- Konu Sahibi tombul cilek
-
canım hangi hastaneye gidiyorsun?Merhaba 2015 kraliceleri :)Istanbul gazıosmanpasa 19 eylül inşallah
canım çok hareketliyse erkektir.benimde öyleydi ben 2'li ve 4'lü yaptımiyi akşamlar anneler :) bugün kontrolümüz vardı giderken çikolata yedim bildiğiniz yerinde durmuyordu kıpır kıpırdı benim sıpa :) doktorum erkeğe benziyor ama erken daha kesin konuşmak için dedi bakalım 24 ünde tekrar çağırdı o zamana belli olur belki biraz daha :) bu arada benim 2 li tarama testim yapılmadı 16. haftada down sendromu testini yapıcam dedi. 16da 3 lü tarama yapılıyor diye biliyorum. doktoru böyle yapan varmı acaba ?
ikilide risk yoksa 3lüyü istemiyorlar normalde ama neden 16. hafta onu merak ettimcanım çok hareketliyse erkektir.benimde öyleydi ben 2'li ve 4'lü yaptım
benim doktorum garantici biraz yapalım dedi yaptırdım canım 2'li 12 haftada yaptı 4'lü 16. haftadaikilide risk yoksa 3lüyü istemiyorlar normalde ama neden 16. hafta onu merak ettim
hangi hastaneye gidiyorsun ?Bende maltepe deyim
Aida bende Küçükçekmece deyim. Hangi hastaneye gidiyorsun :)Merhaba canım istanbul küçükçekmecede oturuyorum nisan sonunda gelecek kızımız Allah'ın izniyle
Aida bende Küçükçekmece deyim. Hangi hastaneye gidiyorsun :)
Rumeli hastanesine gidiyorum sefakoyde. Bende doktor için gidiyorumMerhaba evrem bahçelievlerdeki medicanaya gidiyorum ben özel sağlık sigortam var ve doktorumdan çok memnunum Savaş Aksoy zaten doktor için gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun?
selam aida medicanada muayne ücreti ne kadar ödüyorsun ? birde doğum ücretlerini öğrenebildin mi ?Merhaba evrem bahçelievlerdeki medicanaya gidiyorum ben özel sağlık sigortam var ve doktorumdan çok memnunum Savaş Aksoy zaten doktor için gidiyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun?
selam aida medicanada muayne ücreti ne kadar ödüyorsun ? birde doğum ücretlerini öğrenebildin mi ?
Rumeli hastanesine gidiyorum sefakoyde. Bende doktor için gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?