2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

Ben geldimm biz 11 haftalik oldukk konustugumuzda daha 5 haftalikmiydi neydii :) ya canim sey sorucam ben beylikduzunde oturuyorum da ikili test yaptirdin mi ? Bide yaptirdiysan nerde yaptirdinn :) yakinsin diye dusundumm
ne ikili ne uclu ne 4 lu hicbirini yaptirmadm cunku geregi yok. % 100 degil cocuk sakat diyorlar bi doguyir sapasaglam butun ay boyunca uzuldugune yan bi dogsun saglam yada sakaf diye aldirmaya karr ver ama halbuki saglam bisisi yok . Yani uzun lafin kisasi ben guvenmiyorm o testlere ondan yaptrmadim

Anladim cnm. Kac haftalik oldun :)

çekım kostumlerinı diyorsun sanırım 1o tl parça sı kaç parça istersen

Dün bebeğimi görmeye gittim
11+5 olduk, kocaman olmuş hareketlenmiş onu görünce duygusallığım tavan yapıyor.. ikili test yapıldı kan sonucunu haftaya alıcam. ultrason görüntüsünde bir problem görülmedi çok şükür.

Daha ne guzellikler yasiycaksin bnde dun fark ettim melegim kipirdadikca gobegim bi asaga iniyo bi yukari kalkiyo yakinda elinide gayet net goruruzz heralde

bende esencan hastanesine gidiyorum hanımlar. Muayene 40 Tl. İkili testi 160 Tl ye yaptırdım. Esenyurt devletin kadın doğuncuları iğrenç insana insan gibi bile davranmıyorlar. Bir arkadaşım orda normal doğum yaptı hiç memnun kalmadı çok kotu dedi. Kızı doğum hanede saatlerce tek başına bıeakmışlar

Merhaba bende 4leventteyim benimde ikizler yarın tam 12 haftalık olacak inşallah tedavi olduğum merkez doğumu karsilayamam o yüzden doğum için hastane ve dr arayisindayim türkiye hastanesini düşünüyorum

Merhaba ben silivridenim 3 temmuz doğum tarihimiz Allah izin verirse. Silivriden varmı benden başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…