2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

:) Selam kızlar bende 10 Agustosta bekliyorum bebegimi umarım o zamana kadar herşey güzel ve saglıklı geçer bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize :) küçükçekmecedeyimm
İnş canım :) hosgeldin :) bende buran once kucagima alip tanidmak istiyorum bebegimle ama daha cok var (

dogru yaa sende haklìsìn :/ gecer gecer ben bu zamana kadar nadil gectigi anlamadm sanki daha dun ogrendm hamilrligimi gibi . Ama bundan snrasi cok yavas gecio az kaldi die heralde aman ne azsa 5ay

:) olsun tadını cıkarmak gerek bence oluruna bırakalım hem bebişimizin gelişimini hafta hafta takip etmek hoşuma gidiyor bnm :)

senin bu bebis ne yapiyo nadil durmus bakiyorum bakiyorum anlayamadim yesin onu teyzesi :)

fotoyumu söylüyorsun :)
orada 10 haftaligiz sorma hep cikariyordum ozamanlar doktora gittik kuzum öğle mölül mölül duruyor :) yeni fotosunu heyecanla bekliyoruz :)

Aaa sütünün gelmesi normal mi çok erken diil mi? Hiç duymamıştım çok şaşırdım
valla brnde bilmiyorum gecen gun dusa girdim gogudumden bryaz bisey vardi bune acaba dedim kopardimmm foş diye akti annrme sordum sut yollarini acmissin bisey olmaz dedi ama bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…