2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

Merhaba kızlar
Bende esenyurttayim. Şubatın 3 ün de bende 27 oldum
Esenyurttaki beylikdüzündeki anneler kontrollerinizi hangi hastanelerde hangi doktorlara yaptırıyorsunuz bakim özele gidiyorsanız muayene ücreti ne kadar
Ben esenyurt devlet hastanesinin karşısında uzmanlar tıp var oraya gidiyorum doktorum Gülperi Polat. Çok uzun zamandır ona gidiyorum ücret 15 tl...

Selam Hamişler...

Aranızda doğuma hazırlık kursuna giden var mı? Acıbadem'in bu tarz ücretsiz kursları varmış sanırım ama nasıl kayıt olunur, hastanede muayene olmayanlar da katılabiliyor mu, ya da daha faydalı bulduğunuz bir hazırlık kursu oldu mu?

Normal doğum yapmak isteyenler için özellikle nefes egzersizleri önemli diye biliyorum. Ayrıca bebek nasıl yıkanır, nasıl altı değiştirilir, nasıl emzirilir (doğumdan sonra hemşireler öğretiyormuş galiba) vs. hiç bir bilgim yok. Ailede en küçük kardeşim o da 23 yaşında :)

Canim nasıl ilgi gösteriyorlar mi bende Küçükçekmece deyim.
Rumeli ye bazen gittim hasan beye denk geldik acilde. .
Hasan beye acil 1kez denk geldim ama bana pasif bir doktor imajı verdi.2kez de Mihriban hanima denk geldim anne sefkatiyle ilgilendi yavrum kızım diyerek sorularına cevap vermesi. .rabia hanim asıl doktorum ona 1 sayfa soruyla giderim sıkılmadan cevap verir terslemz esprili. .ben memnunum yani.

merhaba kızlar Bende Beykoz'dayım,başlığı yeni gördüm ve katıldım aranıza,bizizmde ağustosun ilk haftası cimcimemiz gelicek allahın izniyle

sevgili anneler bebekleriniz için her turlu patık yelek hırka çekım kostümleri uyku tulumları aklınıza ne gelirse örüyorum ihtiyacınız varsa bana mesaj atın yardımcı olurum

Eklentiler

• 1426716_185915984943547_2131938413_n.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 86
  • 10629801_834006126643866_2499318890780732504_n.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 100_4685.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…