- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
İnş canım :) hosgeldin :) bende buran once kucagima alip tanidmak istiyorum bebegimle ama daha cok var:) Selam kızlar bende 10 Agustosta bekliyorum bebegimi umarım o zamana kadar herşey güzel ve saglıklı geçer bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize :) küçükçekmecedeyimm
İnş canım :) hosgeldin :) bende buran once kucagima alip tanidmak istiyorum bebegimle ama daha cok var(
dogru yaa sende haklìsìn :/ gecer gecer ben bu zamana kadar nadil gectigi anlamadm sanki daha dun ogrendm hamilrligimi gibi . Ama bundan snrasi cok yavas gecio az kaldi die heralde aman ne azsa 5aysnn haziranda ben napayayım canım agustos :/
dogru yaa sende haklìsìn :/ gecer gecer ben bu zamana kadar nadil gectigi anlamadm sanki daha dun ogrendm hamilrligimi gibi . Ama bundan snrasi cok yavas gecio az kaldi die heralde aman ne azsa 5ay
yarin bebegimi gormeye gidicem bakalim bu sefer bana el salliycak mi :):) olsun tadını cıkarmak gerek bence oluruna bırakalım hem bebişimizin gelişimini hafta hafta takip etmek hoşuma gidiyor bnm :)
ay hadi inşallah :) bende 3 şubatta görücem dogum günümdeyarin bebegimi gormeye gidicem bakalim bu sefer bana el salliycak mi :)
Ahahah :/ benimde 3 subat dogum gunumay hadi inşallah :) bende 3 şubatta görücem dogum günümde
Ahahah :/ benimde 3 subat dogum gunumrastlantiya bak hihiii
Kac yasinda olcaksın ?aaa :) ne güzel evet
20 Birtanem sen :)Kac yasinda olcaksın ?
19 :))20 Birtanem sen :)
19 :))
18 e girmeme 2 ay vardı :)aa sende gencsin kaç yaşında evlendin?
18 e girmeme 2 ay vardı :)
inş canım :)bende 18 imde evlendim.
:) hayırlısı olsun umarım güzel bir evliligimiz olur
senin bu bebis ne yapiyo nadil durmus bakiyorum bakiyorum anlayamadim yesin onu teyzesi :)bende 18 imde evlendim.
:) hayırlısı olsun umarım güzel bir evliligimiz olur
senin bu bebis ne yapiyo nadil durmus bakiyorum bakiyorum anlayamadim yesin onu teyzesi :)
çok şeker yaa :) yaa bide benim simdiden sutum gelio bul mu olcak acaba ne anlamadim :/
çok şeker yaa :) yaa bide benim simdiden sutum gelio bul mu olcak acaba ne anlamadim :/
valla brnde bilmiyorum gecen gun dusa girdim gogudumden bryaz bisey vardi bune acaba dedim kopardimmm foş diye akti annrme sordum sut yollarini acmissin bisey olmaz dedi ama bilmiyorum :/Aaa sütünün gelmesi normal mi çok erken diil mi? Hiç duymamıştım çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?