- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
fotoyumu söylüyorsun :)
orada 10 haftaligiz sorma hep cikariyordum ozamanlar doktora gittik kuzum öğle mölül mölül duruyor :) yeni fotosunu heyecanla bekliyoruz :)
Sorcam canim :)canım erken baya ama doktora sorarsin
yarın
Eki Görüntüle 1388024 bizde burda 16 haftaliktik :) son fotografimiz bakalim yarin ne halde gorcez :)
Atarim canim yarinkini :) zaten bu haftaya kadar topu topu 10 fotografimiz olmus :) yarin 11 az geldi bana :/Maşallah teyze yer onu :) gene foto at ama
Atarim canim yarinkini :) zaten bu haftaya kadar topu topu 10 fotografimiz olmus :) yarin 11 az geldi bana :/
Pıt pıtları 16. Haftada hissettim tekmesinide 3 gun once hissettim hatta dun degl onceki gece tekme atti uykumdan uyandm korktm ne oluyo die baktim tekmeliyoBen 12 haftaligim elimde 3 foto var 4uncuyu 3 şubatta alicam.
benimki baya az :/ senin 11 varsa iyiymiş bu arada hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın ?
Pıt pıtları 16. Haftada hissettim tekmesinide 3 gun once hissettim hatta dun degl onceki gece tekme atti uykumdan uyandm korktm ne oluyo die baktim tekmeliyo
bende anca simdilik geceleri yatinca hissedebiliyorum yada yanlslkla unutup egildgm zamsn hsdediyorum :) senin tarif etigini bilmiyorum erken gibi grldi bana ama oabilirde ben ilk icomde bole kelebek kipirdio yada bisi patlio gibi hissettim pıt die :) sen simdiden hissediyorsan sanslisin bn 16 hftaya kdar bejledim erken hareket ederse erkek derler seninkide erkek mi yoksa :))Ay canım benim ya :) inşallah bende yerim o tekmelerden..
ben simdiden ufak ufak bişiler hissediyorum gece yatağa yattigimda 10 dk sonra tam dalicam uykuya sağ tarafında hafif bir kimildama bişi kayar gibi oluyor tarif edemiyorum.
hemen açıyorum gözümü 15 20 sn sürüyor hemen hemen sonra geçiyor bende gulumsuyorum :)
geceleri var tek
bende anca simdilik geceleri yatinca hissedebiliyorum yada yanlslkla unutup egildgm zamsn hsdediyorum :) senin tarif etigini bilmiyorum erken gibi grldi bana ama oabilirde ben ilk icomde bole kelebek kipirdio yada bisi patlio gibi hissettim pıt die :) sen simdiden hissediyorsan sanslisin bn 16 hftaya kdar bejledim erken hareket ederse erkek derler seninkide erkek mi yoksa :))
ozaman bebis hareket ediyo :) ay brnde merak ettm smdi cinsiyetinibilmem ki acaba :) ay cinsiyetini de çok merak ediyorum.
umarım bebis hareketidir ama ilk kez böyle bişiler hissediyorumm son 3 gecedir.
bağırsak hareketlerini tanıyorum hiç benzemiyor ona..
sanırım biraz hareketli olucazz :)
bende anca simdilik geceleri yatinca hissedebiliyorum yada yanlslkla unutup egildgm zamsn hsdediyorum :) senin tarif etigini bilmiyorum erken gibi grldi bana ama oabilirde ben ilk icomde bole kelebek kipirdio yada bisi patlio gibi hissettim pıt die :) sen simdiden hissediyorsan
ozaman bebis hareket ediyo :) ay brnde merak ettm smdi cinsiyetinibenim oğlsumun arkadsi ne acaba cok sacma cumle neyse
senin ki erkek mi desene paşa geliyor :)
sen ne zaman öğrendin cinsiyeti Şubat'ın 3 de 13+2 olucaz ozaman belli olur mu ne dersin ?
? noldu bişi mi oldu ?
15:47 de gonderdigin seyi anlamsdim? noldu bişi mi oldu ?
senin ki erkek mi desene paşa geliyor :)
sen ne zaman öğrendin cinsiyeti Şubat'ın 3 de 13+2 olucaz ozaman belli olur mu ne
dersin ?
Demişim bacım
Hıııben 16 haftalìkken ogrendim bacım 13+2 de ogrencegini zannetmiyorum doktor soylemez ama soylesede net olmaz 16 haftalikken net belli oluyo ne oldugu :) brnim arkaddima 14 haftaliken doktr erkek demis snra kiz oldugu ortaya cikti herkezede soylemsyi erkek die simdi soranlara ERKEKTİ PİPİSİ DUSTU KİZ OLDU DİE
en mantiklisi :) acikcasi oglumun olmasi benim icin hicte supriz olmadi ben cok kiz istiyordum hatta evlenneden once bile ismi hazirdi buğlem ruya olucakti fakat hamileligimi ogrendugim ilk gunden beri benim oglum olcaj dedim herkeze hissttm hatta alisvers yapmaya baslmstm bile erkek kyftleri aldm mllt dedi yapms belki kiz olur bn dedim hayir etkek olucak biliyorm cinsiyeyi ogrenmeyr gttgmde doktor DEDİ HSZİR OL SOYLUYORM BNDE DEDİM SOLEMENE GRREK BİLİYORM ERKEK .. evet suanda bir oglum var :)allah allah enteranmış bak :)
ozaman 16yı bekliycez
en mantiklisi :) acikcasi oglumun olmasi benim icin hicte supriz olmadi ben cok kiz istiyordum hatta evlenneden once bile ismi hazirdi buğlem ruya olucakti fakat hamileligimi ogrendugim ilk gunden beri benim oglum olcaj dedim herkeze hissttm hatta alisvers yapmaya baslmstm bile erkek kyftleri aldm mllt dedi yapms belki kiz olur bn dedim hayir etkek olucak biliyorm cinsiyeyi ogrenmeyr gttgmde doktor DEDİ HSZİR OL SOYLUYORM BNDE DEDİM SOLEMENE GRREK BİLİYORM ERKEK .. evet suanda bir oglum var :)
ogrendigin zaman bansda yaz bende mrrak ettim :):) ay ne güzel bende iple çekiyorum ögrenicegim günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?