- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.481
benim doktorumda farklı değil.ne arayabilirsin ne arasan ualaşabilirsin.randevu alıp test sonrası ben gittim konuşmaya.ben sana bişey diyimde şoka gir. aranızda en şanssız benım; başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. 3 bhcg dğerimide kendım gidip baktırdım doktorum aramadı bıle sonucumu faxladım dönmedı bana.bana verdıklerı kağıtta 12.gun sonucunuz ne olursa olsun doktorunuz sizi arayıp bılgı verecektır yazıyodu 1 hafta oldu aramadı ben kaç kere aradım ilgilenmedıler Allah belalarını versın dıyorum.sende 2 gun arayla takıp et sonucunu.birdaha tüp düşünmüyorum Allah muhtaç etmesın ınşallah yuce rabbım doğal verır.
bu yaş oalyı erkek için geçerlimi? benim ssk gün eksikmiş o yüzden karşılamadı.hastanede dedğim gibi.ama eşimden dolayı rapor vardı onun ameliyatıda dediğim gibi tam ödendi.ama dediğin gibiyse olabilir yani her hastanede geçerli değilse.bir daha olurda denersek diye işe yarasın diye soruyom yoksa giden gitti.bide biz 2 ci kez rapor çıakrdık 3 hak var diye biliyom.ama ikisndede rapaor işe yaramadı acaba rapor için son hakkımızmı kaldı.Internetten arastir rapor gecen hastaneleri bursa ve istanbulda gecen yerler var hemde iyi merkezler bende tesadufen ogrenmistim ,raporun orda gectigini ama yastan dolayi bir kere kullanabildim.daha oncede ben universitede yaptirmam diye rapor cikarmadim.asilama yapmadan rapor vermiyolar sen rapor cikardin mi hic neden karsilamadi ssk gunu falan sartlari mi uymadi
bu yaş oalyı erkek için geçerlimi? benim ssk gün eksikmiş o yüzden karşılamadı.hastanede dedğim gibi.ama eşimden dolayı rapor vardı onun ameliyatıda dediğim gibi tam ödendi.ama dediğin gibiyse olabilir yani her hastanede geçerli değilse.bir daha olurda denersek diye işe yarasın diye soruyom yoksa giden gitti.bide biz 2 ci kez rapor çıakrdık 3 hak var diye biliyom.ama ikisndede rapaor işe yaramadı acaba rapor için son hakkımızmı kaldı.
Hayirli olsun cnm benimde test gunum 10 agustosÇarşamba transferim oldu çift embirio bayada dondurulmuşlarım var inş olumlu sonuç alırım 10 ağustosu bekliyorum arkadaşlar dua edin
Teşekkür ederim benimde 10 ağustos tes günüm, transferin ne zaman yapıldı kaç embirio transfer ettiler hangi hastanede yaptırdın?Hayirli olsun cnm benimde test gunum 10 agustos
Super bir haber ,allah kkcagina almayi nasip etsin-Pozitif- Allah a şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin. Olanlarin da hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin.
Bursada yaptirdim 3.gun embriyosu 2 embriyo transfer ettilerTeşekkür ederim benimde 10 ağustos tes günüm, transferin ne zaman yapıldı kaç embirio transfer ettiler hangi hastanede yaptırdın?
Sali transferim olduBen
Bursada yaptirdim 3.gun embriyosu 2 embriyo transfer ettiler
Hayirli olsun canım. Darısı başımıza inşallah-Pozitif- Allah a şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin. Olanlarin da hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin.
Canım belirti falan yaşadin mi-Pozitif- Allah a şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin. Olanlarin da hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin.
3.gün zaten genelde kontrole gidiliyor sıkıntı yapma gider görüşürsün doktor herşey normalse zaten yönlendirir.Arkadaslar ben de temmuz sonu başlayacaktım adetim 31 temmuzdu fakat dün olmadim bugun idrar testi yaptim negatif gecikti yarin pazar bugum aksam olsam pazartesi üçüncü gün olacak..ucuncu gün de tedaviye başlanır degil mi lutfen cevaplayin
hayırlı olsun inşallah.rabbim tamamına erdirsin.amin-Pozitif- Allah a şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin. Olanlarin da hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin.
Sali transferim oldu[/QUOTEİ
İnsallah allah bizede ve isteyen herkese nasip eder . Benim tarnsferim de Pazartesi günü oldu. 3. gün transferi ve 2 embriyo senle aynı sayılır:) testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun. Ya ben salı günü yaptırcam sanırım belli olur galiba kanda. Eger düşük çıkarsa perşembe 2. tüp bebek için başvurucam. Şimdilik düşüncem bu salıya kadar değiştirmezsem:)
Korkumda bayanlar hep hissedermiş bebeği ben hiç bir sey hissetmiyorum. Bu yüzden şimdiden kendimi hazırladım:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?