç almak zorunda
Üniversite hastanelerini denemelisin bende daha uygunlar ücret konusunda hem doçentler ilgileniyor.
Biraz zahmetli ama bir süre sonra keyif almaya başlıyorsun. Gidip geldikçe ilgilecek birsey oluyor hayatında oradaki birçok
kadınla tanışıp konusunca insana moral oluyor:) Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
Bendeoraya geldigim donemde cok arkadasla tanistim biriyle hala telefonlasiyoruz belki seni bile gormusumdur gecen sene mayis agustos asilama yaptirdim sonrada ekimde geldim rapor cikarmak icin sen hangi zamanlarda ordaydinBende kocaeli universitesinde iki asilama yaptirdim ilk tup raporumu ozelde deneyeyim olmazsa universitede yaptiririm diye dusunmustum ama sayiyi 3 e cikardilar yasi 39 a dusurduler raporumu ekimde kullandim kasimda da 39 tan gun aldim rapor hakkim bitti ,asilamayla b osuna vakit kaybettik aslinda direk tupe yonlendirselerdi haklarimi kullanacaktim ,bende memnun kaldim hemsireleri de cok iyi dr yigit beyde her soruna yanit veriyo ben asilama yaptirdigim donemde calisiyordum biliyosun git gel rapordu siraydi derken ixten cok izin aldim ,sorun oldu ve isten fedakarlik yapmak zorunda kaldim isi biraktim tup bebek tedavime basladim.bursada ailemin yanina gelmeyi tercih ettim izmitte oturuyorum ama kimse yok orda yalnizim gecen sefer annem geldi kaldi ,babam burda bu sefer bursada deneyelim dedik ,raporum olsa bursadada geciyo rapor,benimde elimde gonal f kalmisti ama bu doktorum baska bir ilac verdi puregon kullandim ,bende olumlu olursa vermeyi dusunuyorum cunku son kullanma tarihleri yakin ,arkadasim sende benim gibi hep olumsuz bakiyosun galiba herseye buda bizde stres yaratiyor bende ilaclari verirzem ya dusuk olursa gene lazim ciye dusunmuyo degilim keske rahat olabilsek
Yigit bey devam ediyomu ,birde emek hoca vardi oda iyiydi ,Bendeoraya geldigim donemde cok arkadasla tanistim biriyle hala telefonlasiyoruz belki seni bile gormusumdur gecen sene mayis agustos asilama yaptirdim sonrada ekimde geldim rapor cikarmak icin sen hangi zamanlarda ordaydin
Yigit bey devam ediyomu ,birde emek hoca vardi oda iyiydi ,
Insallah hayirli haberini alirim ,test sonucunu bildir ben hafta sonu yaptiricam
Mrh canim ,uzulmemek elde degil tabiiki genelde 2 veya 3.tutuyor ilkde tutmazsa allahtan umidini kesme en azindan rapor hakkin var bende oda yok ,para biriktirip basladik en az yedi sekiz aydan once tekrarlayamayiz ,eger butcen musait olursa rapor gecen cok iyi yerler var istanbulda bir kerede oyle dene ,tamam universite hastaneside iyi ama embriyoloji laboratuvarida onemli , kardesimin cok az sansi varken 2.tuttu ve ikizleri var 4 aylik ,umidini sakin yitirme ,tup bebek tutmayip 2 ay sonra kendiliginden hamile kalanlar bile var ,daha dun aile hekimi dedi bana kardesinin oyle olmus.Maalesef canım koca bir O negatif çıktı benim sonucum yarın yeniden başvuracağım 2. için İnsallah seninki tutar dualarım seninle. Çok üzüldüm ama insanı üzün sey ya hiç bebeğim olmazsa korkusu( 4. de olacak deseler yada 5. insan bıkmadan usanmadan dener cabalar. Raporlu 3 sansım var. 1 ri gitti kaldı 2 ya hiçbiri tutmazsa ne yaparım açıkçası bilmiyorum. Eşime, kendimizi buna alıştıralım dedim (
Kısmet bakalım rabbim bize nasıl bir kader çizmiş. İnsanı en çok etkileyen şeey ise eşimin benden bile cok üzülüp belli etmemeye çalışması. Kimbilir belki benim gibilerin en büyük sansıda eşleridir.
Bizim sansımız diğer arkadaşlardan daha az 40 yaşından sonra tüp bebeğin işe yarama sansı % 5 miş.
Rabbimden tek dileğim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaması. Sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.
Mrh canim ,uzulmemek elde degil tabiiki genelde 2 veya 3.tutuyor ilkde tutmazsa allahtan umidini kesme en azindan rapor hakkin var bende oda yok ,para biriktirip basladik en az yedi sekiz aydan once tekrarlayamayiz ,eger butcen musait olursa rapor gecen cok iyi yerler var istanbulda bir kerede oyle dene ,tamam universite hastaneside iyi ama embriyoloji laboratuvarida onemli , kardesimin cok az sansi varken 2.tuttu ve ikizleri var 4 aylik ,umidini sakin yitirme ,tup bebek tutmayip 2 ay sonra kendiliginden hamile kalanlar bile var ,daha dun aile hekimi dedi bana kardesinin oyle olmus.
Orasi gercekten huzurlu ve sicak bir ortam ,bende asilama yaptirdim yigit beye ,ozeldede cok ayricalikli olmuyosun ayni yogunluk oralardada var ,ben asilamada cok bekledim cok stres oldum ,tupte nasil oluyo bilmiyorum sabah 8 de cagirmislardi 2 ye kadar bekledik ,beklemek bendd stres yaratti kontrollerde de cok izin aldim ,istende oldum,bursadaki universitede cok sira var kocaelide kolay cikiyo rapor o yonden bende tavsiye ediyorum herkese ,ben ailem bursada diye tercih ettim ,Destegin için cok sağol canım. Hastaneyi açıkçası değiştirmek istemiyorum. Eşim de özele gidelim falan diyor ama ben memnunum fakülteden Sakarya, Bolu ,Düzce Yalova, Bursa hatta İstanbuldan gelenler var buraya başarı şansı oldukça yüksek dünya standartlarını yakalamış. Yiğit beyin hastasıyım taniyor artık beni (yapı olarak) Yeni bir yere başvursam yapımı hiç bilmeden alacak raporu kafasına göre takılacak. İyisimi ben bildiğimden şaşmıyayım.
Kısmet inşallah 2. denemede tutar. Dedigin gibi Allahtan ümit kesilmez.
aynılarını bende yaşadım.test gününe az kalmış son günleri barimoralli geçir canımçok stres yapmıştım.benimde 2.denemydiTatlim doktor bana 10 austos deditest gunu icin erken yaptirip once cikmayip bosuna uzulenler var ,10 12 gun gecmeden yaptirma,bende bisey hissetmiyorum ama bu olumsuz demek degil ,pozitif dusun benim ikinci denemem ucuncuyu kaldiramam bu yuzden bende korkuyorum olumsuz olucak diye ,psikolojin nasil ben surekli bunalim haki ve duygusallik var herseye alinip kusuyorum agamaya hazir annem babam esim etrafimda ama ben kucucuk birseyi olay yapip kendimi yiyorum,ilaclardanmidir nedir
Orasi gercekten huzurlu ve sicak bir ortam ,bende asilama yaptirdim yigit beye ,ozeldede cok ayricalikli olmuyosun ayni yogunluk oralardada var ,ben asilamada cok bekledim cok stres oldum ,tupte nasil oluyo bilmiyorum sabah 8 de cagirmislardi 2 ye kadar bekledik ,beklemek bendd stres yaratti kontrollerde de cok izin aldim ,istende oldum,bursadaki universitede cok sira var kocaelide kolay cikiyo rapor o yonden bende tavsiye ediyorum herkese ,ben ailem bursada diye tercih ettim ,[/QU
İnsallah senden hayırlı haberler alırım. Sonucu mutlaka bildir olur mu. Evet dediğin gibi hala cok bekliyoruz:))
Ben 2.denemeyi sanırım Ekim de yaptıracağım. Yiğit bey en az 2 ay ara verelim dedi bakalım hayırlısı. Beklemek değilde tahlillerin geçerlilik süresi 6 ay sorun orada çıkıyor. Süre dolunca aynı tahliller yine çıkartılıyor. 45 gün en az sürüyor tahliller maalesef
Orasi gercekten huzurlu ve sicak bir ortam ,bende asilama yaptirdim yigit beye ,ozeldede cok ayricalikli olmuyosun ayni yogunluk oralardada var ,ben asilamada cok bekledim cok stres oldum ,tupte nasil oluyo bilmiyorum sabah 8 de cagirmislardi 2 ye kadar bekledik ,beklemek bendd stres yaratti kontrollerde de cok izin aldim ,istende oldum,bursadaki universitede cok sira var kocaelide kolay cikiyo rapor o yonden bende tavsiye ediyorum herkese ,ben ailem bursada diye tercih ettim ,
Allah sabır versin canım yeniden denemek için yardım etsin. kendimi söylemek gerekirse ilaçları bırakınca iki üç güne olmuştum. Her zaman nasılsa yine öyle olmuştum. Sadece biraz daha pıhtı şeklinde olmuştu. Ama adetleri gecikenleride duydum.Arkadaşlar, tüp bebek tedavileri benim gibi maalesef negatif sonuçlanan arkadaşlarAdet gecikmesi yaşadınızmı ? Yada her zamanki gibi miydi adetiniz yoksa daha yoğunmu gelmişti. İlk kez yaptırdığım için açıkçası aniden yoğun gelirse diye dışarı çıkmaya biraz çekiniyorum.
Allah sabır versin canım yeniden denemek için yardım etsin. kendimi söylemek gerekirse ilaçları bırakınca iki üç güne olmuştum. Her zaman nasılsa yine öyle olmuştum. Sadece biraz daha pıhtı şeklinde olmuştu. Ama adetleri gecikenleride duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?