- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Merhabalar hosgeldin bende esenyurtta oturuyorum benim oğlumda haziranda gelicek ins :)Merhaba canım istanbul küçükçekmecede oturuyorum nisan sonunda gelecek kızımız Allah'ın izniyle
Hoşgeldin derincim :)Ben de besiktata oturuyorum...agustos dogumum insallah...
Sende daha yeni annelerdensin maşallah :) hosgeldin :)Merhaba 2015 kraliceleri :)Istanbul gazıosmanpasa 19 eylül inşallah
Aynen hoş bulduk:) okadar taze ki 6 saat önce ilk defa kalp sesini duydum güm gum güm die:) Rabbim kolay ve hayirli doğum versin hepimize:) insaallahSende daha yeni annelerdensin maşallah :) hosgeldin :)
Amin canım :) sen kalp sesini duydun bende ilk tekmesini yedim :)Aynen hoş bulduk:) okadar taze ki 6 saat önce ilk defa kalp sesini duydum güm gum güm die:) Rabbim kolay ve hayirli doğum versin hepimize:) insaallah
Oy oy :) keseyi gördünmü canım ? :) hadi hayirli olsun bende 27 haziran annesi olucam ins :)hemen geldim kızlar bende 27 eylül annesi olacağım inş.. her daim yanınızdayım :)
Aminnnn :) maşallah maşallah cok guzel bir duygu valla :) bnde dun uykumdan uyandim korktm ne oluyo diye megerse bizimki tekmeliyormsHepimize hayırlı olsun inşallah hanımlar sağlıklı güzel bir hamilelik dilerim hepimize bizimde maşallah çok sağlam sert tekmelerimiz ve
hareketleriniz var)))
Aminnnn :) maşallah maşallah cok guzel bir duygu valla :) bnde dun uykumdan uyandim korktm ne oluyo diye megerse bizimki tekmeliyorms
çok şeker yaa :) yaa bide benim simdiden sutum gelio bul mu olcak acaba ne anlamadim :/Çok başka bi duygu Rabbim herkese nasip etsin bende uykudan uyanıyorum eşim bazen geceleri uykumda söylendiğimden bahsediyor 'hiç durmuyo gene hareketli çok vuruyo' falan diomuşum aslında hiç şikayetçi değilim tam tersi çok hoşuma gidiyo ve mutlu oluyorum ama neden böle söylemdiğimide anlayamadım doğrusu))
hosgeldn canm :)Merhaba kızlar, bende Bayrampaşa'da oturuyorum 3 Ağustos'ta bebeğim bizimle olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?