2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

arkadaslar merhaba .. istanbulda devlette çalışan ama özelde muanehanesi olan doktor varmı bildiğiniz

iyi akşamlar anneler :) bugün kontrolümüz vardı giderken çikolata yedim bildiğiniz yerinde durmuyordu kıpır kıpırdı benim sıpa :) doktorum erkeğe benziyor ama erken daha kesin konuşmak için dedi bakalım 24 ünde tekrar çağırdı o zamana belli olur belki biraz daha :) bu arada benim 2 li tarama testim yapılmadı 16. haftada down sendromu testini yapıcam dedi. 16da 3 lü tarama yapılıyor diye biliyorum. doktoru böyle yapan varmı acaba ?

canım çok hareketliyse erkektir.benimde öyleydi ben 2'li ve 4'lü yaptım

vardır o zaman bi düşüncesi bilemedim neyse öğrenince yazarım bari :) teşekkürler

bende istanbul maltepe :) maltepede olan varmı aranızda hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz ben bilmiyorum burdaki hastaneleri pek yardımcı olur musunuz

Ne güzel konuymus yeni gördüm. Keşke ayrıntılı ultrason döneminde denk gelseydim :)herkese sağlıklı hayırlı hamilelik ve dogumlar :)

Merhaba evrem bahçelievlerdeki medicanaya gidiyorum ben özel sağlık sigortam var ve doktorumdan çok memnunum Savaş Aksoy zaten doktor için gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Rumeli hastanesine gidiyorum sefakoyde. Bende doktor için gidiyorum

Merhaba evrem bahçelievlerdeki medicanaya gidiyorum ben özel sağlık sigortam var ve doktorumdan çok memnunum Savaş Aksoy zaten doktor için gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun?
selam aida medicanada muayne ücreti ne kadar ödüyorsun ? birde doğum ücretlerini öğrenebildin mi ?

selam aida medicanada muayne ücreti ne kadar ödüyorsun ? birde doğum ücretlerini öğrenebildin mi ?

Sgk muayene ücreti 75tl doğum için şuan net bilgi vermediler 2500-3000 tl arası normal için diolar geçen sene 2000tl miş
Biraz yüksek ama dediğin gibi doktor için gidiyorum

Slm hanımlar Bende Ataköyden .hepinize sağlıklı ve rahat bî hamîlelik dilerim kısmetse bende Eylül de anne olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…